Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:3 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.) | Columbus – Ottawa 6:3 (kon.) | Detroit – Florida 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Anaheim – Tampa 1:2 (po pr.) | Dallas – Montreal 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 3:4 (kon.) | Calgary – San Jose 8:5 (kon.) | Chicago – Boston 2:4 (kon.)
konec
Columbus Blue Jackets
6:3 (0:0, 1:1, 5:2)
Ottawa Senators
Úterý 01.01.2019, 01:10 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    45:19
    Lukáš Sedlák i Brady Tkachuk si nyní odpočinou na dvě minuty na trestné lavici, které dostávají za vzájemné napadení u střídačky Ottawy.
     
    41:14
    Josh Anderson ujel do brejku, když na útočné modré převzal parádní dlouhou přihrávku. Před brankou jej podrazil Mark Borowiecki a byť se hodně zlobí, jde na dvě minuty ven.
     
    37:08
    Tohle bylo od Panarina hodně netaktické. Nejenže domácí propadli na útočné modré a dopředu se tak dostal Zach Smith, který ale neměl moc šancí, neboť by byl proti dvěma protihráčům, ale Panarin ho poté ještě zbytečně na druhé modré zahákoval. Tohle se rozhodně dalo vyřešit jinak, neboť bezprostřední ohrožení branky Bobrovského by z toho nehrozilo.
     
    35:53
    Už mohlo být vše jinak. Benu Harpurovi nezbylo nic jiného, než aby zastavil nedovoleně Anthony Duclaira, který se valil z pravé strany k brance, byl totiž ve výrazně větší rychlosti. Možná to mohlo být i na trestné střílení, ale tak jako tak si Columbus zahraje první přesilovku v zápasu. Harpur soupeře jasně přidržel.
     
    30:32
    Druhá přesilová hra pro Ottawu, která tu první využila. Dvě minuty za držení hokejky jde odsedět Markus Hännikäinen.
     
    26:10
    Oba dva borci si odpočinou na pět minut za bitku. Nyní je jasné, jak k tomu došlo – Borowiecki ukázal Andersonovi strom a ten si to nenechal líbit. K tomu dostává ještě dvě minuty navrch za krosček.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 30. Werenski (Panarin, Dubois), 44. Dubois (Atkinson, S. Jones), 52. Dubois, 58. Werenski (Atkinson, Dubois), 59. Atkinson (Panarin, R. Murray), 60. J. Anderson – 29. Dzingel (Tierney, B. Ryan), 52. B. Ryan (Borowiecki, Bødker), 54. Dzingel (Duchene, DeMelo)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, R. Murray, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson (A) – Duclair, Wennberg, J. Anderson – Hännikäinen, Jenner (A), Bjorkstrand – Riley Nash, Dubinsky, Sedlák.
    Ottawa Senators: M. Högberg (McKenna) – Lajoie, Ceci, Wolanin, DeMelo, Borowiecki (A), Harpur – B. Tkachuk, Tierney, Mark Stone (A) – White, Duchene (A), B. Ryan – Dzingel, Pyatt, Bødker – N. Paul, Z. Smith, Rodewald.

    Rozhodčí: Hanson, StLaurent – Shewchyk, Berg

    Diváci: 18549
    bahis siteleri