Řisuty – Nymburk 4:3 (kon.) | Klatovy – Dvůr Králové n. L. 2:1 (po pr.) | Sokolov – Kolín 2:1 (kon.)
Bílina – Jablonec n/N 0:10 (kon.) | Mostečtí Lvi – Vrchlabí 3:4 (kon.) | Kobra – Letňany 2:1 (kon.)
Děčín – Trutnov 2:3 (kon.)
konec
HC Děčín
2:3 (0:0, 1:2, 1:1)
HC Trutnov
Sobota 05.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Hezký sobotní večer přeji všem příznivcům ledního hokeje z děčínského zimního stadionu. V rámci třicátého kola přivítají hokejisté HC Děčín svého soupeře z HC BAK Trutnov.
     
    HC Děčín

    Děčínští hokejisté jsou v tabulce ve skupině Sever na čtvrtém místě se třiatřiceti body. Na své konto si zapsali deset výher a patnáct proher. Jsou tak na postupové pozici do vyřazovacích bojů, kterou by si rádi udrželi nebo naopak ještě navýšili svůj náskok za soupeři za nimi. Naposledy se jim dařilo na ledě soupeře. V prvním duelu v novém roce zajížděli ve čtvrtek do nedaleké Bíliny, kde zvítězili 7:4 z jejich pohledu. Doma by na tuto výhru rádi navázali, ale s Trutnovem je rozhodně nečeká žádná procházka růžovým sadem.

    Nejproduktivnější hráči

    Pavel Kordule – 36 bodů (21+15)
    Michal Oliverius – 29 bodů (7+22)
    Zdeněk Petráš – 26 bodů (15+11)
     
    HC BAK Trutnov

    Hosté z Trutnova jsou na tom totiž prakticky stejně. Mají stejný počet bodů, tedy třiatřicet, dosud zapsali jedenáct výher a čtrnáctkrát odešli z ledu jako poražený tým. Ve skupině Střed jsou na páté pozici a bojují o elitní čtyřku, rádi by se totiž podívali stejně jako loni do vyřazovacích bojů. A na děčínském ledě se poperou o pro ně velmi důležité body, aby neztratili kontakt se čtvrtým Nymburkem. Navíc mají Trutnovští za sebou třízápasovou šňůru výher, naposledy doma porazili 6:4 mostecké Lvy. Na medvědím ledě nás tak čeká pořádná bitva, tuhý boj o veledůležité body a také zajímavý zápas, který si nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Jaroslav Kalla – 23 bodů (7+16)
    Vojtěch Kubinčák – 20 bodů (5+15)
    Jan Semorád – 18 bodů (10+8)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se už v letošní sezóně utkaly, Medvědi dokázali v Trutnově zvítězit 6:3 a jejich dnešní soupeř jim tak má rozhodně co vracet. Kdo se bude radovat z jakékoli výhry dnes, nám napoví samotné utkání, které slibuje pravou hokejovou bitvu.
     
    Ze zápasu je pro Vás připraven online přenos, kterým Vás mile ráda provedu. Takže o nejdůležitější momenty tak rozhodně nepřijdete. Přeji Vám příjemnou počtenou.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Mareš, Kaltenböck, Loukota, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule

    HC BAK Trutnov: Ašenbrenner (Jeschke) – Vácha (A), Pražák, Leder, Suvorov, Suk, Kynčl – Chytráček, Martinec, Fedulov, Uchin, Kalla, Svoboda, Semorád (C), Kubinčák (A), Poul, Janoušek, Vacek, Tatar

    Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Beneš.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:15
    Medvědi se hned vrhli do útoku, ale ztratili kotouč a hosté se dostali na druhou stranu. Jejich přízemní střelu hned kryl Lukáš Lavinger.
     
    00:52
    Další pokus Trutnova zastavila obrana Děčína a hned vytáhla kotouč do středního pásma. Postupně se rodil útok Medvědů, který zakončil nepřesně Pavel Kordule. Ašenbrenner zasáhl a zastavil hru.
     
    01:25
    Zakázané uvolnění domácích stěhuje hru do pásma Medvědů, kde se bude vhazovat po levici Lukáše Lavingera.
     
    01:29
    Hned po buly pálil Kynčl, další zásah domácího brankáře a hra je opět přerušena. Vhazování před Lavingerem se tak bude opakovat.
     
    01:50
    Děčínští se znovu nedokázali uhnízdit v pásmu hostů a ti po zisku kotouče vyvážejí tento znovu před branku Lukáše Lavingera.
     
    02:18
    Hosté byli v pásmu Medvědů znovu hodně nebezpeční a Lavinger tak musel krýt další jejich pokus. Po něm zase pozastavil hru. Ve svém brankovišti se tak od úvodních minut rozhodně nenudí.
     
    02:35
    A znovu to nevyšlo. Děčín se probíjel do útočné třetiny, ale Petráš neudržel puk a ten tak znovu získali na svou stranu Trutnovští.
     
    03:15
    Nyní zasahoval Ašenbrenner, jenž si povyjel z branky proti najíždějícímu Danielu Volrábovi a odpálil puk do bezpečí.
     
    03:48
    Hosté jsou zatím jednoznačně lepším týmem a snaží se hodně útočit. Medvědům se naopak vůbec nedaří průchody do útočné třetiny.
     
    04:33
    Nyní to vzal na sebe Štěpán Kuchynka, který si nabruslil do mezikruží a pořádnou dělovkou prověřil Ašenbrennera, který jeho pokus pohotově chytá!
     
    05:38
    Zdeněk Petráš málem šel do samostatného úniku, nakonec mu puk přeskočil čepel a skončil na hostujícím brankáři.
     
    06:05
    A nyní už to ze strany Děčína vypadá mnohem lépe. Medvědi sevřeli hosty v pásmu a dále kombinovali. Trutnov se pak vymanil jen za cenu zakázaného uvolnění.
     
    06:14
    Nyní se zaskvěl Lukáš Lavinger, na kterého najel Daniel Svoboda a po jeho střele z pravé strany zasahoval děčínský brankář svojí holí. Ve velké šanci hostů tak podržel svůj tým.
     
    06:27
    A z dalšího hostujícího tlaku se i Děčínští osvobozují zakázaným uvolněním, hra se tak stěhuje znovu před Lukáše Lavingera.
     
    06:53
    Pavel Kordule střílel z pravého kruhu a puk mířil směrem na hostující branku. Jenže na poslední chvíli mu do dráhy letu kotouče vložil tělo jeden z hostů a pomohl tak svému brankáři.
     
    07:10
    Další zakázané uvolnění Děčína a opět se tak bude vhazovat v blízkosti Lukáše Lavingera.
     
    07:38
    Jan Semorád se natlačil do brankoviště a jeho důraz musel krotit brankář Lavinger, který si tak připisuje další zákrok.
     
    08:23
    Hosté se sami vykázali z útočného pásma, ovšem ve středním pásmu zachytil puk Lukáš Vácha a vrátil tak hru před děčínskou klec. Hosté tak mají další tlak.
     
    09:31
    Další vhazování před děčínskou brankou Medvědi vyhráli a hned otočili hru na druhou stranu. Jenže znovu to bylo bez usazení se v pásmu a hosté toho využili k dalšímu protiútoku.
     
    10:05
    Radomír Vaněk střílel z levého kruhu a lapačka Patrika Ašenbrennera byla na svém místě. Ten hned nechal hru plynout a poslal puk směrem dopředu.
     
    11:34
    Po delší době se vhazuje před Ašenbrennerem, hosté se dopustili zakázaného uvolnění. Poté se však Medvědům opět nepovedlo zůstat v útočném pásmu.
     
    12:07
    Dalekonosná přihrávka na rozjetého Zdeňka Petráše nevyšla, děčínský útočník se tak do zakončení před Ašenbrennerem vůbec nedostal.
     
    12:26
    Na opačném konci však musel zasahovat opět Lukáš Lavinger, který zasahoval proti jedovaté střele Uchina.
     
    12:50
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., sekání).
     
    12:50
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Jaroslav Kalla – 2 min., sekání).
     
    13:13
    Hraje se ve čtyřech hráčích na obou stranách, u puku jsou hosté a snaží se ho dostat do útočného pásma.
     
    13:44
    Daniel Volráb však zachytil rozehrávku ve středním pásmu a málem šel do úniku, poslední bek hostů se však stihl vrátit a zabránil mu v rozletu.
     
    14:50
    Oba celky jsou už v plném počtu.
     
    15:08
    Zakázané uvolnění domácích a znovu se tak hra stěhuje před Lukáše Lavingera.
     
    15:18
    Dominik Málek získal puk po nepřesné rozehrávce hostů, Medvědi šli do útočné akce, ale i oni si moc dobře nepřihráli. Kotouč tak mají opět hosté.
     
    15:45
    Z pravého kruhu vyslal těžkou sřelu Vojtěch Kubinčák a Lavinger šel do dalšího zákroku. Jeho lapačka byla připravena a do ní hned puk ukryl.
     
    16:43
    Pavel Kordule si nabruslil přes celé kluziště a na pravém kruhu vyslal bekhendovou střelu, kterou příliš zvedl a kotouč tak skončil nad břevnem hostující klece.
     
    17:19
    Trutnovští se dostali záhy do pásma Děčína a po další jejich střele zakročil Lavinger. Hra je přerušena a vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    17:50
    Pavel Zajan objel branku Trutnova, ale do zakončení před Ašenbrennerem se nedostal. Medvědi tak opět kotouč ztrácejí.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:20
    Matěj Poul dostal nabito na pravý kruh a odtud okamžitě vystřelil. Letící puk pak skončil na hrudi domácího brankáře a odrazil se před něho. Nakonec pak černou gumu sebrala obrana Děčína.
     
    19:46
    Pavel Zajan sklepl kotouč těsně před Ašenbrennerem po střele od modré čáry, ale hostující brankář si poradil.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi. V ní jsme branku neviděli, více šancí ale měli hosté, kteří zatím působí lepším dojmem. Oba gólmani jsou ve svých brankovištích pozorní a velmi dobře pomáhají svým celkům. Uvidíme, co nám přinese druhá část hry, která začne přibližně v 18:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:21
    Domácí se usadili v pásmu hostů a chvíli zde kombinovali. Ale jejich pokus šel mimo tři tyče.
     
    20:21
    Hra je nyní na chvíli přerušena, v rohu hostujícího pásma došlo k porušení mantinelu a je třeba jeho opravy. Hráči obou celků tak krátí chvíli kroužením kolem celé ledové plochy.
     
    20:21
    Vhazuje se v pásmu hostů po pravé ruce Ašenbrennera.
     
    20:47
    Volráb střílel zkrze obranu hostů, kotouč však zamířil jen k připravenému Ašenbrennerovi. Ten kotouč vyhazuje do středního pásma.
     
    21:09
    A další rána stejného hráče orazítkovala mantinel za brankou hostů. Medvědi stále drží útočnou třetinu.
     
    21:34
    Tak to byla tutovka Děčína jako hrom. Pavel Kordule pálil už na položeného Ašenbrennera a kotouč směřoval do rohu jeho branky. Jenže brankář Trutnova neuvěřitelným zákrokem kotouč chytil a podržel tak svůj tým! Klobouk dolů!
     
    21:55
    A znovu Pavel Kordule, ten vyslal další projektil a proti němu opět přesně zasáhl Patrik Ašenbrenner. Chvíle hostujícího brankáře tak přišly i za malý okamžik.
     
    22:43
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Petr Chytráček – 2 min., nedovolené bránění).
     
    22:58
    Děčínští mají k dispozici přesilovou hru a mají tak šanci otevřít účet zápasu. Vhazuje se po levé ruce Patrika Ašenbrennera.
     
    23:21
    Ovšem hosté získali puk, vyvezli ho do středního pásma a poté se déle zdrželi i v tom děčínském. Sice nevystřelili, ale pošetřili cenné vteřiny z oslabení.
     
    24:01
    Hosté se osvobozují a posílají puk až před branku Lukáše Lavingera. Tahle přesilovka se Děčínu vůbec nedaří a nelíbí se to ani místnímu publiku.
     
    24:20
    Po zákroku Lavingera po střele hostů v oslabení je hra přerušena a vhazuje se po pravici Lavingera. Hosté své oslabení zvládají výborně.
     
    24:43
    Hosté se ubránili, dá se říci v pohodě a nyní jsou už v plném počtu.
     
    25:03
    Pavel Fedulov dostal nabito zpoza branky Medvědů a z první vystřelil těsně před Lavingerem, ten semaforem chytá.
     
    25:54
    Po další střele trutnovských hokejistů zasahoval Lavinger a hra je opět přerušena. Hosté se tak udrží v útoku i pro následující chvíle.
     
    26:13
    Lavinger zasahoval vyrážečkou po jedovaté střele Jaroslava Kally a srazil puk do rohu kluziště. Hosté tak měli další šanci po chybě děčínské obrany.
     
    26:55
    David Vacek se napřáhl na levém kruhu a nebezpečně vystřelil na děčínskou branku. Lavinger ukázkovým semaforem chytá a drží svůj tým. Jen díky němu hosté nevedou.
     
    27:25
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Radomír Vaněk – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Daniel Svoboda – 2 min., sekání).
     
    28:03
    Při hře ve čtyřech hráčích se nyní do akce dostali Děčínští, ti však proti Ašenbrennerovi neuspěli a na druhé straně už musel zasahovat Lavinger.
     
    28:26
    Málek se uvolnil a směřoval do útočného pásma, jenže mu tam brzy vjel Volráb a píská se postavení mimo hru. Vhazuje se tedy ve středním pásmu.
     
    28:44
    Střela Pavla Zajana se otřela o vyrážečku Ašenbrennera a ten tak zapisuje další důležitý zákrok pro svůj tým, který opět podržel.
     
    29:04
    Erik Mareš se napřáhl na modré čáře, jeho projektil však skončil pouze na hostujícím brankáři, který hned kotouč posílá svým spoluhráčům.
     
    30:11
    Jsme za polovinou základní hrací doby a stále jsme neviděli branku. Na tu si tak ještě musím počkat.
     
    30:37
    Domácí se dostali do další kombinace, ale znovu ji zmařila nepřesná přihrávka. Hosté vypíchli puk a šli do protiútoku, který musel hasit znovu Lavinger.
     
    30:46
    Další chyba obrany Děčína a Lavinger dvakrát zasahoval proti hráčům, kteří byli těsně před ním. Hosté tak ostřelují děčínskou branku, zatím bez gólového efektu.
     
    31:12
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Zdeněk Petráš – 2 min., faul kolenem).
     
    31:36
    Hosté tak hrají svou první přesilovou hru a už se usadili v útočném pásmu. Ovšem došlo k potyčce mezi dvěma hráči a bude se vylučovat.
     
    31:36
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Václav Leder – 2 min., držení).
    Vyloučení v týmu HC Děčín (Jan Kaltenböck – 2 min., sekání).
     
    31:56
    Hraje se pět na čtyři. Medvědi se nyní osvobodili a poslali puk až před Ašenbrennera. Pošetřili tak cenné vteřiny ze svého oslabení.
     
    32:51
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté se ujímají vedení a svou přesilovou hru tak využívají. Důraz na brankovišti předvedl LUKÁŠ VÁCHA, který tak došťoural puk za Lavingerova záda po tom, co našel volný puk před jeho klecí – 0:1. Medvědi tak musejí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Jan Semorád a Daniel Svoboda.
     
    34:10
    Hosté napadají domácí celek už ve středním pásmu a nyní získali puk a jdou do další útočné akce.
     
    34:42
    Trutnov právě vstřelil branku!
    A hosté jdou do dvoubrankového náskoku. PETR CHYTRÁČEK z prostoru mezi kruhy napřáhl ke střele a jeho dělovkou propálil Lavingera – 0:2. Ten byl proti jeho střele bezmocný. Asistence: Jakub Tatar a Roman Janoušek.
     
    35:02
    Děčín právě vstřelil branku!
    Jenže přichází okamžitá odpověď. Kuchynka vyslal před branku hostů JANA BÁRDOŠE, který dokázal poprvé v utkání prostřelit Ašenbrennera a připravil ho také o čisté konto – 1:2. Asistence: Štěpán Kuchynka a Erik Mareš.
     
    35:26
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Matěj Suk – 2 min., nedovolené bránění).
     
    36:37
    Medvědi se uhnízdili před Ašenbrennerem, ale nedokázali na něho ještě vyslat střelu. Hosté se poté po zisku kotouče přemístili na druhou stranu.
     
    37:26
    Hosté jsou v plném počtu.
     
    37:37
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Daniel Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    37:54
    Z levého kruhu vyslal střelu Pavel Kordule, ale proti ní zasáhl pozorný hostující brankář. A ten si záhy připsal další zákrok, kterým hosty podržel a ti se osvobozují.
     
    38:32
    Další pokus Medvědů kryje Ašenbrenner. Ten je nyní pod palbou střel, ale odolává.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:20
    Znovu zaúřadoval hostující brankář, který lapil další pokus domácích a po svém zákroku nechal hru přerušit.
     
    39:49
    Daniel Volráb střílel od modré čáry, jeho pokus však skončil na betonech Ašenbrennera. Ten znovu hru přerušuje, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    I druhá třetina je u konce. V ní už jsme se branek dočkali. Hosté se dostali do dvoubrankového náskoku, ale Medvědi stihli brzy odpovědět a dostali se na kontaktní branku. Čeká nás tak zajímavá třetí třetina, která začne přibližně v 19:43.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:11
    Pavel Zajan hned z kraje třetí části hry vyslal střelu z pravého kruhu, která však končí na hostujícím brankáři.
     
    40:41
    Ve středním pásmu svedly oba celky souboj o kotouč, nakonec ho vyhráli domácí a jdou znovu do útočné akce před hostující branku.
     
    41:18
    Nahození Medvědů do hostujícího pásma a domácí pětka jde střídat. Mezitím se hosté přesunuli do útočné třetiny, kde však neuspěli se svou střelou.
     
    42:08
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Jan Kaltenböck – 2 min., sekání).
     
    42:23
    Hosté se usadili v děčínském teritoriu a na Lavingera šla střela, která však skončila jen na obraně Medvědů. Nicméně Trutnov stále drží útočné pásmo.
     
    43:04
    Jakub Martinec vyslal nebezpečný projektil z levého kruhu, ten se odrazil od jednoho z domácích a Děčín se osvobozuje.
     
    43:40
    Daniel Svoboda zakončoval v mezikruží, trefil nohu Vaňka, ale následně pak si celou situaci zopakoval a Lavinger už musel zasahovat. Hra je přerušena.
     
    44:08
    Děčín je už v plném počtu.
     
    44:43
    Prudkou ránu poslal směrem na hostující branku Michal Oliverius, jeho projektil však chytá Ašenbrenner a také on hru nechává přerušit. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    45:14
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují znovu na rozdíl dvou branek. Lukáš Lavinger povyjel z branky a chtěl odehrát kotouč pryč od ní. Místo toho ale nahrál soupeři, který pak poslal kotouč na DANIELA SVOBODU, jenž trefuje odkrytou děčínskou branku, kam se Lavinger nestihl přesunout – 1:3. Asistence: David Vacek a Matěj Poul.
     
    46:10
    Proti další střele hostů musel zasahovat Lavinger, který kotouč přikryl lapačkou a znovu raději přerušil hru.
     
    46:32
    Další nepřesnosti na děčínské straně a hosté jdou do další útočné akce.
     
    47:05
    A Lavinger tak musel hasit nebezpečí, když zblízka vyslal střelu Petr Chytráček, který tak měl dobrou šanci.
     
    47:23
    Balcarovo nahození před branku kryje Ašenbrenner a před dotírajícími děčínskými hráči tak nechává přerušit hru a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    48:06
    Děčín právě vstřelil branku!
    Nádherná individuálaní akce, o kterou se postaral PAVEL ZAJAN. Toho do úniku vyslal Balcar a prvně jmenovaný si sjel až před Ašenbrennera, když obešel dva hráče hostů a kolem jeho pravé ruky ho prostřelil – 2:3 Asistence: Patrik Balcar.
     
    49:15
    Bárdoš zakončoval z bekhendu, jeho pokus však Ašenbrenner pokryl a hned na to jdou do rychlého protiútoku hosté.
     
    49:31
    Zastavilo je však postavení mimo hru a ta se stěhuje zpět do středního pásma, kde se bude vhazovat.
     
    50:09
    Matěj Poul se ocitl mezi kruhy a už se napřahoval ke střele, ale nakonec mu v tom obrana Děčína zabránila, když mu kotouč sebrala.
     
    50:48
    Michal Oliverius tvrdou ránou z pravé strany prověřil pozornost Ašenbrennera, který puk nakonec ukryl sklapnutím svých betonů a raději se ještě ohlédl za sebe. Další přesný zákrok hostujícího brankáře, který drží svůj tým.
     
    51:45
    Nyní to zkusili před hostující brankou Medvědi, ale sami se připravili o pásmo díky nepřesné rozehrávce a hosté získali puk. Na druhé straně pak prověřili Lukáše Lavingera.
     
    52:42
    Hosté byli opět důrazní před Lavingerovou klecí, ale nepodařilo se jim vystřelit tak, aby domácí branku ohrozili.
     
    53:46
    Dělovka Dominika Málka od modré čáry znovu skončila na Ašenbrennerovi, který ji pokryl a poté i následnou střelu Jana Bárdoše.
     
    54:10
    Ašenbrenner čelil dalším dvěma nebezpečným střelám, ale opět si dokázal poradit. Hostující vedení tak znovu dokázal udržet.
     
    55:31
    Jan Semorád dorážel střelu Alexandra Suvorova a Lukáš Lavinger tak musel znovu zasahovat.
     
    56:07
    Hosté brání své vedení zuby nehty a i nyní se dokázali vymanit z děčínského tlaku. Medvědi se tak marně snaží o vyrovnání. Vhazuje se před Ašenbrennerem.
     
    56:17
    A ten si připisuje na své statistické konto další zákrok, kterým lapil nebezpečnou střelu Pavla Zajana. Hra je přerušena, vhazuje se po jeho levé ruce.
     
    56:42
    Hosté zachytili kotouč ve středním pásmu a hned na to jdou znovu dopředu. Lavinger se už chystá ve své brance.
     
    57:40
    Hosté se ubránili další akci Děčína a poslali puk do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:14
    Domácí lavička si vyžádala oddechový čas.
     
    58:14
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Roman Janoušek – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    58:43
    Hosté drží kotouč a nepouštějí Medvědy k powerplay.
     
    59:15
    Lavinger je na střídačce, Medvědi to zkoušejí se šesti bruslaři v poli.
     
    59:42
    Patrik Ašenbrenner se nyní znovu zaskvěl, domácí už posílali kotouč pod něho, ale on na poslední chvíli zasedl puk a připisuje další zákrok.
     
    59:57
    Vyloučení v týmu HC BAK Trutnov (Lukáš Vácha – 2 min., podrážení).
     
    59:59
    Medvědi sekundu před koncem třetí třetiny měli na holích vyrovnání. V závaru před Ašenbrennerem však trefili jeho pravou tyč!
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Hosté Medvědům oplatili porážku z vlastního ledu a i nyní tak vítězí na půdě soupeře. Medvědi tak na domácím ledě nezískali ani bod.
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (20:27:33)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 36. Bárdoš (Kuchynka, Mareš), 49. Zajan (Balcar) – 33. Vácha (Semorád, Svoboda), 35. Chytráček (Tatar, Janoušek), 46. Svoboda (Vacek, Poul)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Málek, Mareš, Kaltenböck, Loukota, Vaněk, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb (A), Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule
    HC Trutnov: Ašenbrenner (Jeschke) – Vácha (A), Pražák, Leder, Suvorov, Suk, Kynčl – Chytráček, Martinec, Fedulov, Uchin, Kalla, Svoboda, Semorád (C), Kubinčák (A), Poul, Janoušek, Vacek, Tatar

    Rozhodčí: Vyštejn – Kurtin, Beneš
    thejrc.org