Salzburg – Kometa Brno 5:2 (kon.)
konec
EC Red Bull Salzburg
5:2 (2:0, 2:2, 1:0 - N 0:0 - 0:1)
HC Kometa Brno
Neděle 06.01.2019, 11:00 • Akademie Red Bull Salcburk • DHL Extraliga juniorů • O pořadí v play-off
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Kometa Brno.
    Autorem vítězné branky je MAREK MINÁRIK.
     
    48:27
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí přestáli šance soupeře a přidávají uklidňují pátou branku. Parádní akci na ose Peterka – Harnisch, kdy přihrávky směrovaly napříč pásmem, zakončil na pravé straně úplně volný OSKAR MAIER, který zakončil do prázdné branky – 5:2. Asistence: Jason John Peterka, Tim Luca Harnisch.
     
    37:21
    Kometa právě vstřelila branku!
    Další snížení Komety ještě na konci druhé části a nutno dodat, že po krásné akci. Kadlic se rozjel po levé straně, natáhl na sebe pozornost celé obrany, aby nahrál naslepo před branku MARKU MINÁRIKOVI, který pohodlně zakončil do prázdné branky. Bugl šel s přihrávajícím hráčem a byl úplně mimo brankoviště. Asistence: Vojtěch Kadlic, Daniel Kowalczyk.
     
    34:52
    Kometa právě vstřelila branku!
    Konečně se dočkali také hosté z Brna! Krejčího nejprve znovu v úniku vychytal Bugl, puk se poté odrazil od tyčka, ale akce pokračovala. Ke kotouči se v mezikruží dostal znovu PETR KREJČÍ a tentokrát už brankáře domácích prostřelil – 4:1. Asistence: Stanislav Svozil.
     
    34:30
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Na další akci už ale nestačil a domácí přidávají další gól. V rychlé kombinaci předložil Eham puk do mezikruží CARLU ZIMMERMANOVI, jenž z první zamířil ke vzdálenější tyči – 4:0! Asistence: Josef Eham, Nikolai Elis Hede
     
    26:16
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A domácí vedou už o tři trefy! První ránu Vogtovi ještě Rachůnek chytil, ale následně se dostal kotouč na modrou k FILIPU HADAMCZIKOVI, jenž prudkou ránou zápěstím prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 3:0. Asistence: Jakub Borzecki, Constantin Vogt.
     
    15:39
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí se vymanili z tlaku a přidávají druhý gól. Zimmermann dobře podržel puk a poté jej napříč pásmem poslal na pravý kruh volnému JASONU JOHNU PETERKOVI, který z jedničky zamířil přesně do poloodkryté branky – 2:0. Asistence: Carl Zimmermann, Tim Luca Harnisch.
     
    05:23
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Domácí se po nenápadné akci dostávají do vedení! Na pravé straně se uvolnil TIM LUCA HARNISCH, který převzal přihrávku od Peterky a přes clonícího obránce našel prostor v postoji brankáře Rachůnka – 1:0! Asistence: Jason John Peterka.

    Daniel Kinc

    Branky a nahrávky: 6. Harnisch (Peterka), 16. Peterka (Zimmermann, Harnisch), 27. Hadamczik (Borzecki, Vogt), 35. Zimmermann (Eham, Hede), 49. Maier (Peterka, Harnisch) – 35. Krejčí (Svozil), 38. Minárik (Kadlic, Kowalczyk), rozh. náj. Minárik

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Peterka (SLZ)
    1:0   Kadlic (KOM)
    2. série:
    1:0   Eliaš (SLZ)
    1:0   Svozil (KOM)
    3. série:
    1:0   Harnisch (SLZ)
    1:1   Kunc (KOM)
    4. série:
    1:1   Obu (SLZ)
    1:2   Minárik (KOM)
    5. série:
    1:2   Maier (SLZ)


    EC Red Bull Salzburg: Bugl (Kristiansen)– Obu, Hadamczik, Menner, Szuber, Wimmer – Borzecki, Schwaiger, Hede (C), Eham, Eliaš, Vogt, Myklukha, Maier, Harnisch, Leonhardt, Hengelmüller, Peterka, Zimmermann.
    HC Kometa Brno: Rachůnek (Vystavěl) – Holemý, Kučeřík (C), Mlčák, Sedláček, Studený, Svozil, Kowalczyk – Popelka, Karpíšek, Snášel, Minárik, Meluzín, Krejčí, Malý, Kadlic, Kunc, Bartes.

    Rozhodčí: Supper – Huber, Seewald.
    bahis siteleri