Kunlun – Vladivostok 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – N.Novgorod 7:3 (kon.) | Soči – Barys 0:3 (kon.)
Nižněkamsk – Omsk 1:2 (kon.) | Spartak Moskva – Novosibirsk 7:0 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
7:3 (2:1, 3:1, 2:1)
Torpedo Nižnij Novgorod
Sobota 05.01.2019, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:58 Sergej MOZJAKIN - 7:3
     
    52:58
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Čepice na led! Domácí se hned dokázali prosadit a vrací si zpět náskok o čtyři góly. SERGEJ MOZJAKIN z prostoru mezi kruhy táhlou střelou překonal Tichomirova a završil tak svůj dnešní hattrick – 7:3. Asistence: Alexej Běreglazov.
    52:14 Andy MIELE - 6:3
     
    52:14
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hosté svou přesilovou hru využívají. Závar před brankou nakonec využil ANDY MIELE, jenž z levé strany trefil odkrytou část domácí branky – 6:3. Asistence: Robert Sabolič a Andy Miele.
    45:06 Jevgenij TIMKIN - 6:2
     
    45:06
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají další branku a i Tichomirov musel inkasovat. Nejprve střelu domácích vyrazil betonem před sebe, ale na dorážku do jeho odkryté klece z hole JEVGENIJE TIMKINA už byl krátký – 6:2. Asistence: Archip Několenko a Denis Platonov.
    39:18 Matt ELLISON - 5:2
     
    39:18
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Po pěti vteřinách je domácí přesilová hra využita. MATT ELLISON se nemýlil a trefil tak odkrytou hostující klec. Paradoxně tak potrestal právě vyloučení hostujícího brankáře a ten tak loví puk ze své sítě už popáté – 5:2.. Asistence: Viktor Antipin a Sergej Mozjakin.
    36:36 Nikolaj KULJOMIN - 4:2
     
    36:36
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A tak se také děje. Přesilová hra je využita. NIKOLAJ KULJOMIN střílel z pravého kruhu a překonává Barryho Brusta – 4:2. Magnitka tak má zpět svůj dvougólový náskok. Asistence: Viktor Antipin a Dennis Rasmussen.
    33:20 Anton ŠENFELD - 3:2
     
    33:20
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    A hosté jsou zpátky ve hře, když se dostali na kontaktní gól. Z rychlého protiútoku se utrhl ANTON ŠENFELD, jenž poté své dílo dokonal až do konce a Košečkina prostřelil mezi jeho betony – 3:2. Asistence: Andrew Calof.
    28:29 Sergej MOZJAKIN - 3:1
     
    28:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A za chvilku bylo vše zapomenuto a diváci si zakřičeli radostí. SERGEJ MOZJAKIN se napřáhl typicky z pravého kruhu a jeho dělovka končí za bezmocným Barrym Brustem – 3:1. Magnitka tak jde do dvoubrankového náskoku. Asistence: Nikolaj Kuljomin.
    18:42 Jevgenij TIMKIN - 2:1
     
    18:42
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí hráči strhávají vedení na svou stranu v závěru první třetiny. JEVGENIJ TIMKIN si našel odražený puk po střele Platonova a dorazil ho do odkryté Brustovy branky – 2:1. Nyní jsou to hosté, kdo musí dohánět své manko. Asistence: Archip Několenko a Denis Platonov.
    16:33 Sergej MOZJAKIN - 1:1
     
    16:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A hned je z toho vyrovnávací branka. SERGEJ MOZJAKIN se dostal ke střele v prostoru mezi kruhy a nekompromisně prostřelil hostujícího brankáře, který také musí lovit poprvé puk ze své sítě – 1:1. Začíná se tedy zase znovu od začátku. Asistence: Nikolaj Kuljomin a Matt Ellison.
    14:03 Arťom ALJAJEV - 0:1
     
    14:03
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ovšem hned vybojovali puk zpátky a šli do útoku. Po pěkně sehrané kombinaci střílel od modré čáry ARŤOM ALJAJEV, puk se odrazil od jednoho z domácích hráčů a trošku změnil směr. Poté pak propadl za Košečkinova záda – 0:1. Asistence: Dmitrij Korobov.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 17. Mozjakin (N. Kuljomin, Ellison), 19. Timkin (Několenko, D. Platonov), 29. Mozjakin (N. Kuljomin), 37. N. Kuljomin (Antipin, Rasmussen), 40. Ellison (Antipin, Mozjakin), 46. Timkin (Několenko, D. Platonov), 53. Mozjakin (Běreglazov) – 15. Aljajev (Korobov), 34. Šenfeld (Calof), 53. Miele (Sabolič, Miele)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Vereščagin, Antipin, Běreglazov, Rylov, Matuškin, J. Birjukov, Zajcev – Ellison, N. Kuljomin, Mozjakin (C) – Pakarinen, Čibisov, Rasmussen (A) – Bulíř, Ljubimov, Jazkov – D. Platonov, Dorofejev, Timkin (A) – Několenko.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Brust (41. Tichomirov) – Orlov, Barancev (A), Holm, Ogijenko, Korobov, Aljajev, Rodionyčev – Paršin, Varnakov (C), Galuzin (A) – Calof, Miele, Šenfeld – Žafjarov, Sabolič, D. Sjomin – Verjajev, Urakov, D. Iljin.

    Rozhodčí: Judakov, Kislov – Gorděnko, Šadrin

    Diváci: 6715
    thejrc.org