Ath. Bilbao – Sevilla 1:3 (kon.) | Real Betis – Real Sociedad 0:0 (kon.) | Levante – Barcelona 2:1 (kon.)
konec
Athletic Bilbao
1:3 (0:1)
Sevilla FC
Čtvrtek 10.01.2019, 19:30 • San Mamés Barria (Bilbao) • Španělský pohár • Osmifinále
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:30.
     
    Krásný čtvrteční večer, vítám všechny příznivce fotbalu. Španělský pohár pokračuje osmifinálovým duelem. Skvěle hrající Sevilla zavítá k prvnímu vzájemnému zápasu na trávník Bilbaa.
     
    Athletic Bilbao

    Bilbao se aktuálně nachází až na sedmnácté pozici v tabulce španělské nejvyšší soutěže s pouhým dvoubodovým náskokem na sestupové příčky. A mohlo být ještě hůře, až po zlepšených výkonech v posledních zápasech se Bilbao prosadilo k bodům. S Gironou i Celtou Vigo se podařilo Bilbau zvítězil o jednu branku, s Alavés a Valladolidem poté uhrál sestupem ohrožený tým nerozhodné výsledky.

    Bilbao mělo do osmifinále snadnou cestu. Ve dvou utkání nastřílela Huesce hned osm branek. O celou polovinu zásahů se postaral sedmatřicetiletý útočník Aritz Aduriz.
     
    Sevilla FC

    Sevilla obhajuje z předešlého ročníku španělské soutěže sedmou pozici. Ještě bez Tomáše Vaclíka se vyhoupla Sevilla na poslední místo zaručující postup do evropských pohárů až v posledních kolech.

    Český reprezentační brankář se ihned po svém příchodu zařadil mezi nejlepší gólmany celé ligy a i jeho zásluhou se Sevilla nachází na skvělé třetí pozici se ztrátou pouhých dvou bodů na Atlético. V poslední době mají hráči potíže s disciplínou, jen za listopad a prosinec viděli červenou kartu Gomez, Sarabia i Vazquez. Těsně před vánoční přestávkou si Sevilla odvezla z trávníku Leganés pouze bod za remízu 1:1, když vyrovnával až v nastaveném čase druhého poločasu Ben Yedder. Stejný výsledek vzešel i ze souboje s konkurentem v tabulce madridským Atléticem.

    Do osmifinále poháru se Sevilla probojovala jedinou brankou. Ve dvojutkání s Villanovense se trefil v odvetě pouze André Silva.
     
    Posledních pět vzájemných zápasů

    03.03. 2018 Sevilla – Ath. Bilbao 2:0
    14.10. 2017 Ath. Bilbao – Sevilla 1:0
    02.03. 2017 Sevilla – Ath. Bilbao 1:0
    24.09. 2016 Ath. Bilbao – Sevilla 3:1
    14.05. 2016 Ath. Bilbao – Sevilla 3:1
     
    Úvodní sestavy:

    Athletic Bilbao: Simón – Capa, Núňez, Álvarez, Balenziaga – San José, Iturraspe – Susaeta, Guruzeta, Córdoba – Aduriz
    Náhradníci: Herrerín – García, Vicente, Martínez, Muniain, Williams, De Marcos

    Sevilla FC: Soriano – Mercado, Kjaer, Carrico – Promes, Mesa, Amadou, Vázquez, Arana – Nolito, Silva
    Náhradníci: Vaclík – Gómez, Ben Yedder, Banega, Navas, Sarabia, Escudero

    Rozhodčí: Dell Cerro – Yuste, Álvarez.
     
    Hlavní rozhodčí již přivádí obě úvodní jedenáctky na hrací plochu. Úvodní střetnutí v osmifinálovém souboji tak může za několik málo okamžiků začít.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Do prvního setu vstoupila rozehrávkou ze středového kruhu hostující Sevilla. Po ztrátě Mesy se ale k balonu dostal domácí San José. Bilbao nikam v úvodních sekundách nespěchá.
     
    2
    Arana sice zpracoval Carricovu nahrávku podél postranní lajny, ale poté vycestoval kolem Capy do zámezí. Vhazovat tak mohou domácí fotbalisté.
     
    3
    Balenziaga spolupracoval na levém kraji s Córdobou, ale jednadvacetiletý záložník neměl prostor pro další postup a tak musel posunout míč jen k San Josému.
     
    4
    Bilbao se ale drží na útočné polovině. Balenziaga vhazoval zpoza postranní lajny, poté mohl centrovat Córdoba, ale míč mu unikl až za brankovou čáru.
     
    5
    Ander Capa zkoušel rozběhnout přihrávkou Adurize. Hrotový útočník Bilbaa se ale po přihrávce pouze ohlédl, míč končí daleko za koncovou čárou.
     
    6
    Ani jeden tým nechce udělat chybu v úvodu zápasu. San José zrychlil hru průnikovou přihrávkou, Guruzeta zpracoval míč v pokutovém území, ale zblokovanou střelu dokázal snadno sebrat do rukavic Juana Soriano.
     
    7
    Sevilla sice dopravila míč do sítě, ale branka nemůže platit! Nejprve to vypadalo na faul na Nolita, ale penalta se nepískala. Následně právě Nolito ale zajel zbytečně do brankáře domácího celku.
    7. Neuznaná branka hostů
     
    8
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla se ujímá vedení! Po parádní přihrávce Franca Vázqueze se dostal s balonem do pokutového území NOLITO. Před malou chvílí ještě dvaatřicetiletý útočník neuspěl, ale nyní už zamířil skvěle k zadní tyči a překonal bezmocného Simóna.
    8. NOLITO - 0:1
     
    9
    Domácím se daří stabilizovat hru po několika šancích Sevilly. Iturraspe získal balon u středové čáry, poté ale nepřihrával příliš přesně na zcela volného Córdobu.
     
    10
    Po deseti minutách zahrozili také domácí. Aduritzova rána z velkého úhlu se ale dostala pouze do boční sítě a Soriano nemusel zasahovat.
     
    11
    Domácí vytáhli napadající blok hluboko na polovinu soupeře. Amadou musel přihrávat pod tlakem a situaci neustál. Míč končí od hostujícího hráče mimo hrací plochu.
     
    12
    Hlavní rozhodčí neodpískal tvrdý zákrok na Carrica a hned z toho bylo horko před Sorianem. Susaetův centr však před brankou Sevilly nikoho ze spoluhráčů nenašel.
     
    13
    Zápas pokračuje v sympatickém tempu. Nolito zpracoval míč zády k brance, poté chtěl ještě najít na pravé straně volného Promese, ale k Nizozemci se již balon protlačil.
     
    15
    André Silva neměl proti dvěma obráncům šanci na úspěch. Álvarez ale balon pouze odkopl a hosté tak mohou vytvořit další útočnou akci.
     
    16
    V pokutovém území čekal na balon Aduritz. Kjaer se ale před útočníka Bilbaa stačil včas natlačit a nakonec byl u hlavičky jako první.
     
    17
    Roque Mesa se stačil vrátit do obrany s Córdobou. Balon skončil od útočníka Bilbaa za postranní lajnou a tak mohou vhazovat hosté.
     
    18
    Po divokých prvních deseti minutách se tempo zápasu snižuje. Kombinace Bilbaa před vápnem soupeře nevyšla podle představ. Z protiútoku pálil v pádu Nolito jen do připraveného Simóna.
     
    19
    Iňigo Córdoba neměl na levé straně příliš místa, přesto přistrčil míč Guruzetovi, který na nic nečekal s zkusil vypálit. Míč se ale zastavil na prvním bránícím hráči.
     
    20
    Po dlouhém nákopu Juana Soriana se dostal k balonu jen domácí Iturraspe. Bilbao se opět přesunulo na útočnou polovinu, ale přes zhuštěný prostor se nemůže prokombinovat až do vápna.
     
    21
    Ibrahim Amadou přijel do souboje ve skluzu a trefil Susaetu. Hlavní rozhodčí rychle přerušil hru, ale střední záložník Sevilly z toho vyvázl bez žlutého trestu.
     
    22
    Roque Mesa zkoušel vyslat těžkou přihrávku na Nolita. Střelec zatím jediného gólu byl ale schovaný až za stoperskou dvojicí a k balonu se nedostal.
     
    23
    Susaeta spolupracoval na pravé straně s Capou. Po několika přihrávkách přiletěl před Soriana příliš pomalý centr s nímž si brankář Sevilly bez potíží poradil.
     
    25
    Aritz Aduritz mohl doklepávat míč do prázdné branky. Ander Capa skvěle získal míč na chybujícím Carricovi, ale místo přihrávky na volného útočníka zkusil překvapit Soriana střelou z úhlu. Balon ale skončil jen v rukavicích hostujícího brankáře.
     
    26
    Také na druhé straně se dostal míč do vápna. Promes se prohnal po pravém kraji až před šestnáctku, ale centru dal až přílišnou razanci a Nolito nemohl zakončovat.
     
    27
    Na pětatřiceti metrech od branky Sevilly byl faulován Córdoba. Po následné rozehrávce volného přímého kopu si ale vyskočil ze všech nejvýše pro balon Soriano.
     
    28
    Po několika faulech ve středu pole se hosté zmohli jen k dlouhému nákopu na polovinu soupeře. Po vysokém odskoku skončil balon u Simóna.
     
    29
    Bilbao se udrželo s míčem pod kontrolou na útočné polovině. Aduritz si říkal o přihrávku, ale San Josém nebyl vyslyšen. Naopak na druhou stranu pádil Amadou s Vázquezem. Také obrana Bilbaa se stačila rychle vrátit.
     
    30
    Nepříjemná srážka v pokutovém území. Capa dokázal odhlavičkovat před Vázquezem, který ho poté zasáhl do oblasti hlavy. Po krátkém ošetření budou ale oba hráči připraveni pokračovat.
     
    31
    Po více než půlhodině hry vede Sevilla na půdě Bilbaa o jediný zásah. Třetí tým LaLigy dostal do vedení již v první desetiminutovce Nolito.
     
    32
    Arana byl zcela sám na levém kraji, ale přesto hlavou odklidil míč za koncovou lajnu. Z nařízeného rohového kopu se však domácí celek k zakončení neprotlačil.
     
    34
    Ani jeden z týmů se nemůže dostat s míčem na útočnou polovinu na delší dobu. Promese zastavil u středového kruhu Iturraspe, následně na druhé straně neuspěl ani Córdoba.
     
    35
    Markel Susaeta rozehrál pohotově po pravé postranní lajně na Adurize, ten ale následně nedokázal předskočit v pokutovém území bránícího Kjaera.
     
    36
    Postupem času se tempo zápasu výrazně snižuje. Po dlouhém vhazování se dostal k balonu u středového kruhu San José. Domácí záložník následně posouval míč na levou stranu, ale proti náběhu Córdoby byl Mercado.
     
    37
    První žlutou kartu zápasu dostává Mikel San José, který podrazil zezadu unikajícího Vázqueze.
     
    38
    Také Roque Moesa vidí žlutý trest. U středové čáry stáhl Córdobu a hlavní rozhodčí byl nekompromisní.
     
    39
    Balenziaga přesunul hru dlouhou přihrávkou na pravou stranu. Susaeta ale neměl potřebnou rychlost. San José poté vybojoval pro domácí rohový kop.
     
    40
    Soriano se nedomluvil s Mercadem kdo, že to bude hrát a tak se oba hráči srazili. Po druhém rohovém kopu už ale končí míč daleko vedle pokutového území.
     
    41
    Athletic Bilbao srovnává stav zápas ještě před přestávkou! Soriano prohrál souboj s Córdobou, následně se odrazil balon přesně k nohám ARITZE ADURIZE, který doklepl míč za brankovou lajnu! Následně se ale Aduriz sesunul k zemi a nevypadá to s ním zrovna nejlépe.

    Branka ale neplatí! Ještě před klíčovým centrem se pokoušel dostat míč do vápna Susaeta, ale pouze do ofsajdu na Guruzetu a právě tento ofsajd připravil domácí o vyrovnání!
    41.
    41. Neuznaná branka domácího týmu pro ofsajd
     
    43
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Aduriz, přichází Muniain.
     
    44
    Domácí se ještě chtějí v závěru prvního poločasu nadechnout k tlaku. Córdoba si vyměnil míč se Susaetou, ale dále než před vápno se nedostali.
     
    45
    Bilbao je i nadále na útočné polovině. Promese obral o balon San José, poté měl na levé straně prostor Córdoba, ale míč mu utekl za koncovou čáru.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase tři minuty.
     
    45+2
    Roque Mesa centrem pouze odevzdal míč domácímu týmu. Následný protiútok Bilbaa vypadal dlouho nebezpečně, ale Muniain zazdil celou situaci nepřesnou přihrávkou.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    Tři nastavené minuty jsou minulostí a první poločas končí. Spokojeněji odcházejí do šaten hostující hráči, kteří vedou 1:0.

    Divoký první poločas začal již v sedmé minutě, kdy ale branka Sevilly neplatila pro předchozí faul Nolita. Právě Nolito ale o minutu později jako první rozvlnil síť po parádní přihrávce Franca Vázqueze. Závěr první půle patřil domácím a také po důrazu Aritze Adurize to vypadalo, že bude srovnáno, ale hlavnímu rozhodčímu přišla informace, že byl útočící hráč v ofsajdu a branka byla odvolána.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 20:35.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu domácí fotbalisté. Balenziaga přenesl hru přes celou šířku trávníku, ale Muniain ztratil balon v prvním souboji.
     
    47
    Bilbao se stále drží u balonu. Susaeta však nebyl příliš přesný při přihrávce po lajně a tak museli domácí také do obrany. Notilův pas skončil jen u Núňeze.
     
    48
    Domácí jsou po změně stran o poznání aktivnější. Parádní průnik do vápna předvedl Susaeta, následně zakončovali nůžkami Iker Muniain, ale jeho pokus skončil těsně vedle tyče.
    48. Munianovy nůžky skončily těsně vedle tyče
     
    49
    Sevilla se nemůže dostat k balonu. Ander Capa měl na pravé straně spoustu prostoru, ale po nahrávce k San Josému odkopl balon na rohový kop Mercado.
     
    50
    Bilbao právě vstřelilo branku!
    Teď už se domácí radují ze srovnání stavu! Po rohovém kopu se dostal před svého strážce MIKEL SAN JOSÉ, který zamířil hlavičkou přesně ke vzdálenější tyči. Soriano si ještě sáhl na balon, ale už ho nedokázal vytěsnit mimo tři tyče.
    50. Mikel SAN JOSÉ - 1:1
     
    52
    A domácí jsou najednou v laufu. Po přetaženém centru zkoušel zasunout míč do sítě z velkého úhlu Córdoba, ale skluzem mu překazil úmysl Mercado.
     
    53
    Domácí měli k dispozici další rohový kop. Tentokrát už ale dokázal Simon Kjear odvrátit balon z pokutového území nekompromisní hlavičkou.
     
    54
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Vyrovnaný stav nevydržel dlouho! Nenápadnou akci začal na středu trávníku Mesa, který přiťukl balon Promesovi. Ten se otočil směrem k brance a parádní přihrávkou uvolnil do samostatného úniku ANDRÉHO SILVU. Portugalský útočník si poté sám proti Simónovi poradil mazácky.
    54. André SILVA - 1:2
     
    55
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Mesa, přichází Banega.
     
    57
    Bilbao je ve druhém poločasu ještě aktivnější, ale opět musí dotahovat jednobrankovou ztrátu. Sevilla se pomalu dostává z tlaku.
     
    58
    Iňigo Córdova si pomohl přihrávkou na Muniaina, ten následně posílal míč do pokutového území, ale ještě před Sorianem uspěl obrannou hlavičkou Kjaer.
     
    59
    Mikel San José zůstal po souboji v pokutovém území na trávníku. Hlavní rozhodčí ale hru nepřerušil a ani nikdo z hráčů nezakopl míč a tak se pokračovalo ve hře.
     
    60
    Po hodině hry číhal na šanci na hraně ofsajdu André Silva. Tentokrát musel do skluzu Álvarez, který těsně před Silvou získal míč pro sebe.
     
    61
    Juana Soriano musel opět zasahovat. Vysoký centr ale dokázal hostující brankář s klidem sebrat do rukavic. Hosté se mohou alespoň ne chvíli osvobodit.
     
    62
    Quincy Promes se pokoušel projít do vápna z pravé strany. O balon ale přišel a rychlou protiakci musel zastavit jen za cenu žluté karty Franco Vázquez.
     
    64
    Muniain přihrával zpět na obránce. Álvarez měl o poznání více prostoru k rozběhnutí celé akce. Po přihrávce Córdoby se ale domácí k zakončení neprosadili.
     
    65
    Vázquezova přihrávka přes celou šířku trávníku měla najít hostujícího kapitána. Daniel Carrico se však nestihl po nepřesný pas vrátit a balon skončil za postranní lajnou.
     
    66
    Po faulu Silvy domácí rychle rozehráli z vlastního pokutového území. Balon se okamžitě zjevil u Susaety, který ale nepřešel přes dobře postaveného Mercada.
     
    67
    Mikel San José vytancoval s balonem až za postranní lajnu. Hosté se tak téměř zadarmo dostávají k balonu. Po vhazování však odkopl míč Banega k hráčům Bilbaa.
     
    68
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Córdoba, přichází Williams.
     
    69
    Hosté se z obrany pokoušejí o rychlé přechody do útoku, ale Banegův postup nyní dokázal snadno zbrzdit Iturraspe.
     
    70
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Silva, přichází Ben Yedder.
     
    71
    Sevilla se s balonem pod kontrolou přesunula na útočnou polovinu. Amadou přihrával na pravou stranu, odkud mohl centrovat do vápna Promes. Míč ale skončil u domácí obrany.
     
    72
    Nolito nebyl ve špatném postavení před vápnem, ale přes obránce jeho pokus neprošel. Nakonec pálil Amadou, ale ani jeho pomalá střela nemohla Simóna zaskočit.
     
    73
    Na třiceti metrech fauloval Amadou. Domácí rychle rozehráli do kombinace, ale nadějnou akci nedotáhli ani do pokutového území. Obrana Sevilly si i nadále vede skvěle.
     
    75
    Muniain vysunul průnikovou přihrávkou Williamse. Ten už se ale s balonem dostal do velkého úhlu. Následné pokračování akce skončilo mizerným lobem, který zpracoval jen Kjaer.
     
    76
    Také Sevilla si vybojovala rozehrávku od rohového praporku. Mercado se ve vápně prosadil k hlavičce, ale míč skončil jen vysoko nad domácí brankou.
     
    76
    Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Vázquez, přichází Sarabia.
     
    77
    Domácím se nedaří soupeře zatlačit. San José sice přihrával podél postranní lajny na Susaetu, ale Promes zastavil akci lehkým faulem.
     
    78
    Pořádně horko bylo v pokutovém území Sevilly. Soriano vyrazil míč jen do spoluhráče. Následně se ale dokázal vrátit a sebrat balon do rukavic.
     
    79
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Sevilla přidává třetí zásah! Promesova rána z velké dálky přes obranu neprošla, poté ale našel Nolito na hranici pokutového území WISSAMA BEN YEDDERA, který dělovkou k pravé tyči překonal Simóna.
    79. Wissam BEN YEDDER - 1:3
     
    80
    Střídání v týmu Athletic Bilbao: ze hřiště odchází Susaeta, přichází De Marcos.
     
    82
    Muniain pálil z nepřipravené pozice za hranicí pokutového území a podle toho to také dopadlo. Míč končí vysoko nad hostující brankou.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce zápasu. Williamsův centr měl ve vápně najít De Marcose, který se ale dopustil útočného faulu.
     
    84
    Bilbao se ještě v závěru zápasu snaží alespoň o korekci skóre. Iňaki Williams dlouho vedl míč na levé straně, ale po přesunu k vápnu byl obrán o hrací předmět.
     
    85
    Guruzeta vysouval do útoku Muniaina, ale ten na přihrávku svého spoluhráče nereagoval. Hosté se ale zmohli na daleký odkop.
     
    86
    Domácí fotbalisté sice dohrávají zápas v tlaku, ale ke vstřelené kontaktní branky mají stále daleko. Sevilla se uchyluje k odkopům, ale i to jí stačí.
     
    87
    Oscar De Marcos už se nemohl dívat na zdlouhavou kombinaci domácího celku, tak to vzal na sebe. Střelu ze střední vzdálenosti ale umístil jen těsně nad břevno.
     
    88
    Hostům výsledek vyhovuje. Kjaer poslal přihrávku Sorianovi, který následně dlouhým výkopem poslal balon do bezpečí daleko od svého vápna.
     
    89
    Prudký Miniainův centr dokázal s klidem odvrátit Mercado. Po odraženém balonu přiletěl do hostujícího vápna ještě jeden pas, ale ten sklepl hlavou Kjaer k Sorianovi.
     
    90
    Zmar domácích symbolizovala Williamsova nepřesná přihrávka na několik metrů. Muniain se mohl po balonu pouze ohlédnout.
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase tři minuty.
     
    90+2
    Po dlouhém nákopu Unaie Simóna hlavičkoval v souboji Amadou. Hosté se zmocnili balonu u středové čáry a nepouštějí domácí fotbalisty do závěrečného tlaku.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Tři nastavené minuty uplynuly a první osmifinálový zápas končí. Sevilla si k domácí odvětě odváží z Bilbaa vítězství 3:1.

    Divoký první poločas začal již v sedmé minutě, kdy ale branka Sevilly neplatila pro předchozí faul Nolita. Právě Nolito ale o minutu později jako první rozvlnil síť po parádní přihrávce Franca Vázqueze. Závěr první půle patřil domácím a také po důrazu Aritze Adurize to vypadalo, že bude srovnáno, ale hlavnímu rozhodčímu přišla informace, že byl útočící hráč v ofsajdu a branka byla odvolána. Po změně stran přišlo rychlé vyrovnání. Susaetův rohový kop zužitkoval k přesné hlavičce Mikel San José. Sevillu ale poslal okamžitě zpět do vedení André Silva, který zakončil samostatný únik přesnou střelou kolem brankáře Simóna. Pojišťovací branku přidal po svém příchodu na trávník střídající Wissam Ben Yedder.

    Odveta na trávníku Sevilly se hraje již v příštím týdnu 16.1.
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:15. (21:27:12)

    Vít Schück

    Branky: 50. San José – 8. Nolito, 54. Silva, 79. Ben Yedder

    Karty:   37. San José (ATB) – 38. Mesa (SEV), 62. Vázquez (SEV)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 7:15.
    Athletic Bilbao: Simón – Capa, Núňez, Álvarez, Balenziaga – San José, Iturraspe – Susaeta (80. De Marcos), Guruzeta, Córdoba (68. Williams) – Aduriz (43. Muniain)
    Náhradníci: Herrerín – García, Vicente, Martínez, Muniain, Williams, De Marcos

    Sevilla FC: Soriano – Mercado, Kjaer, Carrico – Promes, Mesa (55. Banega), Amadou, Vázquez (76. Sarabia), Arana – Nolito, Silva (70. Ben Yedder)
    Náhradníci: Vaclík – Gómez, Ben Yedder, Banega, Navas, Sarabia, Escudero

    Rozhodčí: Dell Cerro – Yuste, Álvarez
    Středa 16.01.2019
    Sevilla - Ath. Bilbao 0:1

    Branky: 77. Guruzeta

    Karty:   89. Carrico (SEV) – 90+3. Munain (ATB)

    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 16:14. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 9:14.
    thejrc.org