Mor. Budějovice – SHK Hodonín 6:3 (kon.) | Pelhřimov – Val. Meziříčí 0:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 2:3 (kon.)
Žďár n/S – Orlová 9:1 (kon.) | Písek – Kopřivnice 2:8 (kon.) | Tábor – Opava 2:1 (2:1 po s.n.)
David Servis – Nový Jičín 5:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 05.01.2019, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Teď už to vypadá s nadějemi na bodový zisk Havlíčkova Brodu bledě. Miroslav Třetina (HBR) je potrestán dvěma minutami za napadení, k tomu ještě osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Menší trest odpyká David Michálek.
     
    52:47
    Tlak Havlíčkova Brodu vyústil v další faul Šumperku. Jakub Řezáč (SUM) je potrestán dvěma minutami za držení.
     
    36:31
    Tomáši Sedlákovi (SUM) se nelíbilo, jak Miroslav Třetina zabrzdil před hostujícím brankářem a otevřel si pusu na rozhodčí. Za to je potrestán dvěma minutami za nesportovní chování.
     
    28:36
    Bruslaři se prodírali do dobré pozice, kam se nedostali jenom kvůli faulu Tomáše Drtila (SUM). Hostující obránce je potrestán za hákování.
     
    19:45
    Šumperk dostane další početní výhodu. David Vala (HBR) si počínal v útočné třetině trošku nešikovně a zasáhl soupeře vysokou holí do obličeje, za což vyfasoval samozřejmě dvouminutový trest.
     
    10:06
    Domácí se budou bránit ve čtyřech. Když se hráči stavěli na buly, čárový rozhodčí se poradil s hlavním, a výsledkem je vyloučení Miroslava Třetiny (HBR) na dvě minuty za krosček.
     
    02:19
    Bruslaři sevřeli svého soupeře v jeho pásmu a vykoledovali si první přesilovou hru. Jakub Čuřík (SUM) je potrestán dvěma minutami za podrážení.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 23. Milfait (Voříšek, Matušík), 60. Voříšek (Semrád, Matušík) – 7. Drtil (Sedlák, Antonov), 10. Vorobjev (Čuřík), 21. Sedlák (Čuřík)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Folvarský) – Kopic, Semrád, Kulhánek, Vala, Šmíd, Kadeřávek – Michálek, Třetina (C), Přidal – Milfait (A), Matušík, Voříšek (A) – Kuchta, Ludvík, Chlubna – Blinka, Kozlík, Beneš
    DRACI PARS ŠUMPERK: O. Haloda (Polívka) – Tolokonnikov, Gewiese (C), Drtil, M. Haloda, Řezáč, Sedlák (A) – Pokorný, Romančík, Vachutka, Urban, Plášek (A), Králík, Šíp, Antonov, Blecha, Čuřík, Vorobjev, Ostřanský

    Rozhodčí: Luděk Pilný – David Urubčík, Ondřej Bohuněk

    Diváci: 708
    bahis siteleri