Č. Budějovice – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Kobra – Sparta 4:6 (kon.)
HC Litvínov – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 6:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 9:2 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:5 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 8:1 (kon.)
Kladno – Slavia 5:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 2:8 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:1 (kon.)
Liberec – Plzeň 5:4 (po pr.) | Technika Brno – Warriors Brno 2:1 (po s.n.) | Třemošná – PZ Kladno 2:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:1 (0:0, 0:1, 4:0 - 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 05.01.2019, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu • Nadstavba C
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Krásný den všem fanouškům mládežnického hokeje. Piráti a Energetici uzavřou třiadvacáté kolo. Domácí celek se bude chtít vrátit na první flek nadstavbové skupiny, Karlovarští zabojují o třetí flek. Utkání startuje v chomutovské ROCKNET ARÉNĚ v 16:00.
     
    HC ENERGIE KARLOVY VARY

    Západočeský celek je aktuálně na čtvrtém místě nadstavbové skupiny C. Energetici ztrácejí na třetí Třemošnou jediný bod a mají na svém kontě o jedno utkání méně. Naposledy Karlovy Vary hrály doma, kde ale prohrály se Spartou v nájezdech.

    Nejproduktivnější hráči
    Jan Botoš – 22 zápasů, 19 bodů (9+10)
    Dominik Rymon – 12 zápasů, 18 bodů (8+10)
    Ondřej Matas – 13 zápasů, 16 bodů (9+7)
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Dorostenci Chomutova si to se Spartou rozdají o postup do další fáze. Piráti ztrácejí na pražského soupeře tři body, ale mají dnešní utkání k dobru. Severočeský celek jako jediný nasázel již 100 branek, naposledy si doma poradil 7:2 se třetí Třemošnou.

    Nejproduktivnější hráči
    Marcel Štefančík – 20 zápasů, 41 bodů (24+17)
    Tadeáš Svoboda – 20 zápasů, 32 bodů (14+18)
    Jiří Kulich – 20 zápasů, 23 bodů (9+14)
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Malant (Hrůza) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, T. Svoboda, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, Döring.

    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar (Hykel) – Žďárský, Petretič, Houdek, Hohl, Prošek, Vogel – Hrůša, Blecha, Bubanec, Matas, Rymon, Botoš, Sapoušek, März.

    Rozhodčí: Plachý – Sýkora, Kába..
     
    Krásné odpoledne z chomutovské ROCKNET ARÉNY! Oba celky jsou na ledové ploše a utkání brzy začne.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:50
    Erik Iljuk se jako první dostával do šance. Chomutovský útočník dostával přihrávku před branku, ale jeho bekhendové zakončení po ledě skončilo na betonech připraveného Bajgara!
     
    01:35
    Následně si domácí celek vybojoval první početní výhodu. Josef Blecha odpyká dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    02:32
    Domácím se zatím v přesilovce nedařilo. Nyní to zkoušel z levého úhlu Tadeáš Svoboda, kterému se ale pokusem na přední tyčku nepovedlo překvapit Bajgara v brance.
     
    03:21
    Martin Pöschl si připravil kotouč na modré čáře a svižným zakončením střílel k pravé tyčce. Puk se ale nakonec odrazil od brankové konstrukce, která rozezvučela chomutovskou ROCKNET ARÉNU!
     
    03:35
    Hosté v plném počtu.
     
    04:09
    Josef Blecha si najel do útočné třetiny a hned po přejetí modré čáry zakončoval. Lukáš Malant jeho pokus viděl a povedlo se mu s klidem zasáhnout.
     
    04:31
    Branku Energie následně objel Marcel Štefančík, který kotouč dával do brankoviště. Tadeáš Svoboda ale jeho akci nedokončil, puk se mu nepovedlo dostat do branky.
     
    06:02
    Ondřej Príhoda se po aktivitě Energie dostal do útoku a unikal sám na Bajgara. Byl dostižen bránícím hráčem a jeho střela šla nakonec jen nad branku hostujícího celku.
     
    06:57
    Tadeáš Svoboda se dostal do pásma, kde přenechával kotouč Kalčíkovi. Ten se dostal ke střele, ale ta nebyla přesná a puk nakonec skončil jen vedle branky hostů.
     
    07:48
    Na konci akce chomutovského dorostu byl Ondřej Čech, který se mezi kruhy dostal ke střeleckému pokusu. Po ledě se mu ovšem nepovedlo překonat pozorného Bajgara.
     
    08:45
    Po akci Karlových Varů se přerušuje. Jakub Žďárský posílal od modré čáry takové nahození, které nebylo nebezpečné a skončilo jen na prsou pozorného Lukáše Malanta.
     
    09:30
    V akci byl Marcel Štefančík, jenž dostal přihrávku před branku a zblízka zakončoval mezi betony. Matyáš Bajgar si ale připsal skvělý zákrok a nadále je stav bezbrankový!
     
    09:45
    Josef Blecha v protiakci přihrával od levého mantinelu mezi kruhy, kde zakončoval Dominik Rymon. Jeho slibná rána ale nakonec skončila jen nad brankou!
     
    10:38
    Ondřej Príhoda následně poslal do úniku produktivního Jiřího Kulicha, který celou akci zakončoval bekhendem. Branku se mu ale nakonec trefit ve velké šanci nepovedlo.
     
    12:13
    Podél levého mantinelu se do útoku dostal Tadeáš Svoboda, jenž si najel až k tyčce. Podél brankoviště přihrával Štěpánu Němcovi, který prázdnou branku trestuhodně netrefil, puk minul!
     
    14:12
    Dominik Rymon na modré čáře vybojoval kotouč a unikal na Lukáše Malanta. Martin Pöschl jej ale fauloval a hostující útočník pojede trestné střílení!
     
    14:12
    Faulovaný Dominik Rymon udělal kličku, ale puk mu ujel, a tak zakončoval nadvakrát. Puk se dostal do branky, možná ale ne celým objemem, a tak sudí rozpažili!
     
    14:49
    Marcel Štefančík posílal přihrávku přes celé hřiště na Ondřeje Čecha. Tomu se přihrávku zachytil nepovedlo ideálně, ale i tak domácí Piráti kombinují v útočné třetině.
     
    16:53
    Oba celky dlouho nic nevymyslely a po pár nepřesnostech se do kotouče opřel Martin Pöschl. Jeho rána od modré šla ovšem vysoko nad branku a odrazila se od zadního mantinelu.
     
    17:55
    Chomutovský střelec Marcel Štefančík se dostal po levé straně do útoku a v ideální pozici práskl do kotouče. Ten ale nakonec skončil na bránícím hráči, jenž zakládá protiakci Energie.
     
    19:30
    Jan Botoš se v posledních sekundách dostával do pásma, ale jeho pokus od levé strany nikoho před Malantem nenašel. Ke kotouči se tak dostává domácí celek.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je u konce a stav zůstává nezměněn! Piráti jsou o něco aktivnější a vytvořili si nějaké nebezpečné akce, ale Matyáš Bajgar zatím chytá parádně. Na druhé straně měl Dominik Rymon výhodu trestného střílení, ale hostující forvard s tou nabídkou pohrdl. Utkání bude pokračovat v 16:41.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    21:08
    Matěj Petretič posílal puk do brankoviště, kde byl jen Lukáš Malant. Ten kotouč vyrazil a následně jej přikryl. Pokračovat se tak bude vhazováním před chomutovskou brankou.
     
    22:32
    Několik sekund se bojovalo o kotouč u hrazení, nikdo z hráčů ale neposednou gumu nevydoloval a hra bude pokračovat vhazováním.
     
    23:30
    Domácí Piráti si zahrají početní výhodu. Hostující Ondřej Matas inkasuje dvě minuty za faul loktem.
     
    24:03
    Do zakončení si na pravém kruhu najel Marcel Štefančík, ale jeho zakončení bylo blokované. Energii se následně povedlo poslat kotouč mimo pásmo.
     
    25:05
    Ondřej Príhoda se dostal po pravé straně do útoku, aby to zkoušel na přední tyčku. Matyáš Bajgar si s jeho pokusem ovšem poradil a jeho tým bude brzy v plném počtu.
     
    25:30
    Hosté v plném počtu.
     
    25:58
    Jakub Žďárský se objevil ve velké šanci, která ale brankou nekončí! Karlovarský bek dostal přihrávku mezi kruhy, ale jeho rána po ledě skončila na betonech Malanta!
     
    27:00
    Jakub Vogel se dostal do další střelecké pozice. Malanta se pokoušel překvapit z pravé strany, chomutovského brankáře ale nakonec trefil do těla a puk vypadl do hřiště.
     
    27:51
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté hráli výhodu a dočkali se první branky v utkání! DOMINIK RYMON byl na konci útočné akce, útočník Energie se prosadil tečí, kdy Malantovi kotouč propadl do sítě mezi betony. Asistence: Petr Houdek a Robin Sapoušek.
     
    28:17
    Následně mohl opět Dominik Rymon skórovat. Dostal se do útoku a před brankou zakončoval bekhendem, Lukáš Malant ovšem skvěle zasáhl betony!
     
    28:51
    Domácí Piráti si zahrají přesilovku. David Prošek inkasuje dvě minuty za napadení.
     
    29:35
    Erik Iljuk se pokoušel prosadit, ale jeho střela z úhlu skončila na brankové konstrukci! Energii se následně povedlo vyhodit kotouč pryč z obranné třetiny.
     
    30:51
    Hosté v plném počtu.
     
    31:35
    Pozornost chomutovského brankáře následně pokoušel útočník Robin Sapoušek, který na branku posílal takové spíše nahození. Lukáš Malant kotouč viděl a ukryl jej v lapačce.
     
    32:25
    Icing střídá icing. Nejdříve se nepovedlo rozehrát domácímu celku, nyní vyhodili přes všechny čáry hokejisté Energie. Vhazuje se po pravici hostujícího brankáře.
     
    32:57
    Ondřej Príhoda si výborně obhodil bránícího hráče a pelášil sám na branku Bajgara. Před ním se dostal ke střele, ale branku trestuhodně netrefil!
     
    33:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Erik Iljuk – 2 min., krosček).
     
    34:05
    Hostující celek se dostal do kombinace až nyní. Z levého kruhu přišla střela, která ale branku Chomutova nakonec minula. Tlak Západočechů nicméně pokračuje.
     
    34:50
    Piráti ale oslabení zvládají dobře. Poněkolikáté vyhodili a Energii do střeleckého pokusu nepustili. Za pár sekund bude Chomutova navíc hrát opět v pěti.
     
    35:22
    Domácí v plném počtu.
     
    36:10
    Jan Spudich dostal krásnou přihrávku přes celé kluziště a dostal se do pásma. Na pravé straně viděl naskakujícího Štefančíka ze střídačky, jeho rána ke vzdálenější tyčce ale skončila jen vedle branky!
     
    37:45
    Po pravé straně se až před branku dostal Lukáš Koblížek, který na branku posílal bekhendové nahození. Puk se ovšem do branky nedostal a Energie je u kotouče za brankou.
     
    38:40
    Opět se bude vylučovat a Karlovarští si zahrají další přesilovou hru. Za nedovolené bránění je dvouminutovým trestem potrestán Martin Pöschl.
     
    38:58
    Energie ale přesilovou hru nezačala úplně ideálně. Zelenočerní byli v obraně a z následné přihrávky do útoku se stal icing. Hra tak pokračuje po pravé ruce Matyáše Bajgara.
     
    39:25
    Z pravého kruhu to zkoušel Ondřej Matas, ale ten zakončoval po ledě jen do betonu připraveného Malanta. Stejný brankář si následně poradil i s pokusem z mezikruží!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina je u konce a Energie vede o jednu branku! Zatím jediným střelcem duelu je Dominik Rymon, který se ve druhé třetině prosadil šťastnou tečí. V Chomutově sledujeme útočné utkání, ale ani jeden tým moc své šance neproměňuje. Třetí třetina začne v 17:24.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:41
    Domácí v plném počtu.
     
    42:02
    Piráti jsou aktivní v útočné třetině, ale nic se jim nedaří vymyslet. Štěpán Němec to zkoušel z pravého kruhu, ale jeho pokus byl velice nepřesný a skončil nad brankou.
     
    42:58
    Lukáš Koblížek dostal přihrávku na levou stranu a objevil se sám před brankou. Následně zakončoval do pravé šibenice, ale branku trestuhodně přestřelil!
     
    44:30
    Domácí celek hraje tvrdě a dohrává souboj, navíc dost vysoko napadá. Zatím to ale Pirátům nějakou šanci nepřineslo a stále je stav příznivější pro hosty.
     
    45:12
    Piráti právě vstřelili branku!
    Následně se domácímu celku již povedlo skórovat a utkání je vyrovnané! Štěpán Němec od modré čáry zakončoval do betonů brankáře, u levé tyčky pak čekal JIŘÍ KULICH, který prostřelil Matyáše Bajgara. Asistence: Štěpán Němec a Marcel Štefančík.
     
    46:01
    Piráti pokračují v aktivitě. Od modré čáry zakončoval Martin Pöschl, jehož rána šla k pravé tyčce. Matyáš Bajgar ovšem máchl lapačkou a parádně zakročil.
     
    46:45
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Koblížek – 2 min., podrážení).
     
    47:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    V oslabení ovšem udeřili Piráti! Jan Spudich zavezl kotouč a u levého kruhu zasekl. Natáhl na sebe hráče a našel mezi kruhy MARCELA ŠTEFANČÍKA. Slovenský útočník ránou o tyč otáčí stav duelu ve prospěch Pirátů. Asistence: Jan Spudich a Dominik Perný.
     
    48:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Piráti dávají druhou branku v jednom oslabení! FILIP DÖRING ujel v oslabení po pravé straně a unikal opravdu rychle. Před Bajgarem šel do bekhendové kličky a uspěl i on. Asistence: Dominik Perný a Tadeáš Svoboda.
     
    48:45
    Domácí v plném počtu.
     
    49:19
    Piráti právě vstřelili branku!
    Vhazovalo se před brankou Pirátů, ale ti se dostali do útoku a dávají čtvrtou branku během krátké chvilky. JAKUB KALČÍK si najel na pravý kruh a střelou po ledě překonal Bajgara jako čtvrtý hráč v pořadí. Asistence: Marcel Štefančík a a Tadeáš Svoboda.
     
    51:00
    Piráti se během čtyř minut dostali hned do tříbrankového vedení, které aktuálně drží. Energie je sice na kotouči, ale do útočné třetiny se dostat nemůže.
     
    52:15
    Delší dobu se hraje bez přerušení. Domácí celek aktivně napadá, ale nikam se úplně nežene. Energii inkasované branky v řadě nejspíše poslaly dolů...
     
    53:32
    Dominik Rymon se u levé tyčky dostal ke střeleckému pokusu, ale puk za záda Malanta podruhé v utkání nedostal. Chomutovský brankář si připsal zákrok a pokračovat se bude po jeho pravici.
     
    53:49
    Tadeáš Svoboda dostal přihrávku mezi kruhy a hned zakončoval do levé šibenice. Branku se mu ovšem trefit nepovedlo a kotouč skončil na zadním mantinelu.
     
    55:10
    U pravého kruhu se ke kotouči dostal domácí Jan Vostiňák, kterému se ale nepovedlo bekhendovou přihrávku před branku někoho najít. Ke kotouči se dostali hokejisté Varů.
     
    57:05
    Marcel Štefančík se dostal do útoku, kde se mu ale na pravé straně nepovedlo obejít bránícího hráče. Štěpán Němec následně střílel po ledě do betonů brankáře Bajgara.
     
    58:01
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Patrik Hohl – 2 min., vysoká hůl).
     
    59:00
    Domácímu celku se zatím v přesilové hře nedaří. Energie již dvakrát vyhodila a Piráti se dosud nedostali do nějaké aktivní či nebezpečné kombinace.
     
    Konec zápasu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    60:09
    Hosté se hned po vhazování dostali do útoku a Dominik Rymon střílel k pravé tyčce. Lukáš Malant ale skvělým zákrokem ukryl kotouč ve své lapačce!
     
    60:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Piráti po vhazování udělali chybu, čehož využil LUKÁŠ MÄRZ. Ten byl sám u pravého kruhu, jeho svižný pokus k levé tyčce Malant nevyrazil a Energie bere bonusový bodík! Asistence: Dominik Rymon.
     
    Konec zápasu.
     
    Piráti vítězí nad karlovarskou Energíí 4:1. Hosté sice po dvou třetinách díky Dominikovi Rymonovi vedli, ale domácí jasně ovládli třetí část. Severočeské mužstvo se prosadilo dokonce dvakrát v oslabení a došlo si pro tři body. V nadstavbě pak rychle rozhodly Karlovy Vary.
     
    Ode mě je to pro dnešek vše. Díky za pozornost a zase někdy u mládežnického hokeje na počtěnou. (17:59:53)
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 46. Kulich (Němec, Štefančík), 47. Štefančík (Spudich, Perný), 49. Döring (Perný, T. Svoboda), 50. Kalčík (Štefančík, T. Svoboda) – 28. Rymon (Houdek, Sapoušek), 61. März (Rymon)


    Piráti Chomutov: Malant (Hrůza) – Němec, Frollo, Perný, Kovár, Pöschl, Martínek – Spudich, L. Koblížek, Iljuk, Príhoda, Kulich, T. Svoboda, Čech, Štefančík, Vostiňák, Kalčík, Döring.
    HC Energie Karlovy Vary: Bajgar (Hykel) – Žďárský, Petretič, Houdek, Hohl, Prošek, Vogel – Hrůša, Blecha, Bubanec, Matas, Rymon, Botoš, Sapoušek, März.

    Rozhodčí: Plachý – Sýkora, Kába.
    bahis siteleri