Rusko – USA 1:2 (kon.) | Finsko – Švýcarsko 6:1 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 5:2 (kon.)
konec
Rusko
5:2 (2:0, 1:2, 2:0)
Švýcarsko
Sobota 05.01.2019, 22:08 • Rogers Arena • Mistrovství světa do 20 let • Utkání o bronz
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:59 Kirill SLEPEC - 5:2
     
    57:59
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To bylo rychlé! Rusové se dostali z obranné třetiny a KIRILL SLEPEC završuje dnešní představení hattrickem. Odkrytou klec trefil povedenou ranou do kamery umístěné uvnitř branky. Bez asistence.
    46:33 Kirill SLEPEC - 4:2
     
    46:33
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Obrovskou rychlost nyní předvedl KIRILL SLEPEC, když ve středním pásmu pláchl bekům Švýcarska a ocitl se tváří v tvář brankáři. Nic nevymýšlel a rychlým zakončením mezi nohy si připsal druhou branku v zápase. Bez asistence.
    35:36 Yannick BRÜSCHWEILER - 3:2
     
    35:36
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Teď musí být především brankář Kočetkov opravdu silně naštvaný! Justin Sigrist před ním zůstal zcela osamocen. Ruský brankář chytil první pokus a při druhém předvedl betonem zákrok z říše snů. Jenže kotouč se odrazil zpátky před branku, kde ho ze vzduchu napálil YANNICK BRÜSCHWEILER a snižuje. Platnost gólu ještě ověřil sudí u videa. Asistence: Justin Sigrist, Nico Gross.
    32:53 Klim KOSTIN - 3:1
     
    32:53
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Špatné střídání Švýcarů a Rusové vedou znovu o dvě branky. Na útočné modré zůstali proti jednomu obránci hned tři ruští útočníci, přičemž kotouč přebral Denisenko a nechal ho pro KIMA KOSTINA. Kapitán sborné si mohl vybrat, kam vystřelí a brankáři nedal sebemenší šanci. Asistence: Grigorij Denisenko, Alexander Romanov.
    24:54 Valentin NUSSBAUMER - 2:1
     
    24:54
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Vlažný vstup Rusů do třetiny je trestán, fanoušci ve Vancouveru mají velkou radost! Le Coultre zvedl hlavu a před brankou našel zcela osamoceného VALENTINA NUSSBAUMERA. Švýcarský útočník nadvakrát zakončoval a při druhém pokusu už nedal Kočetkovi šanci. Asistence: Simon Le Coultre, Justin Sigrist.
    13:44 Nikita ŠAŠKOV - 2:0
     
    13:44
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Těsně po vypršení trestu Olšanskije se do brejku dostal NIKITA ŠAŠKOV a poradil si jako správný střelec. Vyčkal, až obránce odcouvá a přesnou střelou na zadní tyč zařizuje svému týmu dvoubrankové vedení. Asistence: Vasilij Podkolzin.
    04:28 Kirill SLEPEC - 1:0
     
    04:28
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusko je za svou převahu po zásluze odměněno a vede! Dostatek prostoru dostal na pravém levém kruhu KIRILL SLEPEC, který se prokličkoval až před Hollensteina a zasunul mu kotouč mezi betony. Asistence: Ilja Morozov.
    Marken.cz

    Filip Kortus

    Branky a nahrávky: 5. Slepec (Ilja Morozov), 14. Šaškov (Podkolzin), 33. K. Kostin (Denisenko, Romanov), 47. Slepec, 58. Slepec – 25. Nussbaumer (Le Coultre, Sigrist), 36. Brüschweiler (Sigrist, Gross)


    Rusko: Kočetkov (Tarasov) – Žuravljov, Ilja Morozov, Samorukov, Romanov, Alexejev, Olšanskij, Rubinčik – Muranov, Galimov, Slepec – Denisenko, Kravcov, K. Kostin – Kovalenko, Šen, Starkov – Marčenko, Ivan Morozov, Podkolzin – Šaškov.
    Švýcarsko: Hollenstein (Schmid) – Le Coultre, Gross, Berni, Aebischer, Moser, Burger, Barandun – Eggenberger, Kurashev, Müller – Brüschweiler, Sigrist, Nussbaumer – Lehmann, Tanner, Leuenberger – Wyss, Schmid, Verboon – Gerber.

    Rozhodčí: Alarie (CAN), Björk (SWE) – Hynek (CZE), Oliver (USA)

    Diváci: 12 225
    thejrc.org