Val. Meziříčí – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.) | Kopřivnice – Orlová 7:3 (kon.)
konec
HC Bobři Valašské Meziříčí
1:4 (0:0, 1:1, 0:3)
BK Havlíčkův Brod
Středa 09.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Valašské Meziříčí • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 20. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ze středního pásma se do prázdné branky trefuje TOMÁŠ SEMRÁD a pravděpodobně rozhoduje o definitivním vítězství svého týmu. Bez asistence.
     
    55:28
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se nyní už výrazně přibližují tříbodovému zisku! DAVID MICHÁLEK se sám prosmýkl až před Slovákem a kličkou do forhendu přidává třetí branku svého týmu. Bez asistence.
     
    53:02
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    A tlak Rebelů vrcholí jejich druhou brankou! Kapitán hostí MIROSLAV TŘETINA stál ve správný čas na správném místě a bezchybné kombinaci svého týmu zakončoval téměř do prázdné branky. Bruslaři se tak sedm minut před koncem ujímají vedení. Asistence: Patrik Přidal a David Michálek.
     
    39:00
    Valašské Meziříčí právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ BRUNEC předvedl kličku, za kterou by se nestyděl kdejaký hráč nejlepší ligy světa NHL! Kapitán Bobrů se neuvěřitelným způsobem protáhl na minimálním prostoru až před Marka, kterého vymíchal do samotného konce a puk už s lehkostí zasouval do prázdné klece. Asistence: Jiří Weintritt a Radim Ostrčil.
     
    23:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové využívají svůj drtivý tlak a dočkávají se první branky! TOMÁŠ LUDVÍK trefil naprosto přesně od modré horní růžek Slovákovy klece, a posílá tak svůj tým do vedení. Asistence: Tomáš Chlubna a Tomáš Semrád.

    Daniel Gargulák

    Branky a nahrávky: 39. Brunec (Weintritt, Ostrčil) – 24. Ludvík (Chlubna, Semrád), 54. Třetina (Přidal, Michálek), 56. Michálek, 58. Semrád


    HC Bobři Valašské Meziříčí: Slovák (Netolička) – Weintritt, Ostrčil, Váňa, Daněk (A), Holiš, Žák, Kamas – Vaněk, Dvořák, Seidler – Brunec (C), Peška, Pořický – Andris, Dalajka, Paťava – Kuchařík, Dubnický.
    BK Havlíčkův Brod: Marek (Novák) – Kulhánek, Šmíd, Nepokoj, Semrád, Vala, Kadeřávek – Kuchta, Ludvík, Michálek, Voříšek (A), Chlubna, Přidal, Beneš, Třetina (C), Milfait (A), Kozlík, Blinka, Matušík.

    Rozhodčí: Novák – Pospíšil, Bartoň.
    thejrc.org