David Servis – Žďár n/S 5:6 (kon.) | Pelhřimov – Mor. Budějovice 3:4 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 3:4 (po pr.)
Val. Meziříčí – Opava 6:4 (kon.) | Šumperk – SHK Hodonín 1:6 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
6:4 (2:1, 2:2, 2:1)
HK Opava
Čtvrtek 03.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:45
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Žák naprosto geniálně vystihl rozehrávku Opavy na obranné modré, odkud posunul puk na JAKUBA POŘICKÉHO, který ze středního pásma trefil odkrytou klec. Asistence: Michal Žák.
     
    46:30
    Opava právě vstřelila branku!
    A Opava přece jenom snižuje! FILIP JÁNOŠÍK byl na konci rychlé kombinace a po rychlé akci dává čtvrtý gól svého týmu. Asistence: Lukáš Peterka a Daniel Spratek.
     
    41:06
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    PETR SEIDLER využívá pátou přesilovku Bobrů v dnešním zápase! Útočník Valachů se s ničím nepáral a i přesto, že mu střela z mezikruží příliš nesedla, doletěla až za záda Waneckiho. Asistence: Radim Ostrčil a Petr Dvořák.
     
    31:51
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Kombinace dvou obránců Bobrů na modré přináší čtvrtou branku Valachů! Weintritt předal puk RADIMU OSTRČILOVI, který z prostoru pro vhazování nedal Waneckimu svou dělovkou k tyči žádnou šanci zasáhnout. Asistence: Jiří Weintritt a Petr Dvořák.
     
    28:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    PETR SEIDLER využívá třetí přesilovku Bobrů v zápase! Útočník Valachů vyslal dělovku z prostoru pro vhazování na vzdálenější tyč a znovu srovnal stav zápasu. Asistence: Jiří Weintritt.
     
    25:12
    Opava právě vstřelila branku!
    Rychlý samostatný únik Opava jde poprvé v zápase do vedení! GLEB ZELENKOV pláchl oběma obráncům soupeře a střelou k tyči přidává třetí branku Slezanu. Bez asistence.
     
    23:50
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezan po chvilkovém tlaku srovnává stav zápasu! PETR KREJČÍ si našel vyražený kotouč po střele Černého a rychlou dorážkou jej dostal za bezmocného Slováka. Asistence: Lukáš Černý a Bohumil Herman.
     
    18:22
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Tlak Bobrů vrcholí druhým gólem domácích! ROSTISLAV VANĚK stál ve správný čas na správném místě a po vyražení kotouče Waneckim po střele Ostrčila jej i se štěstím zasunul za brankovou čáru soupeře. Asistence: Radim Ostrčil a Petr Seidler.
     
    12:30
    Opava právě vstřelila branku!
    Moc jednodušších branek ve své kariéře nejspíš JAKUB HENDRYCH nevsítil. Útočník Slezanu se ke kotouči dostal v brankoviště poté, co brankáři Slovákovi zabránil v zákroku vlastní obránce nechtěnou srážkou. Snajpr Opavy tak pouze klepl do puku válejícího se v brankovišti a srovnal stav utkání. Asistence: Petr Krejčí a Daniel Spratek.
     
    03:04
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    Z vhazování v útočném pásmu je první branka Bobrů! PETR DVOŘÁK napřáhl ke svižné ráně z první po přihrávce Weintritta a i díky tomu, že Wanecki nic neviděl, docílil svou střelou první branky svého týmu. Asistence: Jiří Weintritt a Rostislav Vaněk.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 4. Dvořák (Weintritt, Vaněk), 19. Vaněk (Ostrčil, Seidler), 28. Seidler (Weintritt), 32. Ostrčil (Weintritt, Dvořák), 42. Seidler (Ostrčil, Dvořák), 60. Pořický (Žák) – 13. Hendrych (Krejčí, Spratek), 24. Krejčí (Černý, Herman), 26. Zelenkov, 47. Jánošík (Peterka, Spratek)


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Plšek) – Weintritt, Ostrčil, Váňa, Daněk (A), Žák, Holiš, Kamas – Vaněk, Dvořák, Seidler – Brunec (C), Martiník (A), Pořický – Andris, Peška, Dalajka – Kuchařík, Paťava.
    HK Opava: Wanecki (Daňa) – Zouhar, Krejčí, Šindelář (A), Chujac, Štindl, Slavík, Vilinskij – Jaroš, Herman, Rousek, Jánošík, Zelenkov, Bjurkland, Spratek, Wolf (A), Hartmann, Peterka, Černý (C), Malina, Hendrych.

    Rozhodčí: Vaněk – Kučera, Blažek.
    thejrc.org