Pittsburgh – Winnipeg 4:0 (kon.) | Detroit – Nashville 4:3 (po pr.) | Carolina – Columbus 4:2 (kon.)
Dallas – Washington 2:1 (po pr.) | Colorado – NY Rangers 6:1 (kon.) | Arizona – New Jersey 2:3 (0:2 po s.n.)
Anaheim – Vegas 2:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 3:4 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.)
konec
Carolina Hurricanes
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
Columbus Blue Jackets
Sobota 05.01.2019, 01:38 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Sebastian AHO - 4:2
     
    59:58
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jaccob Slavin skvěle zablokoval v levém kruhu obranného pásma nahození Columbusu a SEBASTIAN AHO to poté udělal báječně, když si mezi dvěma protihráči prohodil puk do jízdy, nabral obrovskou rychlost a poté ho dovezl do prázdné brány – 4:2! Asistence: Jaccob Slavin.
     
    58:19
    Joonas Korpisalo naskočil na střídačku a Columbus zkouší vyrovnat při hře bez brankáře!
     
    47:55
    Hra byla přerušena a Carolina si po reklamní přestávce zahraje druhou přesilovou hru. Brandon Dubinsky byl vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    45:59
    Artěmij Panarin před pravým kruhem vypálil ihned po vhazování s příklepem a jeho rána mířila ke vzdálenější levé tyči, Curtis McElhinney ji ale vyrážečkou fantasticky vyrazil mimo bránu!
     
    43:31
    Artěmij Panarin těsně minul levou tyč brány a poté to Columbus znovu zkoušel střelou z mezikruží, Curtis McElhinney ji ale pravým betonem vyrazil a připsal si skvělý zákrok!
    36:05 Artěmij PANARIN - 3:2
     
    36:05
    Columbus právě vstřelil branku!
    ARTĚMIJ PANARIN obkroužil útočné pásmo a v pravém kruhu se bez přípravy opřel do volného puku, který napálil tvrdou střelou s příklepem do vzdálenějšího levého horního rohu brány! Asistence: Anthony Duclair a Ryan Murray.
    35:40 Oliver BJORKSTRAND - 3:1
     
    35:40
    Columbus právě vstřelil branku!
    Seth Jones udělal na útočné modré čáře krásnou stahovačku a poté rozdal puk doleva, odkud Zach Werenski přihrávkou z první přenesl hru zpět doprava, a OLIVER BJORKSTRAND rychlou střelou zápěstím z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil o horní tyč do sítě – 3:1! Asistence: Zach Werenski a Seth Jones.
    31:41 Senzační zákrok střídajícího Joonase Korpisala betonem!
     
    31:41
    Dougie Hamilton vypálil před vrcholem pravého kruhu a po zákroku Joonase Korpisala se dostal v blízkosti pravé tyče k bekhendové dorážce Greg McKegg, brankář Columbusu ale skvěle vyrazil puk levým betonem! Skóre zůstává 3:0.
     
    30:42
    Zach Werenski napřáhl na bodu levého kruhu pro vhazování v rychlosti k pěkné střele zápěstím, která mířila do vzdálenějšího pravého horního rohu brány, Curtis McElhinney ale předvedl krásný semafor! Komerční přestávka.
     
    28:01
    Střídání v týmu Columbus Blue Jackets: ze hřiště odchází Sergej Bobrovskij, přichází Joonas Korpisalo.
    26:52 Greg MCKEGG - 3:0
     
    26:52
    Carolina právě vstřelila branku!
    Brett Pesce na pravém křídle od modré čáry nahodil puk zápěstím před bránu, kde ho ve vzduchu parádně tečoval GREG MCKEGG a kotouč se od spodní hrany lapačky Sergeje Bobrovského odrazil k pravé tyči! Carolina vede už 3:0. Asistence: Brett Pesce a Brock McGinn.
     
    13:33
    Lucas Wallmark byl vyloučen za nedovolené bránění poté, co na vrcholu levého kruhu fauloval Pierrea-Lucu Duboise. První přesilová hra pro Blue Jackets.
     
    12:10
    Sebastian Aho dnes nastoupil ke svému jubilejnímu 200. utkání v NHL a již si připsal bod.
    06:38 Dougie HAMILTON - 2:0
     
    06:38
    Carolina právě vstřelila branku!
    DOUGIE HAMILTON si najel na levém křídle na zadovku Grega McKegga a nádhernou střelou zápěstím z vrcholu levého kruhu pro vhazování vymetl nad lapačkou Sergeje Bobrovského vzdálenější pravý horní roh brány! Carolina znovu udeřila a vede nad Blue Jackets 2:0. Asistence: Greg McKegg a Saku Mäenalanen.
     
    06:09
    Justin Williams se dokázal protáhnout před bránu, Sergej Bobrovskij ho ale dokázal vychytat, stejně jako jednoho z jeho dorážejících spoluhráčů! Komerční přestávka.
    05:16 Micheal FERLAND - 1:0
     
    05:16
    Carolina právě vstřelila branku!
    MICHEAL FERLAND si najel na vnitřním oblouku levého kruhu na přihrávku z levého rohu útočného pásma a střelou bez přípravy těsně nad ledem zamířil vedle levého betonu Sergeje Bobrovského ke vzdálenější pravé tyči – 1:0! Asistence: Sebastian Aho a Justin Williams.
     
    04:49
    Carolina se ocitla u pravé tyče ve velké šanci, Sergeje Bobrovského ale mezi betony jeden z jejích hráčů nepřekonal! Stále čekáme na gól.
     
    03:16
    Seth Jones fauloval unikajícího Warrena Foegela a byl vyloučen na dvě minuty za sekání.
     
    03:15
    Warren Foegele unikl na levém křídle třem protihráčům a u levé tyče se snažil puk zasunout po ledě do sítě, jenže ztroskotal na pravém betonu Sergeje Bobrovského, který drží nulu!
    01:43 Brock McGinn nádhernou střelou orazítkoval horní tyč!
     
    01:43
    Brock McGinn po diagonální přihrávce napřáhl na bodu pravého kruhu pro vhazování bez přípravy k jedovaté střele s příklepem, která se od horní tyče odrazila zpět do hry! Další šance Caroliny!
     
    00:17
    Justin Williams vystřelil z pravého kruhu pro vhazování a Sergej Bobrovskij měl obrovské problémy, nakonec puk ale za svá záda nepustil i přes ohromný závar Caroliny! Ostrý začátek.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Ferland (Aho, Williams), 7. D. Hamilton (McKegg, Mäenalanen), 27. McKegg (Pesce, B. McGinn), 60. Aho (Slavin) – 36. Bjorkstrand (Werenski, S. Jones), 37. Panarin (Duclair, R. Murray)


    Carolina Hurricanes: McElhinney (Mrázek) – Slavin (A), Pesce, de Haan, Faulk (A), T. van Riemsdyk, D. Hamilton – B. McGinn, Aho, T. Teräväinen – Martinook, Wallmark, Williams (C) – Svečnikov, V. Rask, Ferland – Foegele, McKegg, Mäenalanen. Hlavní trenér: Rod Brind'Amour.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (29. Korpisalo) – S. Jones (A), Werenski, R. Murray, Nutivaara, Harrington, D. Savard – Panarin, Dubois, Atkinson – Duclair, Wennberg, J. Anderson – Hännikäinen, Jenner (A), Bjorkstrand – Sedlák, Dubinsky, Riley Nash. Hlavní trenér: John Tortorella.

    Rozhodčí: Jean Hebert, Chris Rooney. Čároví: Ryan Daisy, Brad Kovachik

    Diváci: 15346
    bahis siteleri