David Servis – Žďár n/S 5:6 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 3:4 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.)
Val. Meziříčí – Opava 6:4 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 1:6 (kon.)
konec
HC Lední Medvědi Pelhřimov
3:4 (1:2, 1:0, 1:2)
Hockey Club Moravské Budějovice 2019
Čtvrtek 03.01.2019, 18:002. liga - Jih a Východ (ČR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:11
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Žihadla se dostávají podruhé v zápase do vedení. Holíkovi smolně vypadl puk, který dorážel RADIM FERDA. Asistence: Ladislav Pospíchal, Robert Havlát.
     
    54:26
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Žihadla nakonec přeci jen enormní tlak využívají. Z blízkosti se trefuje do horního rohu JIŘÍ PEROUTKA. Asistence: Roman Kadela.
     
    40:50
    Lední Medvědi právě vstřelili branku!
    Medvědi se dostávají opět do vedení. Ve středním pásmu se dostal k puku PETR VOTÁPEK a poměrně nenápadnou, ale prudkou střelou od mantinelu vrací Medvědům vedení. Bez asistence.
     
    22:18
    Lední Medvědi právě vstřelili branku!
    A je vyrovnáno! Kohút před brankou přihrál poměrně prudce na volného PETRA VOTÁPKA, který si ale s rychlým pukem poradil a z náročné střelecké pozice vyrovnal. Asistence: Tomáš Kohút, Daniel Piš.
     
    09:01
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    A hosté ihned otáčí skóre. Puk, který se potuloval před prázdnou částí branky, ještě domácí obrana vytěsnila, na dorážku ROMANA MIKEŠE už ale nedokázal zareagovat ani Holík. Asistence: David Horký, Jakub Čejka.
     
    08:33
    Moravské Budějovice právě vstřelily branku!
    Žihadla vyrovnávají. Po sérii přihrávek se s pukem dostal Čejka až před Holíka a přihrál na volného RADIMA FERDU, který bezproblémově proměňuje. Asistence: Jakub Čejka, Ladislav Pospíchal.
     
    04:18
    Lední Medvědi právě vstřelili branku!
    Pelhřimov využívá přesilovou hru a otevírá skóre zápasu. Po vhazování se puku zhostil STANISLAV KAMINSKY a z otočky se trefuje k pravé tyči. Bez asistence.

    Daniel Lhotský

    Branky a nahrávky: 5. Kaminsky, 23. Votápek (Kohút, Piš), 41. Votápek – 9. Ferda (Čejka, Pospíchal), 10. Mikeš (Horký, Čejka), 55. Peroutka (Kadela), 58. Ferda (Pospíchal, Havlát)


    HC Lední Medvědi Pelhřimov: Holík (Urban) – Kříž, Vrátný, Kažimír, Port, Adam, D. Kasalý – Svoboda, Kaminsky, Kopic, Kohút, Votápek, F. Kasalý, Piš, Sigmund, Hladoník
    Hockey Club Moravské Budějovice 2019: Čáp (Vacek) – Trnka, Kadela, Veleba, Peroutka, Kabelka, Kliment, Pospíchal – Matějka, Lupač, Horký, Mikeš, Hačecký, Rytnauer, Čejka, Hrala, Ferda, Heinrich, Havlát

    Rozhodčí: Jaroš – Schopf, Štěpánek
    thejrc.org