Kladno – Přerov 7:2 (kon.) | Slavia – Třinec 3:2 (po pr.) | Mladá Boleslav – Zlín 1:4 (kon.)
Liberec – Vítkovice 2:3 (po pr.) | Chomutov – Mountfield HK 3:0 (kon.) | Žďár n/S – Havířov 3:4 (kon.)
K. Vary – Havlíčkův Brod 3:2 (kon.) | Č. Budějovice – Vsetín 3:4 (po pr.)
konec
Rytíři Kladno
7:2 (1:0, 3:2, 3:0 - N 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pátek 04.01.2019, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    60:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Na konci přečíslení tři na jednoho byl kapitán PAVEL HUSARIK, který s odrazem o přilbu Šimonů dostal puk do sítě. Asistence: Adam Zich.
     
    58:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Autorem branky je PATRIK ŠMATLÁK. Asistence: Matyáš Rendla a Matěj Čermák.
     
    51:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vedení o čtyři branky upravuje z rychlé akce ONDŘEJ BLÁHA, který z levé strany našel skulinu ve výstroji Šimonů. Asistence: Patrik Šmatlák
     
    42:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Vedení o tři branky jde na účet Rytířů. Střela Šmatláka se odrazila od zadního hrazení před pravou tyč, kde měl dostatek prostoru k dorážce MARTIN BLÁHA. Asistence: Patrik Šmatlák a Matěj Čermák.
     
    39:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Přísné vyloučení domácí trestají! Po souhře na modré čáře dostal nabídku MATYÁŠ ZELINGR, jehož lehčí střelu z vrchu levého kruhu nejspíše tečoval jeden z bránících hráčů mezi betony Šimonů. Asistence: Matěj Čermák a Adam Zich.
     
    36:07
    Přerov právě vstřelil branku!
    První branky Zubry osvěžila a po nešťastném gólu jsou hosté opět v kontaktu. Díky rychlému pohybu si Kladenští nestihli rozebrat hráče a po Ryšavého přihrávce zakončil LUKÁŠ ZMEŠKAL. Asistence: Martin Ryšavý a Adam Hradil.
     
    33:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí si berou dvoubrankové vedení zpět. Z ostrého úhlu to zkusil ŠIMON JELÍNEK, čímž brankáře Šimonů zaskočil a puk se od jeho výstroje odrazil do branky. Asistence: Ondřej Volráb.
     
    31:42
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zubři využívají řady nepřesností na domácí straně a vstřelují kontaktní branku. Ve zmatcích na ledě Hradil našel v brankovém prostoru SZYMONA BIENIEKA, který jako první překonal Novotného. Asistence: Adam Hradil.
     
    23:22
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Z rychle založeného protiútoku se domácí dostali do úniku dva na jednoho. Po nevydařené individuální střele Filipa pokračoval v tlaku do brány útok podporující ONDŘEJ BLÁHA, kterému se podařilo trefit kotouč mezi betony brankáře Šimonů. Asistence: Matyáš Filip a Šimon Jelínek.
     
    05:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do vedení. Mezi kruhy se uvolnil Martin Bláha, který puk přistrčil do brankového prostoru na Matěje Čermáka. Ten zadovkou zastavil puk MATYÁŠI RENDLOVI, jenž doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Matěj Čermák a Martin Bláha.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 6. Rendla (Čermák, Bláha), 24. Bláha (Filip, Jelínek), 34. Jelínek (Volráb), 40. Zelingr (Čermák, Zich), 43. Bláha (Šmatlák, Čermák), 52. Bláha (Šmatlák), 59. Šmatlák (Rendla, Čermák), 61. Husarik (Zich) – 32. Bieniek (Hradil), 37. Zmeškal (Ryšavý, Hradil)


    Rytíři Kladno: Novotný (Jiroušek) – Staněk, Volráb, Šmatlák, Flachs, Zíka, Zich, Zelingr – Kraus, Šimek, Hašek, Bernat, M. Bláha, O. Bláha, Husarik, Rendla, Jelínek, Filip, Čermák
    HC ZUBR Přerov: Šimonů (Postava) – Kopeček, Tischer, Takáč, Bieniek, Gréč, Mar – DObša, Ryšavý, Hradil, Borot, Indrák, Krátký, Chytil, Paťava, Zmeškal, Tarnoczy, Navrátil, Pěcha

    Rozhodčí: Nepomucký – Svoboda, Žídek
    ocianews.com