Č. Budějovice – Mladá Boleslav 1:4 (kon.) | Zlín – Pardubice 1:3 (kon.) | Kobra – Sparta 4:6 (kon.)
HC Litvínov – Mountfield HK 4:2 (kon.) | Kometa Brno – Havířov 6:2 (kon.) | Jihlava – Žďár n/S 9:2 (kon.)
Třinec – Vítkovice 1:5 (kon.) | Tábor – Havlíčkův Brod 6:3 (kon.) | Vsetín – Olomouc 8:1 (kon.)
Kladno – Slavia 5:1 (kon.) | HK MD Šumperk – Přerov 2:8 (kon.) | Chomutov – K. Vary 4:1 (kon.)
Liberec – Plzeň 5:4 (po pr.) | Technika Brno – Warriors Brno 2:1 (po s.n.) | Třemošná – PZ Kladno 2:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
9:2 (2:0, 6:0, 1:2 - N 0:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 05.01.2019, 12:45 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    64:54
    Žďár právě vstřelil branku!
    Tak nakonec se hosté přece jen radují. Zámek při přesilovce jim vyšel a je z toho bod v nastavení pro Plameny. Po Polodnově střele byl v předbrankovém prostoru JUST ALOJZ SOPOTNIK, který si dal kotouč dobře na hokejku a následně zakončil pod marně se natahujícím Maláčem. Asistence: David Polodna, Stanislav Pelikán.
     
    63:49
    Střela Václava Macka od modré byla také tečována, změnila směr. Ale Maláč si věděl rady jak s tímto pokusem, tak s následnou menší strkanicí.
     
    63:27
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    63:27
    Domácí hráli ve čtyřech, což je při hře tři na tři samozřejmě moc, a budou se bránit. Menší trest jde odpykat Vojtěch Port.
     
    63:13
    Martin Matějíček poslal gólmana na pravou stranu a zkoušel puk zasunout k levé tyčce, což se mu nepodařilo. Následně v tlačenici před brankou opět Dukla nedokázala doklepnout do sítě.
     
    58:57
    A nyní gólman hostí zastavil puk těsně před brankovou čárou. Prchlík zasáhl na poslední chvíli, po několika odrazech změnil kotouč směr.
     
    58:35
    Že by desítka pro Jihlavu? Ideální možnost, jelikož domácí budou hrát po hákování Davida Polodny přesilovou hru.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    54:11
    Nádherný zákrok Jaroslava Prchlíka. Fotbalovou terminologií se roztáhl na brankové čáře jako ruský pavouk Lev Jašin a zneškodnil tak Štorkovu střelu, mířící do levé šibenice. Z následné dorážky nedokázali domácí usměrnit puk do sítě.
     
    52:12
    Žďár právě vstřelil branku!
    Brankostroj neustává ani ve třetí třetině, hosté dávají svojí druhou branku. DAVID POLODNA překonal svého nedávného spoluhráče, leč nemůžu sloužit, jak se nyní puk do sítě dostal. Viděl jsem na levém kruhu Stanislava Pelikána, který vystřelil, takže bych řekl, že "Polík" úspěšně tečoval. Asistence: Stanislav Pelikán, Matyáš Staněk.
     
    50:19
    Dukla právě vstřelila branku!
    Přesilovku sice domácí nedokázali využít, ale krátce po jejím skončení se prosazuje druhá lajna. DANIEL PAVELEC přidává svůj druhý gól v dnešním utkání, když z osy hřiště po přihrávce Štorka zamířil naprosto přesně. Asistence: Denis Štorek, David Bulík.
     
    48:03
    Samuel Pecka bude nyní sledovat snažení svých spoluhráčů z trestné lavice, neboť je vyloučen na dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    45:55
    Oku lahodící kombinace. Báťa na vlastní modré našel ve středním pásmu nabrusleného Pigla, který se po levé straně řítil na branku, leč Prchlíka překonat nedokázal.
     
    41:04
    Žďár právě vstřelil branku!
    Jihlava dnes mít nulu nebude, tedy alespoň Jiří Švec. Tomu kolem lapačky propadlo nahození MATYÁŠE STAŇKA a hosté dávají svojí první branku zápasu. Asistence: Rostislav Sochor.
     
    40:01
    Do třetí třetiny jdeme s novými gólmany. Filip Havlík po čtyřech inkasovaných brankách také odchází a do žďárské klece jde opět Jaroslav Prchlík. A protože je výsledek zřejmě jasně rozhodnut, stahují domácí Filipa Maláče a místo něj si zachytá Jiří Švec.
     
    39:36
    Dvě minuty pro Václava Vranku. Vysoký jihlavský bek totiž fauloval kolenem a bude hru sledovat nyní – a asi i ze začátku třetí třetiny – z trestné lavice.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    39:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jak tady říká hlasatel Gabriel Havelka: Ty jo, to je debakl, šest nula ve druhé třetině – a to jsem vše ještě napsal slušně... DANIEL PAVELEC završuje kombinaci se Sapíkem, který ho našel poblíž levé tyče Havlíka a jihlavský forvard si věděl rady. Asistence: Matyáš Sapík.
     
    37:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Destrukce hostí pokračuje. Poprvé se dnes trefuje i MATĚJ KRAVEC, jehož střela z pravé strany po ledě zajela pod Havlíkem do sítě. Asistence: Tobias Adam.
     
    34:42
    Ačkoliv dnes nemá Filip Maláč tolik práce, když je potřeba, tak zasáhne. Jako nyní, když se na něj řítil Matyáš Staněk, ale tváří v tvář "Malageho" nepřekonal.
     
    33:14
    Dukla právě vstřelila branku!
    Domácí celek dává šestou branku v tomto utkání a celkově čtvrtou ve druhé třetině. Po Bulíkovi šel puk na Porta, který našel v ideální pozici před brankou ŠIMONA ZDARSU a ten se nemýlil, rychle propálil Havlíka. Žďárský gólman tak inkasuje podruhé během minuty a půl. Asistence: Vojtěch Port, David Bulík.
     
    31:46
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak jsem s "Políkem" na trestné sotva stačil prohodit dvě slova a už David Polodna míří z trestné pryč. Kombinace Melenovského s Piglem vyplynula na TOBIASE ADAMA, který vypálil od modré a kotouč se zatřepal až v síti. Také Havlík dnes poprvé inkasuje. Asistence: Martin Pigl, Marek Melenovský.
     
    31:18
    David Polodna, který ještě nedávno hrál za Jihlavu, dostává dvě minuty za sekání a možná nyní padne pátý jihlavský gól.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    27:48
    Zároveň se tímto omlouvám Jaroslavu Prchlíkovi, jelikož jsem chybně uváděl, že od začátku chytá Filip Havlík. Ten jde čapat až nyní, kdy je Prchlík stažen z klece.
     
    27:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rozhodčí po deseti sekundách usoudili, že ONDŘEJ BROŽA kotouč do branky nekopl a domácí forvard tak zapisuje hattrick. Kotouč do branky kopnut nebyl, od nohy jihlavského útočníka se puk odrazil do sítě a gólman Jaroslav Prchlík míří z klece. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    25:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hostům se nyní vůbec nepovedla rozehrávka a dnes výborně hrající ONDŘEJ BROŽA zapisuje třetí kanadský bod. Tento hráč, který ještě dva roky zpět hrál v B-týmu mladšího dorostu v obraně, nyní zřejmě využil svých defenzívních zkušeností a vypíchl soupeři při rozehrávce puk. Tím se dostal před Prchlíka, kterého nekompromisně překonal. Bez asistence.
     
    20:00
    Současně s koncem první třetiny ještě vidíme naprosto zbytečný faul u žďárské střídačky, kdy Václav Macek poslal na hrazení soupeře a jsou z toho dvě minuty za hrubost. Druhou část tak začneme ve čtyřech na obou stranách.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    18:17
    Před koncem první třetiny, která zatím běží velice plynule, je zde další vyloučení. Střelec prvního gólu a autor asistence na druhé trefě Ondřej Broža jde ven za krosček.

    Na vyloučení: 1-1.
     
    12:33
    Další velká šance domácí ekipy. Jonáš Jungwirth ujel po pravé straně a dostal se před branku. Střílel těsně nad beton gólmana, který ale dobře vyrazil kotouč do rohu za branku.
     
    09:40
    Mohlo to být o tři branky, když Pigl přebral na modré nádherný pas od spoluhráče. Poté ale nedokázal zakončit tak přesně, jak by si představoval, a jeho rána prošla těsně vedle levé tyče. Což bylo pro Jaroslava Prchlíka, poměrně štěstí.
     
    07:55
    Dukla právě vstřelila branku!
    A přerušena je až druhou jihlavskou brankou, byť hosté zřejmě reklamují postavení útočícího hráče v brankovišti. Nikoliv. ŠIMON BÁŤA úspěšně operoval v prostoru před brankovištěm, kde se mu podařilo sklepnout Brožovu střelu přesně tam, kam potřeboval – tedy za Prchlíkova záda. Asistence: Ondřej Broža, Matyáš Sapík.
     
    01:48
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla po patnácti sekundách využívá přesilovou hru a důležité bylo zejména vyhrané buly. Po něm totiž Matějíček našel pěknou přihrávkou u levé tyče Melenovského, který se ještě neprosadil – Prchlík se stihl přemístit a zasáhnout. Ale puk se odrazil před branku, kde si ONDŘEJ BROŽA věděl rady – stačilo doklepnout kotouč do kasy. Asistence: Marek Melenovský, Martin Matějíček.
     
    01:33
    Po žďárském zakázaném uvolnění je zde první trest a přesilovku si zahraje Jihlava. Patrik Elis jde ven na dvě minuty za podrážení.

    Na vyloučení: 0-1.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 2. Broža (Melenovský, Matějíček), 8. Báťa (Broža, Sapík), 26. Broža, 28. Broža (Jungwirth), 32. Adam (Pigl, Melenovský), 34. Zdarsa (Port, Bulík), 38. Kravec (Adam), 40. Pavelec (Sapík), 51. Pavelec (Štorek, Bulík) – 42. Staněk (Sochor), 53. Polodna (Pelikán, Staněk), 65. Sopotnik (Polodna, Pelikán)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (41. – 61. Švec) – Matějíček, Adam, Hrbek, Sapík, Port, Vranka, Šabatka – Pigl, Melenovský, Jungwirth – Broža, Pavelec, Bulík – Kravec, Zdarsa, Báťa. Trenér: Štěpán Moravec
    SKLH Žďár nad Sázavou: Prchlík (28. – 41. Havlík) – Beran, Macek, Sochor, Pelikán, Pecka – Polodna, Sopotnik, Staněk – Procházka, Doležal, Elis – Kotrba, Šantora, Brúha – Nerad. Trenér: Jozef Čepan

    Rozhodčí: Maršálek – Král´, Kučera
    bahis siteleri