Boston – Buffalo 2:1 (kon.) | Montreal – Nashville 1:4 (kon.) | Florida – Columbus 3:4 (po pr.)
Toronto – Vancouver 5:0 (kon.) | St. Louis – NY Islanders 3:4 (kon.) | Los Angeles – Edmonton 4:0 (kon.)
San Jose – Tampa 5:2 (kon.) | Ottawa – Carolina 4:5 (kon.) | Vegas – New Jersey 3:2 (kon.)
Arizona – NY Rangers 5:0 (kon.) | Winnipeg – Dallas 5:1 (kon.) | Detroit – Washington 2:3 (kon.)
konec
San Jose Sharks
5:2 (2:1, 1:1, 2:0)
Tampa Bay Lightning
Neděle 06.01.2019, 05:00 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:20 Lukáš RADIL - 5:2
     
    52:20
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Sharks už vedou o tři branky a série Tampy se otřásá v základech! Burns vystřelil od modré a střelu tečoval Meier pouze do tyče. Dojíždějící LUKÁŠ RADIL však viděl puk a dorazil ho pod víko! Asistence: Timo Meier a Brent Burns.
    45:18 Evander KANE - 4:2
     
    45:18
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou opět do dvoubrankového vedení! EVANDER KANE si ve středním pásmu vzal puk od Dillona, přejel do pásma a střelou z levé strany překonal brankáře! tohle byla chyba Vasilevskiho! Asistence: Brenden Dillon.
    24:53 Michail SERGAČJOV - 3:2
     
    24:53
    Tampa právě vstřelila branku!
    MICHAIL SERGAČJOV přebruslil všechny a dojel až před branku, kde dostal puk a ten uklidil pod víko. Asistence: Mathieu Joseph a Ryan Callahan.
    24:23 Evander KANE - 3:1
     
    24:23
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Tak druhá polovina přesilovky byla naprosto výborná! Karlsson poslal puk na levou stranu, kde byl Burns, který ihned poslal puk doprava. EVANDER KANE poté vystřelil přesně k tyči! Asistence: Brent Burns a Erik Karlsson.
    16:13 Victor HEDMAN - 2:1
     
    16:13
    Tampa právě vstřelila branku!
    Sníženo! Domácí šli střídat a zapomněli na VICTORA HEDMANA, který si najel do pásma a nahrál mu Stamkos. Hedman zakončil sám proti Jonesovi přesně. Asistence: Steven Stamkos a Ondřej Palát.
    10:01 Joe PAVELSKI - 2:0
     
    10:01
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Už je to o dvě branky! Vasilevskij nepříliš dobře rozehrál, ale ještě bylo vše v pořádku, protože obránce Tampy měl puk. Jenže ten rozehrál ještě hůř a našel Burnse, který si sjel od modré až na kruh, kde poslal nahrávku před branku a JOE PAVELSKI zakončil pod víko! Asistence: Brent Burns.
    09:27 Logan COUTURE - 1:0
     
    09:27
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Máme tu první branku a Sharks jdou do vedení! Meier zastavil ve svém pásmu nahození a Karlsson mu pomohl s rozehrávkou. Švýcar jel podél mantinelu a zavezl puk do pásma. LOGAN COUTURE si sjel na druhé straně na kruh, kam dostal nahrávku a rychlou střelou mezi betony překonal Vasilevskijho! Asistence: Timo Meier a Erik Karlsson.

    Vojtěch Görög

    Branky a nahrávky: 10. Couture (Meier, E. Karlsson), 11. Pavelski (Burns), 25. E. Kane (Burns, E. Karlsson), 46. E. Kane (Dillon), 53. Radil (Meier, Burns) – 17. Hedman (Stamkos, Palát), 25. Sergačjov (Joseph, Callahan)


    San Jose Sharks: M. Jones (25. Dell) – Burns, Dillon, Heed, E. Karlsson, J. Ryan, Middleton – Couture (A), Donskoi, Goodrow – Hertl, E. Kane, M. Karlsson – Labanc, Meier, Pavelski (C) – Radil, Sörensen, J. Thornton (A).
    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Domingue) – Girardi, Strålman (A), McDonagh, Hedman, Černák, Sergačjov – Joseph (A), T. Johnson, Paquette – Killorn, Palát, B. Point – Callahan, Gourde, Cirelli – Erne, Kučerov (C), Stamkos.

    Rozhodčí: Jake Brenk, Graham Skilliter – Brandon Gawryletz, Brian Mach
    thejrc.org