Kometa Brno – Liberec 0:1 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:3 (po s.n.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 5:3 (kon.)
Pardubice – Salzburg 2:3 (po pr.) | Vítkovice – Plzeň 4:5 (0:1 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 4:5 (1:3 po s.n.)
Sparta – Č. Budějovice 1:3 (kon.) | Vsetín – Slavia 4:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Kladno 3:6 (kon.)
Havířov – K. Vary 2:1 (kon.) | Třinec – HC Litvínov 6:0 (kon.)
po s.n. (1:3)
HC Olomouc
4:5 (0:2, 4:1, 0:1 - 0:0)
Piráti Chomutov
Pátek 11.01.2019, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Piráti Chomutov.
    Autorem vítězné branky je JOSEF KOLÁČEK.
     
    51:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutov vyrazil ve dvou hráčích proti dvěma obráncům Olomouce a ERIC MEŽNAR nic nevymýšlel, stáhl si puk k bruslím a prudkou střelou vyrovnává! Asistence: Jan Prokop.
     
    35:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Radost domácích netrvala dlouho. Svoboda vyrazil do protiútoku a snažil se poslat přihrávku před branku. Puk se k němu odrazil zpět a Mokrý se tak musel vrhnout na led, aby zabránil případné dorážce, ale Svoboda místo toho nabil na vrchol kruhů DOMINIKU VAŇKOVI, kterému stačilo střílet do vrchní poloviny branky. Asistence: Matyáš Svoboda.
     
    33:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Fantastická jízda Kohoutů pokračuje. Rutarova střela se odrazila od Běhuly přímo na dojíždějícího MICHALA MATIAŠKA, od nějž se pak puk odrazil přímo do branky. Asistence: Adam Rutar, David Štefka.
     
    31:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Lobodowski se v útočném pásmu zmocnil puku a pokusil se prokličkovat na osu, ale puk ztratil. Ukořistil ho JOSEF PODLAHA, který vyrazil do protiútoku a překvapil Běhulu prudkou střelou od červené čáry! Bez asistence.
     
    28:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Matiaško vyvezl puk do útočného pásma a nabídl ho DAVIDU ŠTEFKOVI, který zamířil přesně do horního rohu! Asistence: Michal Matiaško.
     
    22:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Opět se potvrzuje známé pravidlo "nedáš – dostaneš". Rutarova střela se odrazila přímo k volnému JOSEFU PODLAHOVI, který poslal puk mezi betony přesunujícího se Běhuly! Asistence: Adam Rutar, David Štefka.
     
    14:06
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté si několikrát rychle vyměnili puk u pravého mantinelu, čímž na sebe stáhli domácí obranu a poté už poslali puk na druhou stranu osamocenému JOSEFU KOLÁČKOVI, proti kterému se Mokrý stihl přesunout, ale na jeho přesně umístěnou střelu nedosáhl. Asistence: Petr Chlán, Matyáš Svoboda.
     
    06:59
    Piráti právě vstřelili branku!
    Hosté vyrazili do rychlého protiútoku, na jehož konci si PETR CHLÁN rychlou stahovačkou udělal prostor na vrcholu kruhu a mezi betony Mokrého poslal puk do sítě. Asistence: Matyáš Svoboda, Jiří Beneš.
    Marken.cz

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 23. Podlaha (Rutar, Štefka), 29. Štefka (Matiaško), 32. Podlaha, 34. Matiaško (Rutar, Štefka) – 7. Chlán (Svoboda, Beneš), 15. Koláček (Chlán, Svoboda), 36. Vaněk (Svoboda), 52. Mežnar (Prokop), rozh. náj. Koláček

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:1   Svoboda (CHM)
    1:1   Štefka (OLO)
    2. série:
    1:1   Mežnar (CHM)
    1:1   Podlaha (OLO)
    3. série:
    1:2   Koláček (CHM)
    1:2   Matiaško (OLO)
    4. série:
    1:3   Chlán (CHM)
    1:3   Mácha (OLO)


    HC Olomouc: Mokrý (Hořejší) – Bahounek (A), Mader, Hlaváč, Vosátko, Rutar, Pírek, Dajčar – Kalač (C), Matiaško, Štefka, Tomajko, Mácha, Horký, Kořenek, Štědrý, Podlaha (A), Rosecký, Ministr.
    Piráti Chomutov: Běhula (Šatný) – Váchal, Šuráň, Zeman, Mikulec, Beneš, Vaněk, Štochl – Dospěl, Chlán (A), Svoboda, Prokop, Benda, Mežnar, Koláček, Lobodowski, Koblížek, Pech, Ouřada (C).

    Rozhodčí: Markovský – Lukš, Hanzlík
    thejrc.org