Manchester City – Burton 9:0 (kon.)
konec
Manchester City
9:0 (4:0)
Burton Albion FC
Středa 09.01.2019, 20:45 • Etihad Stadium, Manchester • Anglický Ligový pohár • Semifinále
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:41:57)
     
    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 5:7.
     
    Je konec! Manchester City zvládl duel s Burtonem Albion a vítězí vysoko 9:0! Manchester City je tak jednou nohou a čtyřmi prsty ve finále! Odvata už by měla být pouhou formalitou. Hrdinou dnešního duelu se stal domácí útočník Gabriel Jesus, který vstřelil čtyři branky, což se mu ještě v kariéře nikdy nepovedlo! Navíc jde o největší semifinálovou porážku, která se během historie anglických pohárů udála.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Foden chtěl přihrávkou do pokutového území uvolnit Jesuse, ale ten zapomněl balón za sebou. Vypadá to, že Burton dnes duel přežije bez "desítky".
     
    90+1
    Domácí fanoušci jsou ve varu a ženou své oblíbence ke vstřelení desáté branky. Hráči City kombinují v blízkosti pokutového území, ale nikdo nechce pálit.
     
    90
    Nastavují se dvě minuty!
     
    90
    Gundogan pálil z hranice pokutového území, nicméně jeden z obránců proti němu skvěle vystoupil a dokázal prudkou ránu srazit mimo pokutové území.
     
    89
    Brankář hostujícího celku Collins nakopl míč na polovinu Manchesteru City, kde se k míči dostal jen domácí záložník Bernardo Silva.
     
    88
    Po rohovém kopu byli hráči Manchesteru City blízko desátému gólu. K hlavičce se probil stoper Otamendi, ale jeho pokus mířil jen do míst, kde stál Collins.
     
    87
    Zinčenko prošel s míčem na hranici velkého vápna, prostrčil míč na Jesuse, který centroval na malé vápno, ale zadák Turner odkopl míč na roh.
     
    86
    Harness dostal přihrávku na hranici pokutového území, odkud zkoušel přihrát na druhou stranu, ale jeden z hráčů Citizens odehrál míč do bezpečí.
    84. Riyad MAHREZ - 9:0
     
    84
    Manchester City právě vstřelil branku!
    Desítka se pomalu ale jistě blíží! Bernardo Silva dostal moře prostoru na levém křídle, potáhl míč do vápna a prudkou přízemní přihrávkou odcentroval do prostoru, odkud RIYAD MAHREZ dopravil míč do sítě!
     
    83
    Foden se v pokutovém území natahoval po prudkém centru z pravé strany, jenže míč před ním skočil a brankář Collins jej schoval do rukavic.
     
    82
    Zinčenko poslal prudkou přihrávku na Mahreze, který se krásně otočil, ale raději vrátil míč zpátky na Zinčenka. Domácí hrají v exhibičním tempu.
     
    81
    Gabriel Jesus předložil zpětnou přihrávku Mahrezovi, který střílel levou nohu, ale jeden z obránců Burtonu i za tohoto stavu obětavým způsobem ránu zastavil.
     
    80
    Akce Manchesteru City stále nekončí. Domácí fotbalisté kombinují házenkářským způsobem v blízkosti pokutového území a nepůjčují soupeři míč.
     
    79
    Střídání v týmu Burton Albion FC: ze hřiště odchází Fraser, přichází Sbarra.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 6. Bruyne, 31. Jesus, 34. Jesus, 37. Zinčenko, 58. Jesus, 63. Foden, 66. Jesus, 70. Walker, 84. Mahrez


    Držení míče: 74 % : 26 %.
    Střely na branku: 14:1. Střely mimo: 6:3. Rohy: 7:1. Ofsajdy: 5:2. Fauly: 5:7.
    Manchester City: Murić – Walker (75. Danilo), Otamendi, García, Zinčenko – de Bruyne (59. Foden), Gundogan, D. Silva – Mahrez, Jesus, Sané (67. B. Silva)
    Náhradníci: Danilo, Delph, Ederson, Foden, Silva, Sterling, Stones

    Burton Albion FC: Collins – Brayford, Turner, Buxton, Hutchinson, Wallace – Akins, Alen (68. Fox), Fraser (79. Sbarra), Harness – Boyce (68. Templeton)
    Náhradníci: Bywater, Fox, McCrory, McFadzean, Miller, Sbarra, Templeton

    Rozhodčí: Dean – Hussin, Cann
    Středa 23.01.2019
    Burton - Manchester City 0:1

    Branky: 26. Agüero

    Držení míče: 29 % : 71 %.
    Střely na branku: 2:5. Střely mimo: 3:4. Rohy: 0:2. Ofsajdy: 3:2. Fauly: 5:10.
    thejrc.org