Litvínov – Mountfield HK 1:2 (kon.) | Plzeň – Mladá Boleslav 2:3 (po pr.) | Kometa Brno – K. Vary 3:1 (kon.)
Liberec – Olomouc 5:1 (kon.) | Pardubice – Chomutov 2:3 (1:3 po s.n.) | Sparta – Zlín 3:2 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
3:1 (3:0, 0:1, 0:0)
HC Energie Karlovy Vary
Pátek 11.01.2019, 18:00 • DRFG arena • Tipsport extraliga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť. Po dvoudenní pauze se hokejisté brněnské Komety vracejí do extraligového zápřahu. V náročné sérii domácích duelů v úvodu roku je nyní čeká měření sil proti karlovarské Energií. S ní sehrají domácí celkově čtvrtý duel v osmi dnech. Jak si modrobílí povedou a kdo nastoupí v brance? Utkání proti západočeskému soupeři startuje v pátek v 18:00.
     
    Svěřenci hlavního kouče Libora Zábranského mají za sebou z dlouhé šňůry domácích zápasů už tři duely, přičemž v každém z nich bodovali. Proti vedoucímu Třinci brali tři body za výhru 4:1, v přestřelce proti Hradci Králové pak bod za prohru 4:5 v samostatných nájezdech. V úterý pak Brňané doma přetlačili v moravském derby Olomouc, nad níž zvítězili 4:3 po samostatných nájezdech.
     
    Kometa má už k dispozici po odchodu Libora Kašíka do Zlína Lukáše Dostála, který se vrátil z MSJ v Kanadě a je připraven debutovat v extralize. O tom, jestli nastoupí on, či Karel Vejmelka, však ještě není jasno.

    „Nikdy neříkáme sestavu předem. Máme dva kvalitní brankáře, rozhodneme se v den utkání, který z nich nastoupí, říká na toto téma Kamil Pokorný a doplňuje. „Karel Plášek je nemocný a má antibiotika, zraněný je Martin Erat a Martin Dočekal se doléčuje. objasnil otázku brankářů Pokorný. „Karel Plášek je nemocný a má antibiotika, zraněný je i Martin Erat a zranění doléčuje také Martin Dočekal.
     
    Karlovy Vary mají první sezónu po návratu do nejvyšší české soutěže jako na houpačce. V úvodu soutěže se jim nedařilo, pak se však dostaly do laufu a nyní mají opět menší herní i výsledkovou krizi. V tabulce patří Energii až 12. místo se ziskem 39 bodů a už osmibodovou ztrátou zaručující alespoň poslední místo v předkole play-off. Oproti ostatním soupeřům ale mají Vary o dva zápasy méně. Karlovarští navíc prohráli posledních šest ze sedmi duelů, a to třikrát shodně 2:3. Nejprve doma s Litvínovem, následně v Hradci Králové a naposledy také doma v prodloužení s Libercem.

    Bodově se z týmu mistra z roku 2009 daří nejvíce útočníku Jakubu Flekovi, který má na svém kontě 22 bodů (12+10), tři body zpět je pak slovenský centr Dávid Gríger s 19 body (9+10). Nejproduktivnějším bekem je s 18 body v Brně dobře známý Petr Šenkeřík (6+12). Brankář Filip Novotný má úspěšnost zákroků 91,66 %.
    Martin Erat má v deseti zápasech, které dosud v sezoně odehrál, průměr bodu na zápas.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Kometa Brno: Dostál (Vejmelka) – Baranka, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – Střondala, Plekanec, Mallet – Köhler, Hruška, R. Zohorna – Vondráček, L. Čermák (C), Kusko.

    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, Kozák, Šafář, M. Rohan (A), Podlipnik – T. Rachůnek, Gríger, Flek – O. Beránek, Balán (A), Kohout – Stloukal, Skuhravý (C), J. Černý – T. Mikúš, R. Vlach, Lapšanský.

    Rozhodčí: Hribik, Kubičík – Hlavatý, Tošenovjan.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Velký zážitek a velká premiéra to dnes jistě bude pro mladého brankáře Komety Lukáše Dostála, který zazářil na MS do dvaceti let. Bude to pro něj vůbec první extraligový zápas.
     
    Oba týmy nastupují na hrací plochu brněnské haly, za pár chvil duel odstartuje.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Kometa se po buly ihned nastěhovala do útočného pásma, samozřejmě je u toho první formace. Mueller nahazoval kotouč, ale následně vypadl ze hřiště.
     
    00:37
    Ihned po buly pálil Mallet, jehož trenéři Komety zařadili po bok Plekance a mladého Střondaly.
     
    01:05
    Velmi zajímavě poskládaná formace se nyní usadila v pásmu, ale do zakončení se nikdo nedostal.
     
    01:37
    Pokoušel se o to důrazným způsobem Radim Zohorna, který se natlačil před Novotného, ten si situaci pohlídal.
     
    02:28
    Obrovská šance Brna. Michal Gulaši napřáhl do kotouče a orazítkoval tyč Novotného brány. První velká šance dnešního mače.
     
    03:26
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je velmi slušný úvod zápasu pro domácí hokejisty. MARTIN ZAŤOVIČ má letos čuch na góly a umí být ve správný moment na správném místě. Po střele Němce se puk odrazil od zadního mantinelu před Novotného bránu a brněnský útočník prakticky bez problémů zavěsil do karlovarské sítě. Novotný sice reagoval, ale pozdě. Asistence: Ondřej Němec, Ivan Baranka.
    03:26 Martin ZAŤOVIČ - 1:0
     
    04:26
    Vůbec poprvé zahrozili také hosté, byl to Lapšanský, který střílel. Ovšem těsně vedle. Pak to ještě zkusil kapitán Skruhravý, ale Dostál vše viděl.
     
    04:56
    Reakce přišla v podobě střely Jana Štencela, lapačka Novotného byla připravena.
     
    05:01
    Kometa právě vstřelila branku!
    Je tu v rychlém sledu druhý gól domácího výběru. Po vyhraném buly Čermáka se dostal ke střele od modré čáry JAN ŠTENCEL, gólman Novotný nic neviděl a ačkoliv si sáhl na kotouč, nějak se mu vymotal z výstroje a skončil smolně v síti. Asistence: Leoš Čermák.
    05:01 Jan ŠTENCEL - 2:0
     
    05:50
    Dostál si připisuje první větší zákrok své extraligové kariéry. Podlipnikovu střelu vyhlavičkoval mimo tři tyče a zasloužil se o potlesk tribun.
     
    07:15
    Sice se Vary dostaly k nějakým šancím, ale nejsou to vyloženě tutovky. To Radim Zohorna se najednou ocitl sám před Novotným a z bezprostřední blízkosti mířil kousíček vedle. Následně zkoušel své štěstí Němec, ale trefil jen betony brankáře.
     
    08:14
    Krasná akce čtvrté brněnské formace, kterou zakončoval Leoš Čermák. Dostal se mezi kruhy a měl před sebou prázdnou horní část brány, ale trefil přesunujícího se Novotného, který vytasil výtečný zákrok.
     
    08:39
    Jakub Flek se prohnal mezi Němcem a Barankou a zkusil vystřelit, Dostál jeho pokus kryje vyrážečkou.
     
    09:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Začíná to být slušná kanonáda. PETR HOLÍK se dva zápasy nemohl bodově prosadit, nyní se možná dokázal odšpuntovat. Ujel po pravé straně, vystřelil, Novotný puk vyrazil jen před sebe a brněnský štírek si dojel pro dorážku a dopravil puk potřetí do sítě. Asistence: Peter Mueller.
    09:05 Petr HOLÍK - 3:0
     
    09:05
    Střídání v týmu HC Energie Karlovy Vary: ze hřiště odchází Filip Novotný, přichází Ondřej Kuchař.
     
    10:15
    Brňané se baví dobrým hokejem, lépe do utkání nemohli vstoupit. Mimochodem Martin Zaťovič vstřelil stý brněnský gól v této sezóně.
     
    10:51
    Icing Komety, hrát se bude před Dostálem, který svou premiéru v brněnské dresu zvládá skvěle. Je tu v hledišti pochopitelně celá jeho rodina, včetně otce, který ho už jako malého vozil na každý trénink do zdejšího haly.
     
    11:37
    Mueller periferně chtěl nahrát Zaťovičovi do brejku, toho si pohlídal Plutnar.
     
    12:40
    První lajna Brna dál zlobila, na trase Holík, Zaťovič a Mueller přišel pokus posledně jmenovaného, Kuchař však kryje. Situaci dobře přečetl.
     
    13:12
    Po komerční pauze vhazování před Dostálem. Střely na bránu zatím 13:5.
     
    13:43
    Malec čeká na své spoluhráče až dostřídají. Hra se uklidnila a místy sledujeme nepřesnosti.
     
    14:30
    Šafář napřáhl od modré čáry, Lukáš Dostál vše bedlivě sledoval a ukryl puk do lapačky.
     
    14:47
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Jakub Flek – 2 min., podrážení).
     
    14:47
    První přesilovka pro Kometu, Flek podrazil Čermáka, šance pro Kometu. Němec ihned po buly střílel a pořádně protáhl Kuchaře.
     
    15:38
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Ondřej Němec – 2 min., sekání).
     
    15:38
    Dlouhá přesilovka Komety to zrovna nebyla, bude se hrát po vyloučení Němce ve čtyřech.
     
    16:21
    Střondala vybojoval kotouč u mantinelu, Malec od modré vystřelil a Plekancova teč už byla zbytečná. Rozhodčí přerušil hru po postavení hráče v brankovišti.
     
    17:08
    Hosté v plném počtu.
     
    17:20
    Mikúšovu střelu z pravé strany Dostál pokryl, stejně tak po ráně Fleka. Vary sehrály dobrou přesilovku, na dlouho se usadily před brněnskou klecí, ale tam strážce působil velmi jistě.
     
    18:28
    Vary měly v závěru třetiny slušný tlak a také několik ošemetných střel, Dostál připraven.
     
    19:10
    Na druhé straně vyzkoušel Kuchařovu pozornost Čermák, jeho střela z mezikruží končí ve výstroji střídajícího gólmana.
     
    19:50
    Dobrá střela Grígera, kterou Dostál kryje. Bude se ještě vylučovat, ale Muellerův trest se přesune do druhé třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    Další třetina začne přibližně v 18:50.
     
    Střely na bránu: 17:11.
     
    Máme za sebou první třetinu, se kterou mohou být diváci v Brně hodně spokojeni. Kometa na soupeře vlétla a dočkala se první branky již ve 4. minutě. To se prosadil Zaťovič. Na něj o dvě minuty později navázal Štencel a třetí gól v rozmezí deseti minut přidal Petr Holík. Pak se dostaly do hry i Vary, ale novic v brněnské svatyni působí zatím velmi dobře a pochytal několik nebezpečných střel.
     
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Peter Mueller – 2 min., sekání).
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Mueller dostal v čase 20:00 menší trest, Vary začínají třetinu přesilovkou.
     
    20:30
    Nahození od modré Dostál kryje, střílel Šenkeřík.
     
    21:07
    Hosté jsou usazeni v pásmu, ale dlouho se nemohli dostat do zakončení. Až to zkusil Plutnar, leč Dostál puk vyráží nad bránu.
     
    21:41
    Obrovská šance Varů v přesilovce. Před bránou byl najednou úplně volný Mikúš a střílel dobře na Dostálovu vyrážečku, mladý gólman však skvěle zasáhl a vytáhl kotouč těsně nad bránu.
     
    22:27
    Kometa je kompletní a tak může poprvé v této třetině vyrazit do nějaké akce.
     
    22:50
    Kometě nevyšla rozehrávka, píská se zakázané uvolnění.
     
    23:37
    Hra se teď často kouskuje, Kometa však nemá kam pospíchat. Druhá formace bránila dobře střední pásmo.
     
    24:42
    Po delší době nějaká šance, byl to Flek, který střílel po ledě, ale tohle Dostála nemohlo překvapit.
     
    24:58
    Hosté jsou ve druhé části aktivnější, vyslali již pět střel, zatímco Kometa ještě Kuchaře neohrozila.
     
    25:51
    Čermákova formace šla střídat, přesto zkusil z dálky štěstí Vondráček. Poté ohrozil Kuchaře americký útočník Mueller, ten nadvakrát dokázal zakročit.
     
    26:48
    To vypadá na video. Holík krásnou přihrávkou poslal do šance Muellera, který ze své klasické pozice namířil a Kuchař při zákroku posunul klec. Otázka je, jestli puk nebyl v bráně.
     
    26:48
    Rozhodčí Kubičík skutečně prohlíží video, po krátké debatě to gól opravdu nebyl. I podle kostky trefil Mueller pouze tyč.
     
    27:26
    Mallet v další obrovské šanci Komety. Po Střondalově přihrávce se dostal sám před Kuchaře, ale ten ho vychytal.
     
    28:12
    Dobrý gólman musí mít i kliku, po střele Grígera přišla teč od jednoho domácího obránce, od brusle šel kotouč kousek vedle. Mohlo být sníženo.
     
    29:37
    Hraje se atraktivní hokej, prakticky se nepřerušuje. Kometa ubránila menší nápor soupeře a znovu se stěhuje před Kuchařovu bránu.
     
    31:01
    Parádní kombinace dua Mueller – Holík. Oba hráči si několikrát vyměnili kotouč a Kuchař vytáhl perfektní zákrok po střele Petra Holíka.
     
    31:17
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hosté se dočkali kontaktní branky. TOMÁŠ MIKÚŠ byl neobsazený před Dostálem, který si chtěl pokrýt přední tyč, ale autor branky kotouč zvedl a trefil se přesně do míst, kde Dostál nemohl být. Asistence: Roman Vlach a Jakub Černý.
    31:17 Tomáš MIKÚŠ - 3:1
     
    32:31
    Vzápětí jeli hosté do situace dva na jednoho, ale Barinka přečetl hru a zabránil nějaké další šanci.
     
    32:40
    Jsme za polovinou utkání a v této třetině se činí oba gólmani. Dostál pochytal několik slibných šancí, Kuchař zatím neinkasoval, ale také se rozhodně nenudí.
     
    32:52
    Vondráček se hnal do brejku s Čermákem, kotouč ale vypadl mimo hrací plochu.
     
    33:22
    Komerční přestávka, puk znovu odešel někam na brněnské tribuny. Pak se bude vhazovat ve středním pásmu.
     
    33:30
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Petr Šenkeřík – 2 min., hákování).
     
    34:25
    Energie se zatím dobře brání, Kometa se nemůže usadit v pásmu.
     
    34:51
    V oslabení nevyšla Holíkovi střela, toho využil Lukáš Kozák, který vystřelil na Dostála. Ten si připisuje další výborný zákrok.
     
    35:07
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Adam Lapšanský – 2 min., podrážení).
     
    35:07
    Lapšanský fauloval Střondalu a je tu přesilovka 5/3, která bude trvat třiadvacet vteřin.
     
    36:01
    Vary první část přesilovky přežili, proti čtyřem pak zkoušel ránu ze své pozice Mueller, ale Kuchař se stihl přesunout a opět podržet svůj tým.
     
    36:01
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Ondřej Kuchař – 2 min.). Zdržování hry – puk mimo brankoviště.
     
    36:01
    Kuchař však dostává menší trest za zdržování hry. Puk zalehl mimo své brankoviště.
     
    36:27
    Vary však po buly ihned vyhazují. První formace Komety se ale usazuje před bránou a dál tlačí.
     
    37:15
    Ani toto šance nebyla využita, Kometa toho mnoho ve dvojnásobné přesilovce nepřevedla.
     
    37:28
    Energie byla už ve čtyřech a předvedla rychlý kontr. Do brejku se řítil Beránek, který šel sám na Dostála. Zkusil ho překvapit rychlou kličkou, ale gólman Komety se rozhodit nenechal a puk udržel těsně před brankovou čárou.
     
    38:37
    Hosté dokázali skvěle odpracovat dlouhé oslabení a nadechli se k menšímu tlaku. Ten Kometa otupila a teď se nastěhovala před Kuchaře. Nebezpečně střílel Hruška.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje třetí třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    V závěru třetiny ještě střílel Štencel, ale mířil mimo. Ve druhé třetině se trefily pouze Vary. Za polovinou utkání se před Dostálem zjevil Mikúš a střelou pod víko snížil. Kometa mohla soupeři zase o něoc odskočit, jenže nedokázala využít dvakrát v řadě dvojnásobnou přesilovku. V závěru se předvedl vynikající Dostál, který chytil samostatný nájezd Beránka.
     
    Střely na bránu: 24:19 (16:11, 8:8)
     
    Další třetina začne přibližně v 19:45.
     
    Hráči se již trousí na ledovou plochu, blíží se začátek třetí třetiny. Kometa má dvoubrankový náskok.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:13
    To byl vstup do třetiny. Gríger ihned nastartoval motory a nebezpečně před Dostálem zahrozil. S pomocí obrany si brněnský odchovanec poradil. Ale byla to hodně nebezpečná situace.
     
    40:59
    Posléze unikal Střondala s Plekancem, i tady si obrana dokázala vědět rady. Zakončení se nekonalo.
     
    41:58
    Ve výtečné formě hrající Tomáš Malec se rozhodl od vlastní modré rozjet až před Kuchaře a jen to zahučelo. Dnes dvojka Varů chytá ovšem velmi spolehlivě.
     
    42:59
    Dostál teď skvěle pochytal dvě střely hostů a poté je hra přerušena. Obránce Šenkeřík dostal pukem do obličeje a odjíždí na střídačku. Diváci mu zatleskali.
     
    43:35
    Kuchař vyřešil situaci před dotírajícím Köhlerem, u puku byl včas. Následně to byl Kusko, který se dostal do ideální střelecké pozice, jenže trefil jen hráče v zeleném.
     
    44:40
    Rušná třetí třetina pokračuje, Beránek se jel omluvit Dostálovi, na kterého střílel po přerušení hry. Následně střílel Černý jen do ochranné sítě.
     
    45:17
    Střondala si znovu slušně zakombinoval s Plekancem, ohrožení z toho nakonec nebylo, ale pro mladého reprezentanta U18 to musí být velký zážitek hrát po boku hráče, který odehrál víc jak tisíc zápasů v NHL.
     
    46:22
    Po komerční pauze se bude pokračovat u Kuchaře, který v pohodě pokryl střelu Čermáka. V pauze bylo oznámeno, že 47 125 Kč je dnešní výhra ve hře 50/50, což je v Brně určitě rekord.
     
    46:40
    Kusko pěknou přihrávkou dostal do šance Köhlera, kterého Kuchař vychytal pravým betonem.
     
    48:00
    Část tribun se už radovala po akci první lajny Komety. Na konci přišla šance Zaťoviče, kterého Kuchař dokázal na zadní tyči neskutečně vychytat. Domácí střelec se jen drží překvapeně za hlavu.
     
    48:38
    Plekancovo nahození Kuchař srazil do ochranné sítě. Vhazování před karlovarskou bránou.
     
    49:17
    Vondráček to chtěl udělat po vzoru Roberta Reichela, vymotal se z brankoviště a pokoušel se o překonání Kuchaře, ten ale stále odolává. Šance Brna narůstají.
     
    50:29
    Kusko, Plekanec a ani Malec nedokázali v rušné pasáži překonat hrdinu posledních minut. Hrálo se prakticky na jednu bránu, ale muž v ní stále odolává.
     
    50:56
    Dostál mnoho práce zatím neměl, ale musí být stále koncentrovaný. Vary sem tam vytvoří nějaký závar.
     
    51:58
    Hraje se hodně rychle, bez nějakého kouskování. Kometa stále drží náskok a odskok od svého protivníka.
     
    52:48
    Čermák poslal krosčekem na mantinel Stloukala a bude se vylučovat.
     
    53:01
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Leoš Čermák – 2 min., krosček).
     
    53:01
    Střely na bránu aktuálně 34:20.
     
    53:01
    Možná jedna z posledních šancí pro Energii. Je tu přesilovka 5/4.
     
    53:11
    Gulaši výborně zakročil před Flekem, poté si puk pohlídal v brankovišti Dostál.
     
    53:26
    Mueller vyvezl kotouč do bezpečných míst, hraje se ve středním pásmu.
     
    53:58
    Poté vyhazuje přes všechny čáry Mallet. Kometa se zatím výborně brání. Minuta z trestu je fuč.
     
    54:38
    Tomáš Plekanec vyrazil v oslabení, ale měl to těžké. Zkusil i střelu, ale ta nebyla nebezpečná. Svůj díl dobré práce si však odvedl.
     
    55:06
    Dnešní utkání sleduje 7700 diváků – vyprodáno.
     
    55:47
    Zápas stále probíhá v poklidném tempu, Kometa se nikam netlačí, kontroluje výsledek. Pro Dostála to vypadá na skvělou premiéru se sladkou tečkou. Ale ještě není konec.
     
    56:39
    Do přečíslení se hnala stará známá dvojice Mueller – Holík, druhý jmenovaný v klíčový moment promáchl.
     
    57:05
    Mikúšova střela sražená mimo hřiště. Buly u Dostálovy brány.
     
    58:00
    V Brně celá vyprodaná hala tleská svému týmu, hosté však zkoušejí hru bez brankáře.
     
    58:37
    Energie se nemůže dostat do pásma, Kometa i tuto situaci zvládá.
     
    58:59
    Energie se dopustila zakázaného uvolnění, je asi rozhodnuto.
     
    59:22
    Další akce hostů končí icingem. Diváci se skvěle baví a už oslavují vítězství svého týmu.
     
    59:40
    Hosté znovu bez gólmana!
     
    59:56
    Vyloučení v týmu HC Energie Karlovy Vary (Martin Kohout – 2 min., podrážení).
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Kometa rozhodla o své výhře již v prvních deseti minutách. Od té doby se do hry dostaly Vary, ale těm se podařilo dát gól pouze Mikúšem. Vše ostatní pochytal Dostál a především Kuchař, který vystřídal Novotného po třech gólech a další nepustil. Pochytal mnoho šancí a držel stále svůj tým nad vodou. Zápas to nebyl vůbec špatný a vyprodané DRFG areně se musel líbit.
     
    Hráči zápasu: Lukáš Dostál – Tomáš Mikúš.
     
    Střely na bránu: 34:22.
     
    Kometa slaví výhru za tři body, velkou měrou k ní přispěl i Lukáš Dostál, který pochytal jednadvacet střel a byl vyhlášen hráčem dnešního zápasu.
     
    Tolik tedy z Brna, kde se slaví tři body. Vary od druhé třetiny bojovaly a nepředvedly vůbec špatný výkon, ale na Dostála nevyzrály. Ten si přenesl reprezentační formu i do Komety. Díky za pozornost a z Ronda zase někdy napočtenou. (20:19:56)
    Marken.cz

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 4. Zaťovič (O. Němec, Baranka), 6. Štencel (L. Čermák), 10. P. Holík (Mueller) – 32. T. Mikúš (R. Vlach, J. Černý)


    HC Kometa Brno: Dostál (Vejmelka) – Baranka, O. Němec (A), Gulaši, Štencel, Malec, Bartejs, Barinka – Zaťovič (A), P. Holík, Mueller – Střondala, Plekanec, Mallet – Köhler, Hruška, R. Zohorna – Vondráček, L. Čermák (C), Kusko.
    HC Energie Karlovy Vary: F. Novotný (10. Kuchař) – Plutnar, Šenkeřík, Kovačevič, Kozák, Šafář, M. Rohan (A), Podlipnik – T. Rachůnek, Gríger, Flek – O. Beránek, Balán (A), Kohout – Stloukal, Skuhravý (C), J. Černý – T. Mikúš, R. Vlach, Lapšanský.

    Rozhodčí: Hribik, Kubičík – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 7700 (vyprodáno)
    thejrc.org