Slavia – Poruba 2011 4:5 (kon.) | Kladno – Havířov 3:4 (kon.) | Přerov – Frýdek-M. 3:4 (po pr.)
Prostějov – Třebíč 2:1 (2:1 po s.n.) | Kadaň – Ústí n/L 3:6 (kon.) | Jihlava – Vsetín 2:3 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (1:2, 1:1, 0:0)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 05.01.2019, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance liga • 42. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:19
    Klíčový moment celého utkání! Karafiát ve středním pásmu podrážel, dostává dvě minuty a Dukla může srovnat skóre.
     
    44:59
    Pěkně to na stadionu rezonuje. Klasická odpovídačka: „Černý svině“ a Vsetín dostává další přesilovou hru. Čachotský u branky Šelepněva podrazil hostujícího kapitána Holomka a dostává dvě minuty.
     
    42:27
    Trenér Vlk zbytečně nyní oslabuje domácí tým. Za protesty k hlavnímu sudímu dostává dvě minuty lavička a trest odsedí Martin Osmík.
     
    39:45
    Pechanec zfauloval Harkabuse v útočném pásmu a dostává dvě minuty za podrážení. Dukla má 15 sekund na to, srovnat ještě ve druhé třetině.
     
    36:07
    „Dědek je pí...“ Vsetínští fanoušci jasně vyjadřují, co si o sudím Dědkovi myslí, Pitule jde ven za podrážení a Dukla může vstřelit kontaktní gól.
     
    30:15
    Dukle se ale početní výhoda vůbec nedaří a nyní ještě přijde další trest. Začíná se to sudím sypat pěkně na hlavu... Štebih si u střídaček vyměnil pozdravy s Frolem a oba jdou na trestnou. Štebih za krosček, Frolo za hrubost.
     
    29:28
    Anděl je nyní dočasně mimo hru. Rác ho tvrdě u hostující střídačky poslal na mantinel a na Andělově tváři se objevila dokonce i krev. Sudí netrestají následnou potyčku, nýbrž Rácův zákrok, který je oceněn na 2+10 minut za naražení zezadu. Menší trest odsedí Vávra.
     
    18:56
    Zbrojovka se může nyní cítit drobně poškozená. Při přechodu do útočného pásma dostal Šilhavý do obličeje holí od jednoho z domácích a odjezd na střídačku měl nějaké krvavé stopy. To asi mělo být za čtyři minuty. Nicméně se netrestalo a trestalo se na druhé straně, vyloučený je Pechanec za hákování Čachotského v útočném pásmu. Dukla má přesilovku.
     
    03:06
    Vsetín bude hrát přesilovku, má výhodu. Ofsajd ale výhodu přerušuje. A kdo bude trestaný? Klíma za brankou poslal k zemi Frola a trest zní podrážení. Vsetín může ukázat statisticky nejlepší přesilovku v soutěži.
    Marken.cz

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 10. M. Hlinka (Werbik, Mareš), 38. Pekr (Anděl, Skořepa) – 9. Kopta (Pitule, Frolo), 15. Hryciow (Kucharczyk), 21. Slováček


    HC Dukla Jihlava: Lundström (Brož) – J. Pohl, J. Holý, Štebih (A), Půža, Štindl, Mareš – Anděl, Skořepa (C), Pekr – Klíma, Čachotský, Zeman – Harkabus, M. Hlinka, Werbik – Hrníčko, Osmík, T. Havránek.
    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček (A), Teper, Frolo, Holomek (C), Jenáček – Karafiát, Kucharczyk (A), Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Vávra, Šilhavý, Vítek.

    Rozhodčí: Dědek, Ondráček – Zedník, Komínek

    Diváci: 2 705
    thejrc.org