Buffalo – NY Islanders 1:3 (kon.) | Carolina – Philadelphia 3:1 (kon.) | Minnesota – Pittsburgh 2:3 (kon.)
St. Louis – NY Rangers 1:2 (kon.) | Columbus – Ottawa 6:3 (kon.) | Detroit – Florida 3:4 (0:1 po s.n.)
Colorado – Los Angeles 2:3 (po pr.) | Anaheim – Tampa 1:2 (po pr.) | Dallas – Montreal 2:3 (po pr.)
Edmonton – Winnipeg 3:4 (kon.) | Calgary – San Jose 8:5 (kon.) | Chicago – Boston 2:4 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
3:4 (1:0, 1:3, 1:1)
Winnipeg Jets
Úterý 01.01.2019, 03:00 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:02 Brendan LEMIEUX - 3:4
     
    54:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg znovu vede! A stačila na to hodně jednoduchá situace. Hosté vyhráli vhazování, od modré čáry vystřelil Morrow a BRENDAN LEMIEUX jeho ránu šikovně tečoval za Koskinenova záda. Lemieux, který předtím několik zápasů seděl jen na tribuně, dnes skóruje už podruhé. Asistence: Joe Morrow, Andrew Copp:
    47:23 Leon DRAISAITL - 3:3
     
    47:23
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Edmonton podruhé vyrovnává a podruhé v utkání se prosazuje LEON DRAISAITL! Pro Němce je to jednadvacátá trefa, čímž vyrovnal v klubové střelecké statistice McDavida. Právě kapitán Oilers mu na tuto branku přihrál, když ho našel zcela volného před brankou a Draisaitl dokázal zasunout kotouč za Hellebuycka. Asistence: Connor McDavid.
    38:32 Blake WHEELER - 2:3
     
    38:32
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tak to bylo rychlé, Winnipeg je znovu ve vedení. Edmonton zaváhal ve vlastním obranném pásmu, kapitán Jets BLAKE WHEELER získal kotouč a rychlou střelou k tyči dokázal nachytat Koskinena. Bez asistence.
    38:03 Leon DRAISAITL - 2:2
     
    38:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno, Edmonton se prosazuje v přesilovce! Oilers si celou akci pečlivě připravili a nakonec z pravé strany tvrdě vypálil LEON DRAISAIT a jeho rána prošla až za Hellebuyckovu bránu. Pro německého útočníka je to šestý gól v této sezóně v přesilovce a celkově dvacátý. Asistence: Darnell Nurse, Ryan Nugent-Hopkins.
    26:02 Brendan LEMIEUX - 1:2
     
    26:02
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Winnipeg je ve vedení! Hosté dokonávají rychlou otočku a vedou 2:1. Začalo to střelou Coppa do boční sítě. Tlak Jets na Kiskenena ale dál pokračovat a nakonec dokázal BRENDAN LEMIEUX protlačit kotouč za brankovou čáru. Winnipeg tak zápas otočil během minuty a 23 sekund, pro Lemiouxe je to druhý gól v sezóně. Asistence: Andrew Copp, Jack Roslovic.
    24:39 Jacob TROUBA - 1:1
     
    24:39
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jets byli ve druhé třetině aktivnějším týmem a nyní je po zásluze vyrovnáno. Obránce Trouba dostal kotouč na modrou čáru, odkud potvrdil své skvělé střelecké schopnosti. Jeho střelu navíc dokázal ještě tečovat BRANDON TANEV, puk pak skončil za zády brankáře Koskinena. Asistence: Jacob Trouba, Josh Morrissey
    14:50 Ryan NUGENT-HOPKINS - 1:0
     
    14:50
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že budou mít domácí problémy s rozehrávkou, ale nakonec se povedlo kapitánovi Edmontonu Connoru McDavidovi vyvézt kotouč, a to rovnou až do útočného pásma. V něm tento kanadský útočník našel najetého RYANA NUGENTA-HOPKINSE, který i s trochou štěstí propálil Hellebuycka a dosáhl tak na svůj čtrnáctý gól v sezóně. Asistence: Connor McDavid, Alex Petrovic.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 15. Nugent-Hopkins (McDavid, Petrovic), 39. Draisaitl (Nurse, Nugent-Hopkins), 48. Draisaitl (McDavid) – 25. B. Tanev (Trouba, Morrissey), 27. Lemieux (Copp, Roslovic), 39. Wheeler, 55. Lemieux (Morrow, Copp)


    Edmonton Oilers: Koskinen (Talbot) – Petrovic, Nurse, A. Larsson, Manning, Benning, Jones – Rattie (C), McDavid, Khaira – Spooner, Draisaitl, Rieder – Puljujärvi (A), Nugent-Hopkins (A), Lucic – Kassian, Brodziak, Gambardella.
    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Trouba, Morrissey (A), Morrow, Chiarot, T. Myers, D. Kulikov (C) – Wheeler (A), Scheifele, Ehlers – Laine, Little, Connor – B. Tanev, Lowry, Perreault – Copp, Roslovic, Lemieux.

    Rozhodčí: Luxmore, Chmielewski – Mach, Knorr

    Diváci: 18 347
    bahis siteleri