VŠB-TU Ostrava – Chrudim 2:11 (kon.) | Interobal Plzeň – Olympik Mělník 14:0 (kon.) | Svarog Teplice – Helas Brno 4:2 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
14:0 (6:0)
SK Olympik Mělník
Pátek 11.01.2019, 20:15 • SH Lokomotiva Plzeň • 1. Futsal liga • 13. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Úspěšný večer plzeňských mužstev. Interobal deklasoval oslabený Mělník poměrem 14:0. Druholigové Jerigo otočilo z 0:2 v Příbrami, kam přijelo se sedmi hráči do pole (a jedním z nich byl trenér Pechr). (21:56:19)
     
    40
    Gabčo sebral balón Havlovi a přihrál křížem na pravou stranu, následný centr srazil Slavík ve skluzu na horní tyč a málem vlastenec připravil Luhového o čisté konto.
     
    38
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Holý nahrál křížem do pravé poloviny vápna, kde TOMÁŠ ABRHAM překonal Rusaka u tyče. Asistence: Michal Holý.
     
    38
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Další parádní souhra první čtyřky Plzně. Abrham dostal míč zleva a posunul patou LUKÁŠI REŠETÁROVI, který ze středu vápna zakončil okolo pravé ruky brankáře. Asistence: Tomáš Abrham.
     
    36
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH TUREK měl na pravé straně proti sobě pouze Rusaka a toho prostřelil mezi nohama po přesné křižné nahrávce jednoho z domácích hráčů.
     
    35
    Plzeňské futsalové kluby budou dnes stoprocentní, protože z Příbrami právě přišla informace, že druholigové Jerigo porazilo Legii poměrem 5:3, ačkoliv prohrávalo 0:2.
     
    31
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Naprostá nádhera, jakým způsobem rozebral Interobal obranu Olympiku. Souhra na jeden dotek. Hlava nahoře. Kovács našel zleva na středu volného MICHALA HOLÉHO a ten z druhé vlny do pravého dolního rohu branky dává jedenáctou trefu domácích.
     
    31
    Rešetár se zbavil Gabča na pravé straně a ze středu poté mířil o centimetry vedle levé tyčky z pohledu brankáře.
     
    29
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH TUREK si pokryl balón, otočil se a z levé strany překonává Rusaka.
     
    26
    Timeout pro hosty.
     
    26
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Kuč mířil do brejku tři na dvai, ale Rešetár mu sebral balón a byl z toho protiútok tři na jednoho. Po pasu zleva na zadní tyč měl TOMÁŠ ABRHAM před sebou prázdnou bránu.
     
    24
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Další plzeňská souhra až do prázdné branky. DUŠAN KÜNSTNER měl v závěru akce snadnou práci.
     
    23
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ REŠETÁR se prohnal zprava na střed a zakončil do pravého dolního rohu brány.
     
    23
    Po nahrávce z levé strany měl Holý velkou šanci na ose vápna, ale jeho zakončení hlavou skončilo na pravé tyči. Interobal se ještě natahoval po dorážkách, ale Rusaka už nedokázal překonat.
     
    21
    Střídání v týmu SK Olympik Mělník: ze hřiště odchází Mareš, přichází Rusak.
     
    20
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Další akce až do kuchyně. Künstner poslal balón zleva cca na střed, kde TOMÁŠ BUCHTA měl proti sobě prázdnou branku a trefil se pod horní tyč proti bezmocnému Marešovi. Asistence: Dušan Künstner.
     
    19
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    V závěru plzeňské kombinace nahrál Kovács zleva na pravou stranu vápna, kde měl JAN KŘEMEN před sebou prázdnou bránu. Asistence: Michal Kovács.
     
    19
    Byl to Prejsa, kdo nachytal balón zprava na střed na šest metrů pro Kuče, který si zaběhl za bránící hráče a byl úplně sám před Luhovým na hranici vápna. Svojí obrovskou šanci však nevyužil a pálil mimo bránu.
     
    19
    1:44 do konce. Kovács si pomohl faulem na pravé straně na Vobořila. Plzeń má pět faulů a hrozí jí dlouhá penalta.
     
    16
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Je až s podivem, jak snadno prošel MICHAL KOVÁCS středem, hráči hostů jenom přihlíželi, chyběl jim důraz. Kovács si nakonec vyměnil balón s Holým v brankovišti a před naprosto prázdnou bránou nezaváhal. Asistence: Michal Holý.
     
    15
    Hostující kouč Němec si bere timeout.
     
    14
    Kovács rozehrál aut zleva na druhou stranu hřiště a Křemen z jedničky zakončoval do bližší tyče.
     
    12
    Karel Henych a Vladimír Melničuk jsou už na místě a přebírají rozhodování dnešního duelu.
     
    11
    To vypadalo, že Gabčo nasadil na pravé straně jesle nejprve Rešetárovi a za zhruba dvě vteřiny Kovácsovi. Tak tohle byl parádní kousek hostujícího futsalisty.
     
    10
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    LUKÁŠ REŠETÁR celkem snadno obešel Šubu na levé straně. Byl daleko rychlejší a zakončením pod břevno přidává třetí plzeňskou trefu.
     
    6
    Další rychlá plzeňská narážečka, tentokráte se o ní postarali Rešetár na středu s Křemenem na levé straně, plzeňský kapitán byl najednou ve vápně sám proti Marešovi ve velké šanci. Hostující gólman balón ztlumil takovým způsobem, že ve své trajektorii ani nepokračoval do okolí brankové čáry, ale skončil v brankovišti.
     
    5
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo na ztrátu MICHALA KOVÁCSE, ale ten se nakonec dostal k balónu, v pravé části vápna si narazil s Holým a hlavou do prázdné branky zvyšuje na 2:0. Asistence: Michal Holý.
     
    3
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Künstner odvedl vynikající práci na levé straně, hosté nepohlídali seběh JAKUBA MIŽÁRA na střed vápna do druhé vlny a Mareš byl následné krátký na zakončení do pravé šibenice. Asistence: Dušan Künstner.
     
    3
    Křemen zprava na zadní tyčku protáhl Mareše, následně ve vyložené šanci přestřelil Rešetár horní tyč dorážkou přes Gabča z bezprostřední blízkosti. Mareš byl tou dobou na zemi a zasáhnout už by nemohl. Branka Olympiku byla poloodkrytá.
     
    Deset minut před výkopem není v Plzni ani noha z Mělníka a v hale nejsou ani rozhodčí. Zápas je prozatím posunutý na 20:15.

    Vít Muzikář

    Branky: 3. Mižár (Künstner), 5. Kovács (Holý), 10. Rešetár, 16. Kovács (Holý), 19. Křemen (Kovács), 20. Buchta (Künstner), 23. Rešetár, 24. Künstner, 26. Abrham, 29. Turek, 31. Holý (Kovács), 36. Turek, 38. Rešetár (Abrham), 38. Abrham (Holý)


    SK Interobal Plzeň: Luhový (Bartůněk) – Rešetár (C), Kovács, Holý, Křemen – Slavík, Künstner, Mižár, Buchta – Havel, Sklenář, Turek, Abrham
    SK Olympik Mělník: Mareš (21. Rusak) – Gabčo, Kuč, Vobořil, Čácha, Nečas, Šuba, Demeter, Vála, Prejsa (C)

    Rozhodčí: Vomastek, Hodek (do 12. minuty), od 12. minuty Henych, Melničuk

    Diváci: 250
    thejrc.org