Chicago – Nashville 3:4 (po pr.) | Calgary – Colorado 5:3 (kon.) | Anaheim – Ottawa 1:2 (po pr.)
konec
Calgary Flames
5:3 (2:2, 1:0, 2:1)
Colorado Avalanche
Čtvrtek 10.01.2019, 03:30 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:50 Matthew TKACHUK - 5:3
     
    59:50
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATTHEW TKACHUK na levém křídle dojel volný puk a střelou zápěstím ho z vrcholu kruhu pro vhazování poslal do prázdné brány! V Calgary je rozhodnuto. Asistence: TJ Brodie a Derek Ryan.
    59:22 Mikko RANTANEN - 4:3
     
    59:22
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Johnny Gaudreau nadvakrát nedokázal dostat puk do prázdné brány a MIKKO RANTANEN na opačné straně udeřil, když se při hře bez brankáře prosadil v blízkosti levé tyče po střele z úhlu – je to 4:3! Asistence: Gabriel Landeskog.
    49:14 Michael FROLÍK - 4:2
     
    49:14
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Mark Giordano na levém křídle od modré čáry nahodil puk zápěstím na přední tyč, kde se od kolene levé nohy MICHAELA FROLÍKA odrazil pod horní tyč! Flames vedou v závěru zápasu nyní 4:2. Asistence: Mark Giordano a TJ Brodie.
    32:57 Elias LINDHOLM - 3:2
     
    32:57
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Útočník Johnny Gaudreau v levém kruhu vyhrál vhazování a Mark Giordano od modré čáry krásnou přihrávkou přenesl hru doprava, kde ELIAS LINDHOLM rychle zamíchal s pukem a krásnou střelou zápěstím z bodu pravého kruhu pro vhazování zamířil nad lapačkou Semjona Varlamova do bližšího horního rohu brány! Flames rychle využili přesilovou hru a vedou 3:2. Asistence: Mark Giordano a Johnny Gaudreau.
    19:41 Erik JOHNSON - 2:2
     
    19:41
    Colorado právě vstřelilo branku!
    ERIK JOHNSON si v pravém kruhu najel na krátkou kolmou přihrávku od Matta Calverta a rychlou střelou zápěstím zamířil nad vyrážečkou Davida Ritticha ke vzdálenější levé tyči brány! Avalanche 19 sekund před koncem první části smazali dvoubrankové manko a vyrovnali skóre na 2:2. Asistence: Matt Calvert a Tyson Jost.
    16:32 Nathan MACKINNON - 2:1
     
    16:32
    Colorado právě vstřelilo branku!
    NATHAN MACKINNON v levém kruhu pro buly potrestal laxní bránění Flames, když střelou s příklepem zamířil pod horní tyč odkryté brány! Asistence: Gabriel Landeskog a Mikko Rantanen.
    10:29 Mark JANKOWSKI - 2:0
     
    10:29
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MARK JANKOWSKI si na vnitřním oblouku pravého kruhu pro vhazování najel na krátkou přihrávku Sama Bennetta a rychlou střelou zápěstím nad lapačkou Semjona Varlamova vymetl bližší pravý horní roh brány! Rázem je to 2:0. Asistence: Sam Bennett a Mark Giordano.
    05:34 Mikael BACKLUND - 1:0
     
    05:34
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Johnny Gaudreau přihrávkou zpoza brány oslovil Jamese Neala, který ihned v levém kruhu pro vhazování vypálil bez přípravy a ztroskotal na levém betonu Davida Ritticha, v blízkosti pravé tyče se ale dostal k dorážce MIKAEL BACKLUND a poslal Calgary do vedení! Flames vedou rychle 1:0. Asistence: James Neal a Johnny Gaudreau.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 6. Backlund (Neal, J. Gaudreau), 11. Jankowski (S. Bennett, Giordano), 33. E. Lindholm (Giordano, J. Gaudreau), 50. Frolík (Giordano, Brodie), 60. Tkachuk (Brodie, D. Ryan) – 17. MacKinnon (Landeskog, Rantanen), 20. E. Johnson (Calvert, Jost), 60. Rantanen (Landeskog)


    Calgary Flames: Rittich (M. Smith) – Giordano (C), Brodie, Hanifin, Hamonic, Prout, R. Andersson – J. Gaudreau, Monahan (A), E. Lindholm – Tkachuk (A), Backlund, Frolík – S. Bennett, Jankowski, Neal – Czarnik, D. Ryan, Hathaway. Hlavní trenér: Bill Peters.
    Colorado Avalanche: Varlamov (Grubauer) – Girard, E. Johnson (A), Barrie, Cole, Nemeth, Graves – Landeskog (C), MacKinnon (A), Rantanen – Jost, Kerfoot, Compher – Nieto, Söderberg, Calvert – Andrighetto, Dries, O'Connor. Hlavní trenér: Jared Bednar.

    Rozhodčí: Kevin Pollock, Jon McIsaac. Čároví: Steve Miller, Scott Driscoll

    Diváci: 18220
    thejrc.org