Buffalo – Florida 4:3 (kon.) | Philadelphia – Carolina 3:5 (kon.) | Boston – Calgary 6:4 (kon.)
NY Islanders – Chicago 3:2 (po pr.) | Montreal – Vancouver 2:0 (kon.) | St. Louis – Washington 5:2 (kon.)
Los Angeles – Tampa 2:6 (kon.)
konec
St. Louis Blues
5:2 (1:1, 2:1, 2:0)
Washington Capitals
Pátek 04.01.2019, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    33:19
    O trestné minuty rozhodně není ve druhé třetině nouze. Tentokrát si jde odpočinout Jevgenij Kuzněcov, který před Holtbym lehce zahákoval Steena.
     
    31:59
    Zaplněné tribuny se chvíli radovaly ze získané přesilovky pět na tři za držení Michala Kempného. Rozhodčí však odměnili dvěma minutami i Maroona, který českého útočníka podrazil. Oba tresty se vykrátily a pokračuje tak domácí přesilovka pět na čtyři.
     
    30:37
    Pár vteřin se bude konat domácí přesilovka 4 na 3 a pak už o něco tradičnější varianta 5 na 4. Za držení Oskara Sundqvista je vyloučen Matt Niskanen.
     
    28:48
    Tak to bylo rychlé. Tom Wilson se mimo hru dostal do potyčky s domácím kapitánem Pietrangelem. Rozhodčí se je povedlo od sebe rychle odtrhnout a udělili jim menší tresty za hrubost.
     
    25:29
    Třetí přesilovka pro Washington! Za nijak potřebné seknutí Michala Kemplného byl odeslán na trestnou lavici domácí útočník David Perron.
     
    22:13
    Diváci jsou na nohou! Tom Wilson se asi dočkal odvety za nedávný brutální zákrok na Sundqvista. Bortuzzo ho vyzval do pěstní šarvátky, ve které měl domácí obránce trochu navrch, ale stejně skončil na ledě jako první.
     
    16:47
    Vyloučení v týmu St. Louis Blues (Alex Pietrangelo – 2 min., podrážení).
     
    06:49
    Další starosti pro Washington. Brooks Orpik zasáhl vysokou holí obliečej Tylera Bozaka a jelikož se to neobešlo bez krvavé stopy, tak vyfasoval čtyřminutový trest.
     
    00:46
    Hned na úvod přesilovka pro hosty! Brayden Schenn po nepřesné střele Bouwmeestera u brankoviště podrazil Bäckströma.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 4. Thomas (Bortuzzo, Schwartz), 33. Parayko (R. O'Reilly, Perron), 37. Sundqvist (Barbašev, Pietrangelo), 46. Pietrangelo (Perron, R. O'Reilly), 52. Bozak – 16. Ovečkin (Kempný, Carlson), 23. Connolly (Eller, Kempný)


    St. Louis Blues: Allen (Fitzpatrick) – Pietrangelo (C), Bouwmeester, Parayko, Edmundson, Bortuzzo, Dunn, Gunnarsson – Sundqvist, R. O'Reilly, Perron – Thomas, B. Schenn, Schwartz (A) – Maroon, Bozak, Steen (A) – Barbašev, Fabbri.
    Washington Capitals: Holtby (Copley) – Carlson, Kempný, Niskanen, Orlov (A), Bowey, Orpik – T. Wilson, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), J. Vrána – Connolly, Eller, Burakovsky – Jaškin, Boyd, Stephenson.

    Rozhodčí: Walsh, Kozari – Murchison, Pancich

    Diváci: 17 200
    bahis siteleri