Kladno – Přerov 7:2 (kon.) | Slavia – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:4 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Chomutov – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 3:4 (kon.)
K. Vary – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 3:4 (po pr.)
konec
Piráti Chomutov
3:0 (1:0, 1:0, 1:0 - N 0:1)
Mountfield HK
Pátek 04.01.2019, 17:30 • ROCKNET ARÉNA • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
    60:27 Petr POPPEL - 3:1
     
    60:27
    Hradec právě vstřelil branku!
    Bod navíc berou hráči Mountfieldu, kteří využili podklouznutí Denise Zemana. Za brankou se puku tak zmocnil Tadeáš Pinkas, jenž přihrávkou přes brankoviště našel mezi kruhy spoluhráče. PETR POPPEL zamířil do horní části branky, čímž nedal Richardu Běhulovi šanci. Asistence: Tadeáš Pinkas.
    43:56 Kryštof OUŘADA - 3:0
     
    43:56
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejproduktivnější hráč tabulky poražených celků se opět prosazuje! Michal Gut v přečíslení našel na levém kruhu napřaženého KRYŠTOFA OUŘADU, který tvrdou ránu umístil pod horní tyč. Asistence: Michal Gut a Matyáš Svoboda.
    32:35 Michal GUT - 2:0
     
    32:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Opět platí otřepané nedáš – dostaneš! Matyáš Svoboda viděl u levého mantinelu najetého MICHALA GUTA, jenž střelou na první tyč překvapil Denise Vacka. Hostující brankář se nyní pod maskou musí hodně červenat, protože takové pokusy by měl lehce chytat.Asistence: Matyáš Svoboda a Kryštof Ouřada.
    07:54 Dominik VANĚK - 1:0
     
    07:54
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští po velké šanci soupeře skórují. Na pravé straně se ocitl Dominik Šedivý, jehož pokus vyrazil přesouvající se Richard Běhula. Do hry se poté dostal Patrik Pech, jenž posunul puk na najetého Jana Prokopa, jenž kličkou obehrál soupeře. Poté už na DOMINIKA VAŇKA čekala odkrytá branka, a tak se Chomutovští dostávají do vedení. Asistence: Jan Prokop a Patrik Pech.
    GSA

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 8. Vaněk (Prokop, Pech), 33. Gut (M. Svoboda, Ouřada), 44. Ouřada (Gut, M. Svoboda) – 61. Poppel (Pinkas)


    Piráti Chomutov: Běhula (Šatný) – Váchal, Šuráň, Seemann, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk – Vrhel, Dospěl, M. Svoboda, Prokop, Mežnar, Koláček, Koblížek, Pech, Ouřada, Gut.
    Mountfield HK: Vacek (Dvořák) – Muška, Voňka, Naar, Janoušek, Perička, Pěnčík, Kynčl – Šedivý, Pinkas, Hrabčák, Kašpar, Síla, Jušta, Lang, Janda, Šedivý, Marha, Poppel.

    Rozhodčí: Vojtěchovský – Gabriel, Zmeškal
    thejrc.org