Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:3 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.) | Columbus – Ottawa 6:3 (kon.) | Detroit – Florida 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Anaheim – Tampa 1:2 (po pr.) | Dallas – Montreal 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 3:4 (kon.) | Calgary – San Jose 8:5 (kon.) | Chicago – Boston 2:4 (kon.)
konec
Minnesota Wild
2:3 (1:2, 0:1, 1:0)
Pittsburgh Penguins
Úterý 01.01.2019, 00:08 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:55 Zach PARISE - 2:3
     
    55:55
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Je zaděláno na dramatickou koncovku! ZACH PARISE oklamal hostujícího kapitána a vybruslil si mezi kruhy, odkud vystřelil po ledě k pravé tyči. Tentokrát už Casey DeSmith nestihl zareagovat. Asistence: Mikko Koivu a Mikael Granlund.
    30:19 Riley SHEAHAN - 1:3
     
    30:19
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Tučňáci vletěli do pásma a opět skórují! Phil Kessel přihrál do kruhu pro vhazování, kde se nacházel RILEY SHEAHAN, jeho milimetrová střela zapadla přesně do vzdálenější šibenice. Asistence: Phil Kessel a Matt Cullen.
    19:41 Phil KESSEL - 1:2
     
    19:41
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Skvělou práci nyní odvedl Zach Aston-Reese, jenž zachytil vyhození soupeře. Následně nepřesně střílel Sidney Crosby, po odrazu hledal PHIL KESSEL svého kapitána, ale v předbrankovém prostoru trefil hůl soupeře. Ryan Suter je tím, kdo kotouč dopravil za brankovou čáru. Asistence: Sidney Crosby a Zach Aston-Reese.
    15:43 Sidney CROSBY - 1:1
     
    15:43
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Také hostující kapitán se zapisuje v početní výhodě mezi střelce! Phil Kessel geniální přihrávkou našel u levé tyče SIDNEYE CROSBYHO, který zasunul černou gumu do branky. Asistence: Phil Kessel a Kris Letang.
    05:27 Mikko KOIVU - 1:0
     
    05:27
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Domácí kapitán je prvním hráčem, jenž se zapisuje mezi střelce v Novém roce! Nino Niederreiter přihrál mezi kruhy, kam si najel MIKKO KOIVU, jehož pokus zamířil přesně mezi ruku a tělo brankáře. Asistence: Nino Niederreiter a Charlie Coyle.

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 6. M. Koivu (Niederreiter, Coyle), 56. Parise (M. Koivu, Mikael Granlund) – 16. Crosby (Kessel, Letang), 20. Kessel (Crosby, Aston-Reese), 31. Sheahan (Kessel, Cullen)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Stalock) – Spurgeon, Suter, Pateryn, Brodin, Prosser, Bartkowski – Mikael Granlund, E. Staal, Zucker – Kunin, Coyle, Parise – Niederreiter, M. Koivu (C), Greenway – Hendricks, Fehr, M. Foligno.
    Pittsburgh Penguins: DeSmith (M. Murray) – Letang, Dumoulin, Määttä, Riikola, J. Johnson, M. Pettersson – Aston-Reese, Crosby (C), Guentzel – Hörnqvist, Malkin, Simon – Kessel, Brassard, Pearson – D. Grant, Cullen, Sheahan.

    Rozhodčí: Joannette, McCauley – Nansen, Gibbs

    Diváci: 19 163
    thejrc.org