Švédsko – Švýcarsko 0:2 (kon.) | Kanada – Finsko 1:2 (po pr.) | USA – Česko 3:1 (kon.)
Rusko – Slovensko 8:3 (kon.)
konec
Rusko
8:3 (4:0, 3:0, 1:3)
Slovensko
Čtvrtek 03.01.2019, 04:30 • Rogers Arena • Mistrovství světa do 20 let • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:51 Michal IVAN - 8:3
     
    59:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovensko ještě dokázalo využít přesilovou hru a s turnajem se loučí sympaticky! Ranou švihem od modré rozvlnil síť MICHAL IVAN – 8:3! Asistence: Martin Fehérváry a Adam Liška.
    58:58 Miloš ROMAN - 8:2
     
    58:58
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Že by mělo Slovensko alespoň poslední slovo v utkání? Po levém křídle ujel MILOŠ ROMAN, kotouč se mu postavil na hranu, nicméně jej trefil nádherně do růžku – 8:2! Asistence: Michal Ivan a Martin Fehérváry.
    52:03 Ilja MOROZOV - 8:1
     
    52:03
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Osmá branka rozehrála ruský goal horn v Rogers Areně. A branka to byla opravdu krásná! ILJA MOROZOV ranou od modré trefil přesně levý horní růžek Sklenárovi branky – 8:1! Asistence: Nikita Šaškov a Savely Olšanskij.
    43:35 Martin FEHÉRVÁRY - 7:1
     
    43:35
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Kouzlo Pjotra Kočetkova v brance Ruska musel odčarovat až slovenský kapitán MARTIN FEHÉRVÁRY, jenž využil v situaci dvou proti jednomu přesnou přihrávku Michala Ivana – 7:1! Asistence: Michal Ivan a Martin Pospíšil.
    39:38 Kirill SLEPEC - 7:0
     
    39:38
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Další kousek ve slovenské brance a skóre vypadá již hrozivě! Arťom Galimov našel před prázdnou brankou KIRILLA SLEPCE, a ten měl opravdu jednoduchou pozici – 7:0! Asistence: Arťom Galimov a Ivan Muranov.
    38:20 Klim KOSTIN - 6:0
     
    38:20
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruskou svou první přesilovku v utkání využívá! Kombinace Grigorij Denisenko – Klim Kostin slaví úspěch. Grigorij Denisenko našel od brankové čáry KLIMA KOSTINA a ten svou druhou brankou v utkání zvyšuje ruské vedení – 6:0! Asistence: Kirill Slepec a Alexandr Alexejev.
    31:40 Klim KOSTIN - 5:0
     
    31:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ruský kapitán se přeci jen dočkal! Branka mu v tomto případě již byla uznána. Grigorij Denisenko naservíroval kotouč do prázdné branky KLIMU KOSTINOVI, který kotouč posunul pohodlně do odkryté branky – 5:0! Asistence: Grigorij Denisenko a Danil Žuravljov.
    10:56 Nikita ŠAŠKOV - 4:0
     
    10:56
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Začínám mít o slovenské mladíky malinko strach. Čtvrtou branku do sítě Slováků a svou první v turnaj vstřelil svou dorážkou NIKITA ŠAŠKOV, a tak je překonán i Juraj Sklenár – 4:0! Asistence: Alexandr Romanov a Vasili Podkolzin.
    07:49 Alexandr ALEXEJEV - 3:0
     
    07:49
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Ze slovenským týmem to nevypadá vůbec dobře. Rusko vede o tři branky, které vměstnalo do dvou minut a třinácti vteřin ALEXANDR ALEXEJEV si vybruslil mezi kruhy a ranou švihem k tyči nedal Hlavajovi šanci – 3:0! Asistence: Nikolaj Kovalenko a Stěpan Starkov.
    06:07 Stěpan STARKOV - 2:0
     
    06:07
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Bohužel Rusové odskakují rychle na dvoubrankový rozdíl! Nikolaj Kovalenko našel zpoza branky STĚPANA STARKOVA, jenž nepovedenou ranou z bezprostřední blízkosti trefil obránce Slovenska, a od něj se kotouč odrazil Hlavajovi mezi betony – 2:0! Asistence: Nikolaj Kovalenko a Alexandr Romanov.
    05:36 Grigorij DENISENKO - 1:0
     
    05:36
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Nedáš – dostaneš! Jak otřepané. Dmitrij Samorukov vypálil tvrdě od modré a kotouč před brankou Hlavaje tečoval GRIGORIJ DENISENKO, který kotouč nakonec druhou dorážkou dostal za Hlavaje – 1:0! Asistence: Dmitrij Samorukov a Vitalij Kravcov.
    Marken.cz

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 6. Denisenko (Samorukov, Kravcov), 7. Starkov (Kovalenko, Romanov), 8. Alexejev (Kovalenko, Starkov), 11. Šaškov (Romanov, Podkolzin), 32. K. Kostin (Denisenko, Žuravljov), 39. K. Kostin (Denisenko, Alexejev), 40. Slepec (Galimov, Muranov), 53. Ilja Morozov (Šaškov, Olšanskij) – 44. Fehérváry (Ivan, Pospíšil), 59. Roman (Ivan, Fehérváry), 60. Ivan (Fehérváry, Liška)


    Rusko: Kočetkov (Tarasov) – Ilja Morozov, Žuravljov, Romanov, Samorukov, Olšanskij, Alexejev, Rubinčik – Slepec, Galimov, Muranov – K. Kostin, Kravcov, Denisenko – Starkov, Šen, Kovalenko – Marčenko, Šaškov, Ivan Morozov – Podkolzin.
    Slovensko: Hlavaj (8. Sklenár) – Ivan, Fehérváry, Korenčík, Žiak, Dlugoš, Demo, Golian – Liška, Roman, Hrehorčák – Pospíšil, Ružička, Krivošík – Kelemen, Kollár, Fafrák – Regenda, Baláž, Kukuča.

    Rozhodčí: Ingram, Sidorenko – Chaput, Harrington

    Diváci: 11317
    thejrc.org