Třinec – Litvínov 4:1 (kon.) | K. Vary – Liberec 2:3 (0:2 po s.n.) | Zlín – Plzeň 2:3 (po pr.)
Chomutov – Vítkovice 4:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Pardubice 1:0 (kon.) | Olomouc – Sparta 0:3 (kon.)
Kometa Brno – Mountfield HK 4:5 (0:1 po s.n.)
konec
Piráti Chomutov
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 06.01.2019, 15:30 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:55 Juraj VALACH - 4:2
     
    59:55
    Piráti právě vstřelili branku!
    ROCKNET ARÉNA bouří počtvrté a je z toho další branka v přesilové hře! JURAJ VALACH ze středního pásma zamířil přesně do opuštěné branky. Bez asistence.
    52:17 Jakub LEV - 3:2
     
    52:17
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    A na dramatickou koncovku v Chomutově je opět zaděláno! Rostislav Olesz přetlačil obránce a následně přihrál na levou stranu, kde se nacházel osamocený JAKUB LEV. Jeho bomba golfákem zamířila do branky, protože Justin Peters se nestihl přesunout. Asistence: Rostislav Olesz.
    39:00 Vladimír RŮŽIČKA - 3:1
     
    39:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Nejproduktivnější hráč Chomutova se prosazuje ve dvojnásobné početní výhodě! Vítkovická trojice se stáhla nízko k brance, čehož střelou z vrcholu pravého kruhu využil VLADIMÍR RŮŽIČKA. Jeho zakončení zamířilo do šibenice, kam Patrik Bartošák nedosáhl. Asistence: Radek Duda a Masi Marjamäki.
    18:00 Lukáš VANTUCH - 2:1
     
    18:00
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další početní výhoda Chomutova je využita! Od modré čáry se napřáhl David Štich, jehož pokus tečoval mezi kruhy LUKÁŠ VANTUCH. Urostlý útočník natáhl svou dlouhou hůl a nedal brankáři šanci zasáhnout. Asistence: David Štich a Radek Duda.
    16:41 Masi MARJAMÄKI - 1:1
     
    16:41
    Piráti právě vstřelili branku!
    Také Chomutovští využívají početní výhodu a stav zápasu je znovu vyrovnán! Vladimír Růžička přihrál ba levou stranu, odkud vystřelil Tomáš Svoboda. Jeho pokus ale tečoval MASI MARJAMÄKI, jenž dostal černou gumu za Patrika Bartošáka. Asistence: Tomáš Svoboda a Vladimír Růžička.
    05:44 Ondřej ROMAN - 0:1
     
    05:44
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Severočeši mohli vyhodit, což se jim podél mantinelu nepovedlo. Puku se zmocnil Jan Schleiss, který viděl na levém kruhu ONDŘEJE ROMANA, jenž se štěstím propálil kanadského gólmana v brance Chomutova. Asistence: Jan Schleiss a Jakub Lev.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 17. Marjamäki (T. Svoboda, V. Růžička), 18. Vantuch (Štich, Duda), 39. V. Růžička (Duda, Marjamäki), 60. Valach – 6. O. Roman (Schleiss, Lev), 53. Lev (Olesz)


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Jank, Flemming, Dietz, Knot, Štich, Valach, Antropov – Marjamäki, V. Růžička, T. Svoboda – Raška, Sklenář, Klhůfek – Tomica (C), Vantuch, Duda – Koblasa, Chlouba, J. Havel.
    HC Vítkovice Ridera: Bartošák (Dolejš) – Výtisk (C), D. Krenželok, Šidlík, Gregorc, Mrázek, Baranka, Černý – Olesz, Lev, Dej – D. Květoň, O. Roman, Tybor – Kucsera, Toman, Poletín – Schleiss, Š. Stránský, P. Zdráhal.

    Rozhodčí: Jeřábek, Kika – Pešek, Polák
    thejrc.org