Mor. Budějovice – SHK Hodonín 6:3 (kon.) | Pelhřimov – Val. Meziříčí 0:6 (kon.) | Havlíčkův Brod – Šumperk 2:3 (kon.)
Žďár n/S – Orlová 9:1 (kon.) | Písek – Kopřivnice 2:8 (kon.) | Tábor – Opava 2:1 (2:1 po s.n.)
David Servis – Nový Jičín 5:4 (kon.)
konec
BK Havlíčkův Brod
2:3 (0:2, 1:1, 1:0)
DRACI PARS ŠUMPERK
Sobota 05.01.2019, 17:00 • ZS Kotlina • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:54
    Tomáš Semrád nahodil puk na bránu ze středního pásma snažil se ještě vybojovat útočnou buly, jenže Ondřej Haloda vyrazil puk do rohu kluziště a hosté už to zřejmě zvládnou!
     
    59:35
    Oddechový čas si bere také trenér Richard Cachnín a domácí se pokusí ve zbylé půlminutě o vyrovnání! David Marek stále zůstává na střídačce.
     
    59:35
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Domácí si při power play v pěti proti pěti nakonec přeci jen prosazují! Tomáš Semrád přejel na modré čáře přes osu hřiště a vyslal střelu zápěstím, kterou LUBOŠ VOŘÍŠEK tečoval přesně do horního rohu nad lapačku hostujícího gólmana! Asistence: Tomáš Semrád, Jakub Matušík.
     
    58:31
    Tomáš Chlubna vyvezl puk ven z pásma a bekhendem prověřil pozornost Ondřeje Halody. David Marek míří na střídačku a domácí hrají v pěti!
     
    58:09
    Hosté se možná pokusí v přesilové hře ještě navýšit své vedení, trenér Jozef Zavadil si vyžádal oddechový čas.
     
    58:09
    Teď už to vypadá s nadějemi na bodový zisk Havlíčkova Brodu bledě. Miroslav Třetina (HBR) je potrestán dvěma minutami za napadení, k tomu ještě osobní desetiminutový trest za nesportovní chování. Menší trest odpyká David Michálek.
     
    54:17
    Domácí vyhráli buly v útočné třetině a David Marek míří na střídačku. Bruslaři hrají v šesti proti čtyřem!
     
    52:47
    Tlak Havlíčkova Brodu vyústil v další faul Šumperku. Jakub Řezáč (SUM) je potrestán dvěma minutami za držení.
     
    Dnešní utkání sleduje 708 diváků.
     
    49:10
    Kryštof Kulhánek vystřelil od modré čáry. Jeho rána byla ještě možná tečovaná a skončila jen těsně vedle pravé tyče Šumperku! Tribunami to jenom zahučelo.
     
    48:53
    Jakub Matušík teď nevěřícně kroutí hlavou. Dostal totiž přihrávku před brankoviště, kde stál úplně sám, z dobré pozice ale Ondřeje Halodu nepřekonal!
     
    47:19
    Velký závar před domácí svatyní nakonec David Marek vyřešil vypíchnutím hokejkou. Ležel na břiše a před ním o kotouč bojovali především bránící hráči, Draci puk do sítě nedostali.
     
    44:44
    David Michálek vybojoval kotouč u pravé tyče šumperské klece a nadvakrát se jej snažil doklepnout za betony Ondřeje Halody, to se mu ale nepodařilo.
     
    38:37
    Petr Gewiese se ocitl na útočném výletě, z levého kruhu ale bránu minul. Na druhé straně spěchali domácí do přečíslení dvou na jednoho, Tomáš Chlubna ale přes ležícího obránce Draků přihrávku na Jana Milfaita nepropasíroval!
     
    36:43
    Petr Gewiese schytal krvavý šrám v obličeji a rozhodčí už poslal Kryštofa Kulhánka na 2+2 minuty za katr. Jenže hostující kapitán pravděpodobně inkasoval ránu pukem a trest domácích sportovně odvolal. Vysloužil si potlesk tribun.
     
    36:31
    Tomáši Sedlákovi (SUM) se nelíbilo, jak Miroslav Třetina zabrzdil před hostujícím brankářem a otevřel si pusu na rozhodčí. Za to je potrestán dvěma minutami za nesportovní chování.
     
    33:17
    David Michálek mířil po levé straně dopředu, cestu mu ale zkřížil hostující obránce. O pár momentů později se mezi kruhy ocitl Miroslav Třetina, který z dobré pozice trefil levou tyčku šumperské klece!
     
    28:36
    Bruslaři se prodírali do dobré pozice, kam se nedostali jenom kvůli faulu Tomáše Drtila (SUM). Hostující obránce je potrestán za hákování.
     
    28:11
    Tomáš Sedlák se jako obránce znovu ocitl mezi kruhy a střelou z první vyděsil domácí fanoušky, David Marek ovšem vytěsnil puk pravým betonem!
     
    23:26
    Bruslaři teď měli i dávku štěstí! Jakub Čuřík nebezpečně vystřelil z prostoru mezi kruhy a Davidu Markovi vypadl puk z lapačky. Hosté se ale ke své smůle k dorážce už nedostali.
     
    22:43
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Bruslaři našli rychlou a důležitou odpověď, aby se dostali zpátky do zápasu. Luboš Voříšek uvolnil na levém křídle JANA MILFAITA, který se dostal do úniku! Nádherným manévrem rameny poslal hostujícího brankáře k ledu a pohodlně zavěsil puk do odkryté brány! To se snad muselo líbit všem kromě hostujících fanoušků. Asistence: Luboš Voříšek, Jakub Matušík.
     
    20:56
    Draci právě vstřelili branku!
    Hosté druhou přesilovou hru už zužitkovali a vedou o tři góly! Jakub Čuřík uvolnil mez kruhy TOMÁŠE SEDLÁKA, který se trefil nad lapačku havlíčkobrodského brankáře! Asistence: Jakub Čuřík.
     
    19:45
    Šumperk dostane další početní výhodu. David Vala (HBR) si počínal v útočné třetině trošku nešikovně a zasáhl soupeře vysokou holí do obličeje, za což vyfasoval samozřejmě dvouminutový trest.
     
    18:35
    Draci si teď museli oddechnout! David Michálek sebral špatnou rozehrávku hostů a vystřelil z pravého kruhu. Následně se ještě dostal k dorážce za již překonaného brankáře, puk se ale mezi tři tyče nevešel!
     
    16:33
    Bruslaři jsou v tlaku a z podobné pozice, jako před chvílí Tomáš Semrád, teď střílel také Kryštof Kulhánek. Jeho rána jen těsně minula pravou tyč hostující klece, Draci následně vyhodili puk jen na zakázané uvolnění.
     
    11:42
    Michal Romančík přihrávkou přes šířku pásma uvolnil Vladimira Antonova, který už mohl zakončovat do odkryté klece za přesouvajícího se brankáře Havlíčkova Brodu, jenže nedokázal puk ideálně zpracovat, díky čemuž k němu stačili domácí obránci rychle přistoupit!
     
    10:06
    Domácí se budou bránit ve čtyřech. Když se hráči stavěli na buly, čárový rozhodčí se poradil s hlavním, a výsledkem je vyloučení Miroslava Třetiny (HBR) na dvě minuty za krosček.
     
    09:40
    Draci právě vstřelili branku!
    Kotlinou se hlasitě ozývá "šajbu, šajbu"! DMITRIJ VOROBJEV totiž ukázal svoji šikovnost, uvolnil se přes havlíčkobrodského obránce a prosadil se přesnou střelou mezi brankářovy betony! Asistence: Jakub Čuřík.
     
    07:00
    Draci právě vstřelili branku!
    Tomáš Sedlák zavezl puk do pásma Havlíčkova Brodu a poslal jej přes brankoviště, kudy jen proklouzl k levému mantinelu. Hosté ovšem pokračovali v akci na modrou čáru dostal přihrávku TOMÁŠ DRTIL, který dělovou ránou prostřelil gólmana Bruslařů! Asistence: Tomáš Sedlák, Vladimir Antonov.
     
    02:19
    Bruslaři sevřeli svého soupeře v jeho pásmu a vykoledovali si první přesilovou hru. Jakub Čuřík (SUM) je potrestán dvěma minutami za podrážení.

    Milan Sochor

    Branky a nahrávky: 23. Milfait (Voříšek, Matušík), 60. Voříšek (Semrád, Matušík) – 7. Drtil (Sedlák, Antonov), 10. Vorobjev (Čuřík), 21. Sedlák (Čuřík)


    BK Havlíčkův Brod: Marek (Folvarský) – Kopic, Semrád, Kulhánek, Vala, Šmíd, Kadeřávek – Michálek, Třetina (C), Přidal – Milfait (A), Matušík, Voříšek (A) – Kuchta, Ludvík, Chlubna – Blinka, Kozlík, Beneš
    DRACI PARS ŠUMPERK: O. Haloda (Polívka) – Tolokonnikov, Gewiese (C), Drtil, M. Haloda, Řezáč, Sedlák (A) – Pokorný, Romančík, Vachutka, Urban, Plášek (A), Králík, Šíp, Antonov, Blecha, Čuřík, Vorobjev, Ostřanský

    Rozhodčí: Luděk Pilný – David Urubčík, Ondřej Bohuněk

    Diváci: 708
    bahis siteleri