Sparta – Chomutov 3:4 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
3:4 (1:3, 1:0, 1:1)
Piráti Chomutov
Středa 02.01.2019, 18:30 • O2 arena, Praha • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Lukáš VANTUCH - 3:4
     
    59:51
    Piráti právě vstřelili branku!
    Devět sekund před koncem třetí sirény odvrací hosté hrozbu prodloužení! Chomutov zavařil Spartě před její bránou. Machovský doufal, že má kotouč pod sebou, ale opak byl pravdou. Vypadl za něj, zastavil se před brankoviu čárou. Toho si všiml LUKÁŠ VANTUCH a dorazil ho do brány. Asistence: Bohumil Jank, Radek Duda.
    44:58 Petr KALINA - 3:3
     
    44:58
    Sparta právě vstřelila branku!
    A jede pomyslně od nuly. Kapitán Petr Vrána vyhrál buly, puk se dostal na PETRA KALINU, který se s tím nemazal, vyslal dělovku na bránu a propálil vše před sebou. Asistence: Petr Vrána.
    25:00 Jan BUCHTELE - 2:3
     
    25:00
    Sparta právě vstřelila branku!
    Dnešní zápas je o brejkových situacích a přečísleních, tentokrát zaúřadovali domácí. JAN BUCHTELE obral Flemminga na modré čáře o kotouč a vysprintoval s ním kupředu. Ocitl se sám před Petersem a bez větších potíží snížil na 2:3 v oslabení. Bez asistence.
    10:23 Masi MARJAMÄKI - 1:3
     
    10:23
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tohle je nemilá situace pro domácí. Chomutov předvedl další přečíslení a znovu uniká do dvougólového vedení. Tomáš Svoboda byl znovu strůjcem souhry, když nahrával zakončujícímu MASIMU MARJAMÄKIMU. Asistence: Tomáš Svoboda, Jegor Antropov.
    09:55 Miroslav FORMAN - 1:2
     
    09:55
    Sparta právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla pohádka z repertoáru MIROSLAVA FORMANA. V obranné třetině ukořistil puk, prokličkoval skrz střední pásmo až do útočného, kde zamířil do pravého kruhu, odkud vystřelil na bránu. Kotouč se ještě od Peterse odrazil, ale Forman vystřelil napodruhé a puk zamířil pod betony. Asistence: Jan Piskáček.
    08:02 Vladimír RŮŽIČKA - 0:2
     
    08:02
    Piráti právě vstřelili branku!
    Sparta v dosavadním průběhu působí bezzubě a hosté toho bez okolků využívají. Chomutovští předvedli přečíslení dva na jednoho. Tomáš Svoboda zprava nahrála nalevo najíždějícímu VLADIMÍRU RŮŽIČKOVI, který neměl problém zakončit do odkryté klece bezmocného Machovského. Asistence: Tomáš Svoboda, Masi Marjamäki.
    04:03 Vladimír RŮŽIČKA - 0:1
     
    04:03
    Piráti právě vstřelili branku!
    Díra v obraně Sparty a rychlý únik VLADIMÍRA RŮŽIČKY znamená vedení pro hostující Chomutov. Růžička totiž ukradl rozehrávku, ujel do brejku a nekompromisně prostřelil Matěje Machovského z mezikruží. Bez asistence.
    Marken.cz

    Martina Martinková

    Branky a nahrávky: 10. Forman (Piskáček), 25. Buchtele, 45. Kalina (P. Vrána) – 5. V. Růžička, 9. V. Růžička (T. Svoboda, Marjamäki), 11. Marjamäki (T. Svoboda, Antropov), 60. Vantuch (Jank, Duda)


    HC Sparta Praha: Machovský (Honzík) – Piskáček (A), Delisle, Blain, T. Pavelka, Tomáš Dvořák, de la Rose, Kalina – Kudrna, P. Vrána (C), Buchtele – Forman, Klimek, Smejkal – Rousek, Pech (A), Pšenička – Beran, Sill, Jones.
    Piráti Chomutov: Peters (Š. Lukeš) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach (A), Antropov – T. Svoboda, V. Růžička (C), Marjamäki – J. Stránský, Sklenář, Raška – Duda (A), Vantuch, A. Dlouhý – J. Havel, Klhůfek, Koblasa.

    Rozhodčí: Bejček, Pešina – Svoboda, Lhotský

    Diváci: 5 589
    thejrc.org