Děčín – Kobra 4:7 (kon.) | Jablonec n/N – Kolín 4:6 (kon.) | Vrchlabí – Letňany 5:1 (kon.)
Trutnov – Dvůr Králové n. L. 1:2 (po pr.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
4:6 (4:0, 0:3, 0:3)
SC Marimex Kolín
Středa 09.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 29. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Přeji pohodový večer a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (20:36:29)
     
    V nadstandardním druholigovém utkání se Kolín blýskl neskutečným obratem na ledě vedoucího celku soutěže, kde vítězí, přestože prohrával už 0:4!

    Skóre bylo po vyrovnávací trefě nerozhodné až do 59. minuty, ve které využil přečíslení Marek Němec, jenž se prosadil podruhé v utkání a dokonal senzační otočku ve skóre. V závěru ještě Kozlové pojistili výhru trefou do prázdné svatyně a vezou si tak domů neskutečně cenné tři body! Severočeši se naopak na dnešní duel budou zcela jistě snažit co možná nejrychleji zapomenout.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:56
    Kozlové právě vstřelili branku!
    Je definitivně rozhodnuto! LUBOŠ KOZÁK se chopil kotouče ve vlastním obranném pásmu a nerušeně jej dovezl až do brány. Bez asistence.
     
    59:40
    Kamil Bříška se do puku opřel na pravém kruhu. Nejenže minul klec, avšak černá guma ještě po hrazení vycestovala proti vyklizené kleci Severočechů. Pospíšit si musel Tomáš Mrkvička.
     
    59:14
    Dělovka Tomáše Mrkvičky přes houštinu těl na branku neprošla, tlak Jablonce stále sílí.
     
    59:03
    Jablonec to zkouší bez gólmana, což bude ještě umocněno, Dominik Zumr (KOL) totiž míří pykat za podrážení!
     
    58:47
    Domácí celek si okamžitě vyžádal oddechový čas.
     
    58:47
    Kozlové právě vstřelili branku!
    A je to tady! Severočeši totálně propadli a umožnili soupeři ujet ve dvou proti jednomu. Akci vedl MAREK NĚMEC, jenž vzal zodpovědnost na sebe a z pravého kruhu našel místečko u bližší tyčky Hosnedlova chrámu! Obrovská radost Kolína. Asistence: Dominik Zumr, Lukáš Bezděk.
     
    58:25
    Elitní formace Jablonce se dostala do pásma. Tomáš Plíhal držel puk za Sejpalovou klecí, nicméně nakonec byl obrán.
     
    58:01
    Lukáš Hosnedl čapl puk před dojíždějícím Lubošem Kozákem. Poslední dvě minuty základní hrací doby tedy začínají v domácím obranném pásmu.
     
    57:32
    Puk po střetu hokejek ve střední třetině vylétl na jabloneckou střídačku. Hra tak bude pokračovat po buly ve středovém kruhu.
     
    56:56
    Jakub Semirád si bruslí zpraccoval přihrávku a posílal kotouč pro spoluhráče na brankoviště, ale díky zákroku obránce k zakončení nedošlo.
     
    56:37
    Po akci Patrika Maďara se puk došoural až k Sejpalovi, který ho uschoval pod rukavicí. Bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    56:10
    Martin Sejpal si povyjel z brankoviště a dobře rozehrál. Kozlové se ženou směrem do útočného pásma.
     
    55:38
    Petr Pýcha se proháčkoval za modrou čáru, avšak přihrával nepřesně. K puku se dostal Jablonec, jenž se provinil úmyslným ofsajdem! Buly se tedy chystá před Lukášem Hosnedlem.
     
    54:57
    Vylučovat se nakonec nebude, alespoň co se této situace týče. Do závěrečné pětiminutovky se tedy vstupuje s vyrovnaným skóre i počtem hráčů na ledě.
     
    54:52
    Oba celky by už měli každou chvíli hrát v plném počtu, ale možná tomu tak nebude. Za brankou Hosnedla totiž zůstává na ledě ležet jeden z Kolínských.
     
    54:14
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – osobní trest do konce utkání, nesportovní chování).

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 2. Havelka (Frk), 6. Maďar, 12. Nezbeda (Havelka), 16. Mrkvička (Plíhal, Bříška) – 21. Bezděk (Semirád), 24. Němec, 39. Březina (Malý, Pýcha), 48. Šafránek (Pýcha), 59. Němec (Zumr, Bezděk), 60. Kozák


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek Jakub) – Melovič, Mrkvička, Pavlů, Čechura, Abraham, Šuráň, Havelka Dominik – Šilhan, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Brokeš, Plíhal (C), Mulač, Maďar, Bříška (A).
    SC Marimex Kolín: Martínek Ondřej (6. Sejpal) – Bezděk, Havelka Lukáš, Jelínek Radek, Pýcha, Březina, Hanzl, Barták – Kozák, Zumr (A), Němec, Semirád, Malý (C), Martínek Robin, Kadlec, Pešek, Jankovský, Netušil, Šafránek (A), Pilný.

    Diváci: 316
    thejrc.org