Vladivostok – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Barys – Kunlun 1:3 (kon.) | Ufa – Riga 3:2 (po pr.)
Jaroslavl – Petrohrad 0:4 (kon.)
po prodl.
Salavat Julajev Ufa
3:2 (2:2, 0:0, 0:0 - 1:0)
Dinamo Riga
Čtvrtek 10.01.2019, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:55 Anton BURDASOV - 3:2
     
    61:55
    Ufa právě vstřelila branku!
    Tak přece jen vítězí domácí, kteří byli o něco hokejovější než soupeř. Ujeli do protiútoku, Larsen si prohodil puk mezi nohama, chytil ho před sebou a předložil krásný kotouč Burdasovovi, který trefil rychle než se přesunul brankář a Ufa vítězí v prodloužení. Autorem branky je ANTON BURDASOV. Asistence: Philip Larsen, Vladimír Tkačov.
    16:04 Martinš DZIERKALS - 2:2
     
    16:04
    Riga právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MARTINS DZIERKALS. Dzierkals sebral odvahu a natlačil se zpoza branky před a krsásným blafákem oblafl brankáře Metsolu. Dzierkalsova paráda a je srovnáno během sedmnácti vteřin. Asistence: Colton Gillies.
    15:47 Lauris DARZINŠ - 2:1
     
    15:47
    Riga právě vstřelila branku!
    Střela od modré, odražený puk od Metsoly a dorážka Darzinše ke vzdálenější tyči. Autorem branky je LAURIS DARZINŠ. Asistence: Ruslan Pedan, Gints Meija.
    11:05 Vladimir TKAČOV - 2:0
     
    11:05
    Ufa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je VLADIMÍR TKAČOV. Přihrávka zpoza branky odChochrjakova a střela k pravé tyči po ledě od Tkačova. Biljalov se sice natahoval po puku, ale marně. Asistence: Pjotr Chochrjakov, Anton Burdasov.
    08:27 Linus OMARK - 1:0
     
    08:27
    Ufa právě vstřelila branku!
    Autorem branky je LINUS OMARK. Vyhraný souboj ve středním pásmu u mantinelu, najetí Omarka po pravé straně před branku a střela bekhendem na první tyč, která skončila za brankovou čarou, kterou stráží Biljalov. Asistence: Joonas Kemppainen, Grigorij Panin.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 9. Omark (Kemppainen, Panin), 12. Tkačov (Chochrjakov, Burdasov), 62. Burdasov (Larsen, Tkačov) – 16. Darzinš (Pedan, Meija), 17. Dzierkals (Gillies)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Fedotov) – Panin, Larsen, Sergijenko, Arzamascev, A. Semjonov, Ar. Sergejev, Jelizarov – Kemppainen, Omark, Hartikainen – Kugryšev, Tkačov, Burmistrov – Rybin, Chochrjakov, Burdasov – M. Majorov, V. Žarkov, Kadějkin – Šen.
    Dinamo Riga: Biljalov (Gudlevskis) – Zile, Ališauskas, Pedan, Balinskis, Šulenin, Gimajev, Sotnieks – Meija, Gegeris, Batna – M. Redlihs, Darzinš, Razgals – Pavlovs, Marenis, McMillan – Džerinš, Dzierkals, Berzinš – Gillies.

    Rozhodčí: Gamalej, Ščeňov – Berseňov, Judin

    Diváci: 5 634
    thejrc.org