Boston – Washington 2:4 (kon.) | New Jersey – Toronto 2:4 (kon.) | NY Rangers – NY Islanders 3:4 (kon.)
Columbus – Nashville 4:3 (po pr.) | Philadelphia – Dallas 2:1 (kon.) | Tampa – Carolina 3:1 (kon.)
St. Louis – Montreal 4:1 (kon.) | Minnesota – Winnipeg 3:2 (kon.) | Edmonton – Florida 4:3 (2:0 po s.n.)
Vancouver – Arizona 3:4 (po pr.) | Vegas – San Jose 2:3 (kon.) | Los Angeles – Ottawa 1:4 (kon.)
po prodl.
Columbus Blue Jackets
4:3 (1:0, 0:0, 2:3 - 1:0)
Nashville Predators
Pátek 11.01.2019, 01:00 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    61:22 Artěmij PANARIN - 4:3
     
    61:22
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí vítězí! Cam Atkinson vyhrál buly a Blue Jackets tak mohli rozjet přesilovkovou kombinaci. Seth Jones poslal puk na levý kruh, kde operoval ARTĚMIJ PANARIN. Ten si počkal na vhodný čas ke střele a zamířil k bližší tyčce Rinneho svatyně. Asistence: Seth Jones a Cam Atkinson.
    55:45 Mattias EKHOLM - 3:3
     
    55:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je dokonce vyrovnáno! Domácí přitom nejprve mohli opět odskočit na rozdíl dvou branek, ale do dorážky Panarina, která už mířila do prázdné klece, obětavě skočil Mattias Ekholm. Ten pak navíc podpořil následný kontr Nashvillu a stal se hrdinou okamžiku. Colton Sissons totiž našel MATTIASE EKHOLMA přesným pasem a švédský obránce nedal přesouvajícímu se Korpisalovi šanci. Asistence: Colton Sissons a Ryan Hartman.
    55:07 Viktor ARVIDSSON - 3:2
     
    55:07
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tohle byl obrovský tlak Predátorů, který hostům vynesl kontaktní gól! Střelu Romana Josiho vykopl Korpisalo levým betonem k VIKTOROVI ARVIDSSONOVI, jenž kotouč zvedl nad položený levý beton gólmana Columbusu – 3:2. Asistence: Roman Josi a Ryan Johansen.
    53:44 Boone JENNER - 3:1
     
    53:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí zasazují soupeři dokonalé KO! Skórují totiž podruhé v rozmezí 12 sekund. BOONE JENNER sebral chybujícím hráčům Nashvillu puk a samostatný unik zakončil střelou na lapačku Rinneho – 3:1. Asistence: Nick Foligno.
    53:32 Artěmij PANARIN - 2:1
     
    53:32
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí využívají svou první přesilovku v zápase a strhávají vedení zpět na svou stranu! Z pravého kruhu vystřelil ARTĚMIJ PANARIN, jenž se trefil naprosto přesně. Asistence: Zach Werenski a Pierre-Luc Dubois.
    44:31 Nick BONINO - 1:1
     
    44:31
    Nashville právě vstřelil branku!
    Hosté skórují až po skončení přesilovky! Hráči Columbusu nedostali puk ze svého obranného pásma, přestože ho měli na holích a za to přišel trest. Mattias Ekholm ukázal skvělý přehled ve hře, když z otočky našel přesnou přihrávkou NICKA BONINA, který zblízka zamířil mezi betony Korpisala – 1:1. Asistence: Mattias Ekholm a Kevin Fiala.
    06:26 Boone JENNER - 1:0
     
    06:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají vedení! Predátoři nezvládli situaci za svou brankou a puk vybojovali důraznější domácí. Kotouč se následně dostal před Rinneho, kde se nacházel BOONE JENNER a ten ho bekhendem zametl za záda hostujícího gólmana. Asistence: Josh Anderson a Zach Werenski.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 7. Jenner (J. Anderson, Werenski), 54. Panarin (Werenski, Dubois), 54. Jenner (N. Foligno), 62. Panarin (S. Jones, Atkinson) – 45. Bonino (Ekholm, Fiala), 56. Arvidsson (Josi, Johansen), 56. Ekholm (Sissons, Hartman)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bérubé) – S. Jones (A), Werenski, Nutivaara, R. Murray, D. Savard, Harrington – Atkinson, Dubois, Panarin – J. Anderson, Jenner (A), N. Foligno (C) – Duclair, Wennberg, Bjorkstrand – Riley Nash, Sedlák, Robinson.
    Nashville Predators: Rinne (Grosenick) – Ellis (A), Josi (C), P. K. Subban, Ekholm, Irwin, Hamhuis – Arvidsson, Johansen, F. Forsberg (A) – C. Smith, Sissons, Fiala – Watson, Bonino, Järnkrok – Grimaldi, F. Gaudreau, Hartman.

    Rozhodčí: O’Rourke, Hebert – Kovachik, Cherrey

    Diváci: 17065
    ocianews.com