Plzeň – Pardubice 11:1 (kon.) | Litvínov – Olomouc 1:4 (kon.) | Vítkovice – Zlín 6:1 (kon.)
Mountfield HK – K. Vary 3:2 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 4:1 (kon.)
konec
Mountfield HK
3:2 (1:1, 2:0, 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 04.01.2019, 18:00 • ČPP Aréna • Tipsport extraliga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    43:05 Jakub FLEK - 3:2
     
    43:05
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přesilovka využita, je zaděláno na drama! Energetici sehráli parádní akci na jeden dotek, na jejímž konci pohodlně dopravil kotouč do prázdné brány JAKUB FLEK. Asistence: Tomáš Rachůnek, Petr Šenkeřík.
    30:18 Petr KOUKAL - 3:1
     
    30:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec nejprve přežil téměř jistý inkasovaný gól a vyrazil do protiútoku. Ten zakončoval Smoleňák, jehož ránu Novotný vyrazil. S dorážkou ale přispěchal PETR KOUKAL, jenž už z bezprostřední blízkosti dopravil touš za záda brankáře Energie – 3:1! Asistence: Radek Smoleňák.
    21:21 Lukáš CINGEL - 2:1
     
    21:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradec využívá i druhou přesilovku v zápase a podruhé vede! LUKÁŠ CINGEL dostal přesnou přihrávku na pravý kruh a tvrdou ranou na zadní tyč propálil Novotného – 2:1 pro Lvy! Asistence: Filip Pavlík, Mislav Rosandić.
    06:53 Dávid GRÍGER - 1:1
     
    06:53
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici z jednoduché akce nečekaně srovnávají stav! Střelu Plutnara od modré tečoval na pravém kruhu DÁVID GRÍGER tak šikovně, že skončila v síti Hradce – 1:1! Asistence: Michal Plutnar, Petr Šenkeřík.
    05:42 Tomáš VINCOUR - 1:0
     
    05:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Přesilovka je bleskově využita a Hradec jde do zaslouženého vedení! Střelu Zámorského od modré čáry Novotný úplně nezkrotil a TOMÁŠ VINCOUR přispěchal s dorážkou nejrychleji. Mountfield vede 1:0. Asistence: Petr Zámorský, Petr Koukal.
    Marken.cz

    Petr Šatalík

    Branky a nahrávky: 6. Vincour (Zámorský, Koukal), 22. Cingel (F. Pavlík, Rosandić), 31. Koukal (Smoleňák) – 7. Gríger (Plutnar, Šenkeřík), 44. Flek (T. Rachůnek, Šenkeřík)


    Mountfield HK: J. Pavelka (Maxwell) – Zámorský, Linhart (A), Graňák (C), Cibulskis, F. Pavlík, Rosandić, Nedomlel – Smoleňák, Koukal, M. Chalupa – Vincour, Cingel, R. Pavlík – Paulovič, Bičevskis, Miškář – Vopelka, Dragoun, Rákos (A).
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Bednář) – Šenkeřík, Plutnar, Kozák, Kovačevič, M. Rohan, Sičák (A), Šafář – Flek, Gríger, T. Rachůnek – Kohout, R. Vlach, O. Beránek – Gorčík, Skuhravý (C), Stloukal – Lapšanský, Balán (A), T. Mikúš.

    Rozhodčí: Úlehla, Jeřábek – Kis, Špůr

    Diváci: 4904
    thejrc.org