Ufa – Kunlun 7:4 (kon.) | Jekatěrinburg – Petrohrad 0:6 (kon.) | Barys – Chabarovsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – Riga 3:2 (po pr.) | Jaroslavl – CSKA Moskva 1:0 (kon.) | Minsk – HC Slovan 5:3 (kon.)
Jokerit – Dynamo Moskva 2:3 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
0:6 (0:2, 0:1, 0:3)
SKA Petrohrad
Úterý 08.01.2019, 12:30 • Uralec Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro tuto chvíli vše. Děkuji za pozornost a přeji hezký zbytek dne. (15:04:37)
     
    Československá stopa v utkání

    Avtomobilist Jekatěrinburg
    Jakub Kovář – čtyři obdržené branky, v čase 40:52 střídal
     
    Je dobojováno! První třetina nabídla několik příležitostí na obou stranách, skóre se však měnilo jen na té hostující. Od druhé části hru jasně přebral Petrohrad, který přidal třetí gól, v úvodu závěrečné dvacetiminutovky pak i čtvrtý, čímž poslal Jakuba Kováře na střídačku. Netrvalo to však ani minutu a Makarov inkasoval taktéž. Deset minut před koncem pak kanára uzavřel Zemčonok. Hosté tak po zásluze berou všechny body!

    Střely na branku: 23-32
     
    Konec zápasu.
     
    59:51
    Ještě jedno přerušení hry. Makarov zasahoval po střele Byvalceva z levého kruhu, vhazovat se bude v útočném pásmu Petrohradu.
     
    59:02
    V posledních minutách jsou hodně slyšet příznivci Petrohradu, kterých dnes do Jekatěrinburg přicestovalo poměrně dost.
     
    58:12
    Ohlášeny byly poslední dvě minuty třetí části, zároveň i celého utkání. Garejev zkoušel něco vymyslet u mantinelu, o kotouč nakonec přišel.
     
    57:58
    Další útočnou akci teď rozjíždí Petrohrad až od Šesťorkina. Vypadá to, že hostující gólman dnes udrží čisté konto.
     
    57:04
    Utkání se nyní už jen z povinnosti dohrává, před malou chvíli se rozeběhly závěrečné tři minuty tohoto duelu, u puku jsou domácí.
     
    56:29
    Z velkého úhlu zakončoval hostující obránce Gavrikov, s jehož střelou si bez větších problémů poradil brankář Makarov.
     
    55:44
    Hosté v plném počtu.
     
    55:06
    Obránce Trjamkin skočil rybičku na modré čáře, aby dosáhl na puk. To se mu nepodařilo, hosté se bez problémů osvobodili.
     
    54:31
    Domácí se až nyní usadili v útočném pásmu. Soupeř však vysoko napadá, hokejisté v červených dresech si kotouč posílají po mantinelu.
     
    53:44
    Vyloučení v týmu SKA Petrohrad (Nikolaj Prochorkin – 2 min., vražení na hrazení).
     
    53:01
    Pískáno bylo zakázané uvolnění, Prochorkin pak po odpískání zbytečně vystřelil, což se nelíbilo jen Makarovovi, ale i domácím příznivcům!
     
    52:40
    Rassejkin se na hranici brankoviště dostal do střetu s brankářem Šesťorkinem. Hostující gólman zůstává ležet na ledě, hra je přerušena.
     
    52:06
    Puk končí v ochranné síti, vhazovat se bude před Makarovem. Ještě předtím je tady poslední reklamní přestávka v tomto utkání.
     
    51:04
    Hosté jsou i nadále aktivnějším týmem a hraje se převážně před Makarovem. Ten musel v tuto chvíli vypíchnout kotouč svou holí.
    50:20 Arťom ZEMČONOK - 0:6

    Štěpán Slovák

    Branky a nahrávky: 4. S. Plotnikov (Chafizullin, V. Tichonov), 15. Kuzmenko (Barabanov), 24. N. Gusev (Rundblad, V. Tichonov), 41. Jakupov (Zemčonok, N. Gusev), 42. Ketov (Gavrikov, Kuzmenko), 51. Zemčonok (Jakupov, Prochorkin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (41. An. Makarov) – I. Višněvskij, Gurkin, Alexej Vasilevskij, Trjamkin (A), D. Bodrov (A), Mamkin, Ljamin, Valitov – Golyšev, S. Da Costa, Dawes (C) – Sexton, Paré, A. Garejev – Denis Kazionov, Torčeňuk, Krikunov – Obidin, Gračjov, Rassejkin.
    SKA Petrohrad: Šesťorkin (Hellberg) – Rundblad, Gavrikov (A), Zemčonok, Chafizullin, Zub, Rukavišnikov, Sjomin – S. Plotnikov (A), Dacjuk, V. Tichonov – Barabanov, Byvalcev, Kuzmenko – Jakupov, Prochorkin, N. Gusev – Ketov (C), Koskiranta, Děrgačov – Ogirčuk.

    Rozhodčí: Ravodin, Birin – Zacharenkov, Gordenko
    ocianews.com