Třebíč – Kadaň 4:3 (kon.) | Vsetín – Slavia 3:2 (po pr.) | Benátky n/J – Jihlava 1:2 (po pr.)
Ústí n/L – Kladno 2:3 (kon.) | Litoměřice – Prostějov 5:1 (kon.) | Frýdek-M. – Motor ČB 3:5 (kon.)
Poruba 2011 – Přerov 2:1 (2:1 po s.n.)
po prodl.
VHK ROBE Vsetín
3:2 (1:0, 0:1, 1:1 - 1:0)
HC Slavia Praha
Pondělí 07.01.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 43. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:12 Luboš ROB - 3:2
     
    63:12
    Vsetín právě vstřelil branku!
    LUBOŠ ROB se prosazuje podruhé v zápase a tentokrát svou brankou rozhoduje o vítězství Vsetína. Valaši využili zaváhání ve střídání Slavie, a tak mohl Pechanec obejít hráče soupeře a nahrát na Roba, který měl opět před sebou prázdnou bránu a znovu se nemýlil. Asistence: Antonín Pechanec.
    50:41 Martin PROCHÁZKA - 2:2
     
    50:41
    Slavia právě vstřelila branku!
    MARTIN PROCHÁZKA nejprve nastřelil jen boční síť Šelepněvovy branky. Poté si kotouč opět vzal na svou hůl, objel celou branku a z otočky nahodil puk až za navracejícího se vsetínského gólmana a brankovou čáru. Znovu je tedy vyrovnáno. Asistence: Bez asistence.
    49:57 Luboš ROB - 2:1
     
    49:57
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Další ze vsetínských akcí končí brankou v Růžičkově síti. V přesile před brankou naznačil na levém křídle střelu Kopta, nakonec však nahrál na LUBOŠE ROBA, před kterým stála prázdná brána. Obětavě se do střely vrhl jeden z hráčů Slavie, ale ani on gólu nezabránil. Asistence: Ondřej Kopta, Ondřej Holomek.
    38:39 Jiří DOLEŽAL - 1:1
     
    38:39
    Slavia právě vstřelila branku!
    Navrátilec z trestné lavice dostal na svou hokejku přihrávku, kterou následně poslal dál na své spoluhráče, kteří mířili do útočného pásma. Tam našel Šagát zcela volného JIŘÍHO DOLEŽALA, který střelou z první z levého kruhu vyrovnává stav utkání. Asistence: Martin Šagát, Filip Vlček.
    13:11 Jiří KARAFIÁT - 1:0
     
    13:11
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínští hráči přesměrovali hru a vydali se do útoku, kde svým lehkým nahozením překvapil hostujícího brankáře JIŘÍ KARAFIÁT. Asistence: Roman Rác.
    Marken.cz

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 14. Karafiát (Rác), 50. Rob (Kopta, Holomek), 64. Rob (Pechanec) – 39. J. Doležal (Šagát, Vlček), 51. Procházka


    VHK ROBE Vsetín: Šelepněv (Gába) – Mikuš, Hryciow, Slováček, Teper, Frolo, Holomek, Jenáček – Karafiát, Kucharczyk, Rác – Jonák, Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Vávra, Šilhavý, Vítek.
    HC Slavia Praha: J. Růžička (Šorf) – Duda, J. Novák, J. Drtina, Saňa, Barák, Štibingr, Valík – Kubica, Šagát, M. Ondráček – Procházka, Kverka, L. Krejčík – J. Doležal, Vlček, Šmerha – Heldák, Kohút, Furch.

    Rozhodčí: Barek, Koziol – Lukš, Novák

    Diváci: 2610
    ocianews.com