Děčín – Kobra 4:7 (kon.) | Jablonec n/N – Kolín 4:6 (kon.) | Vrchlabí – Letňany 5:1 (kon.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 1:2 (po pr.)
konec
HC Děčín
4:7 (1:4, 1:0, 2:3)
HC Kobra Praha
Středa 09.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Děčín • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 23. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek středečního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit na shledanou. (20:20:40)
     
    Je dobojováno. Domácí i druhý domácí zápas v řadě prohráli. Kobra si odváží všechny body a ztrátu na děčínský celek tak snížila na tři body.
     
    Konec zápasu.
     
    59:24
    Kobra právě vstřelila branku!
    Nyní už je doopravdy hotovo. VIKTOR NESTRAŠIL pečetí výhru Kobry po pěkně sehrané kombinaci – 4:7. Asistence: Jakub Schejbal.
     
    58:57
    Kobra právě vstřelila branku!
    Další únik hostů už ale končí další brankou v domácí síti. Pražané jeli tři na jednoho a poté Šmerha poslal na pravou stranu přihrávku, kterou nekompromisní střelou posílá za Lavingera TOMÁŠ ŠŤASTNÝ – 4:6. Asistence: Tomáš Šmerha a Jaroslav Kasík.
     
    58:25
    Hosté se však dostali do dvou nebezpečných úniků, ale ty nepřetavili v další góly. Medvědi tak stále žijí!
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:22
    Děčín právě vstřelil branku!
    Medvědi jsou znovu Kobře na dostřel jediné branky. DAVID DRAŠAR dokázal zužitkovat přihrávku Bárdoše a dostal kotouč za Sochůrkova záda – 4:5. Asistence: Jan Bárdoš a Daniel Volráb.
     
    56:43
    Lukáš Sochůrek znovu podržel svůj tým proti jedovaté střele Štěpána Kuchynky. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    56:08
    Proti rozjetému Pavlu Zajanovi zakročil povyjetím z branky Sochůrek, který tak zabránil možnému zakončení děčínského útočníka.
     
    Dnešní utkání sleduje 243 diváků.
     
    53:35
    Kobra právě vstřelila branku!
    Domácí sice měli souvislý tlak před brankou hostů, ale po ztrátě kotouče a rychlé protiakci inkasují další gól. TOMÁŠ ŠMERHA v těsné blízkosti nedal Lavingerovi šanci a hosté znovu vedou o dva góly – 3:5. Asistence: Jakub Verbík a Tomáš Šťastný.
     
    53:10
    Hosté jsou teď pod tlakem, Medvědi se snaží o vyrovnání. Ale Pražané jsou zatím proti.
     
    52:51
    Radomír Vaněk zakončoval před Sochůrkem, ale ten si připsal další pozorný zákrok a nechal hru přerušit.
     
    52:09
    Hosté se dostali po zisku kotouče do úniku, ale obrana Medvědů toto nebezpečí znovu uhasila. A domácí celek tak jde znovu před branku Kobry.
     
    51:21
    Tomáš Marha těsně před domácí brankou tečoval střelu svého spoluhráče a do lapačky puk ukryl Lavinger. Hra je tedy přerušena.
     
    50:41
    Hosté uklidnili hru a z vlastního obranného pásma tak zakládají postupný útok.
     
    50:12
    Přihrávka Pavla Korduleho byla příliš vysoká a skončila na ochranné síti.
     
    49:49
    Pavel Zajan střílel z vrcholu pravého kruhu a branku hostů přestřelil. Puk končí v ochranné síti a vhazuje se před Sochůrkem.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 14. Petráš (Loukota, Kopta), 30. Oliverius (Vaněk), 47. Kopta (Kuchynka, Procházka), 58. Drašar (Bárdoš, Volráb) – 9. Schejbal (Šteiner, Šťastný), 10. Šergl (Verbík, Sochůrek), 12. Šmerha (Šťastný), 18. Nestrašil (Hlinka, Kasík), 54. Šmerha (Verbík, Šťastný), 59. Šťastný (Šmerha, Kasík), 60. Nestrašil (Schejbal)


    HC Děčín: Lavinger (Kácha) – Málek, Kaltenböck, Loukota, Černohorský, Procházka, Balcar – Zajan, Kuchynka, Drašar, Volráb, Horák, Oliverius (C), Petráš, Bárdoš, Kopta, Kordule.
    HC Kobra Praha: Sochůrek (Mouček) – Semrád, Kasík, Schejbal, J. Verbík, R. Verbík (A), Ryzák – Šeba, Kysela, Mucha, Patočka, Nestrašil, Šergl, Šteiner (C), Slabý, Šmerha, Šťastný, Hlinka, Antončík.

    Rozhodčí: Místecký – Goltsch, Janíček

    Diváci: 243
    thejrc.org