Pittsburgh – Winnipeg 4:0 (kon.) | Detroit – Nashville 4:3 (po pr.) | Carolina – Columbus 4:2 (kon.)
Dallas – Washington 2:1 (po pr.) | Colorado – NY Rangers 6:1 (kon.) | Arizona – New Jersey 2:3 (0:2 po s.n.)
Anaheim – Vegas 2:3 (kon.) | Ottawa – Minnesota 3:4 (kon.) | Philadelphia – Calgary 2:3 (po pr.)
konec
Anaheim Ducks
2:3 (0:1, 2:2, 0:0)
Vegas Golden Knights
Sobota 05.01.2019, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:46 Max PACIORETTY - 2:3
     
    30:46
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Máme tady další slepenou branku, ale tentokrát v podání Vegas, tomu k otočce na 3:2 stačilo jen 39 sekund. Stastny našel krásně před brankou volného MAXE PACIORETTYHO, a tomu jen stačilo nastavit hokejku a poslat kotouč do odkryté branky. Asistence: Paul Stastny, Alex Tuch.
    30:15 Tomáš NOSEK - 2:2
     
    30:15
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Je znovu vyrovnáno, Vegas neprohrávalo příliš dlouho. Svůj skvělý důraz na brankovišti předvedl český útočník TOMÁŠ NOSEK, který nejprve chtěl kotouč tečovat a nakonec ho dokázal dorazit za Gibsona.
    22:15 Carter ROWNEY - 2:1
     
    22:15
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Oběhlo osmnáct sekund a Anaheim už je dokonce ve vedení! A bylo to po nádherné akci. Gibbons přiťukl puk před branku, kdy byl CARTER ROWNEY, a tomu už stačilo jen trefit naprosto odkrytou branku. Tady neměl Fleury šanci. Asistence. Hampus Lindholm, Brian Gibbons.
    21:57 Daniel SPRONG - 1:1
     
    21:57
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno, Anaheim velice rychle využívá přesilovku a stav je 1:1. Anaheim to sehrál docela jednoduše, ale účelně. DANIEL SPRONG dostal puk na modrou čáru, vystřelil a před brankou skvěle clonil Ritchie, takže Fleury toho moc neviděl. Asistence: Josh Mahura, Adam Henrique.
    06:52 Nate SCHMIDT - 0:1
     
    06:52
    Golden Knights právě vstřelili branku!
    Přesilovku nakonec hosté hrát nebudou, protože dávají gól! Po zákroku Gibsona se nejspíš měla už hra přerušit, protože to vypadalo, že měli domácí puk chvíli pod kontrolou. Ale pokračovalo se ve hře, kotouč dostal na modrou čáru NATE SCHMIDT a tvrdou dělovkou propálil všechno před sebou včetně Gibsona. Asistence: Brad Hunt, Tomáš Nosek.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 22. Sprong (Mahura, Henrique), 23. Rowney (H. Lindholm, Gibbons) – 7. Schmidt (Hunt, Nosek), 31. Nosek, 31. Pacioretty (Stastny, Tuch)


    Anaheim Ducks: Gibson (Ch. Johnson) – Montour, H. Lindholm, Manson, Ja. Larsson, Welinski, Mahura – Sprong, Getzlaf, Sherwood – O. Kaše, Henrique, N. Ritchie – Silfverberg, Kesler, Cogliano – Gibbons, Rowney, Åberg.
    Vegas Golden Knights: M.-A. Fleury (M. Subban) – Schmidt, McNabb, Engelland, Hunt, Holden, Merrill – R. Smith, W. Karlsson, Marchessault – Tuch, Stastny, Pacioretty – Carpenter, Eakin, Nosek – Reaves, Bellemare, Carrier.

    Rozhodčí: Watson, Hebert – Cameron, Gibbons

    Diváci: 17 222
    thejrc.org