Švédsko – Finsko 2:3 (po pr.) | Česko – Japonsko 6:0 (kon.) | Rusko – Švýcarsko 2:1 (2:1 po s.n.)
po prodl.
Švédsko
2:3 (0:0, 1:1, 1:1 - 0:1)
Finsko
Čtvrtek 10.01.2019, 06:30 • Obihiro, Hokkaidó, Japonsko • Mistrovství světa žen do 18 let • Čtvrtfinále
Partner:
    65:34 Elisa HOLOPAINENOVÁ - 2:3
     
    65:34
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Je konec! ELISA HOLOPAINENOVÁ se dostala k puku ve středu hrací plochy a posléze předvedla krásné sólo, kdy překonala Holmovou a poslala Finsko do semifinále. Asistence: Kiira Yrjanenová.
    58:08 Nelli LAITINENOVÁ - 2:2
     
    58:08
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Tak to je neskutečné, jelikož Finky rychle srovnávají stav na 2:2! Z chumlů hráček před bránou se do puku opřela NELLI LAITINENOVÁ a prostřelila švédskou brankářku Bez asistence.
    57:32 Thea JOHANSSONOVÁ - 2:1
     
    57:32
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Domácí hráčky otáčejí utkání a jdou do vedení! THEA JOHANSSONOVÁ vystřelila z levého kruhu přesně do šibenice branky Jaskariové. Asistence: Mina Waxinová a Jenny Antonssonová.
    38:44 Hanna THUVIKOVÁ - 1:1
     
    38:44
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Forsgrenová to nejprve zkusila z mezikruží, ovšem Jaskariová vyrazila kotouč svým betonem na hůl HANNY THUVIKOVÉ a ta zakončila do odkryté brány. Švédsko tak srovnává na 1:1! Asistence: Emma Forsgrenová.
    22:54 Sanni RANTALAOVÁ - 0:1
     
    22:54
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Nyní už jsme se dočkali branky, kterou dávají hostující hráčky! SANNI RANTALAOVÁ se dostal k puku před bránou a tak to zkusila k pravé tyči a udělala dobře, jelikož překonala Holmovou. Asistence: Elisa Holpainenová a Viivi Vainikková.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 39. Thuviková (Forsgrenová), 58. Johanssonová (Waxinová, Antonssonová) – 23. Rantalaová (Holpainenová, Vainikková), 59. Laitinenová, 66. Holopainenová (Yrjanenová)


    Švédsko: Holmová (Johanssonová A.) – Lidmanová, Johanssonová G., Waxinová, Ahová, Beverinová, Olssonová, Forsgrenová – Grundstromová, Bouvengová, Ljungblomová – Blomová, Antonssonová, Johanssonová T. – Thuviková, Forsbergová, Mogrenová – Nordlundová, Svenssonová, Lindbergová
    Finsko: Jaskariová (Laitinenová A.) – Laitinenová N., Rantalaová, Allinenová, Timonenová, Seikkulová H., Parkkonenová, Ahlskogová, Suorantová – Holopainenová, Vainikkaová, Vesová – Nuutinenová, Seikkulová K., Yrjanenová – Sundelinová, Liikalová, Kailová – Lehtová, Makelová, Tervonenová

    Rozhodčí: Anna Kuroda, Elizabeth Mantha – Zita Gebora, Amy Lack
    thejrc.org