Carolina – Buffalo 4:3 (kon.) | Winnipeg – Detroit 4:2 (kon.) | Calgary – Florida 4:3 (kon.)
Anaheim – Pittsburgh 4:7 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 1:2 (kon.)
konec
New Jersey Devils
3:2 (1:0, 1:1, 1:1)
Philadelphia Flyers
Sobota 12.01.2019, 19:00 • Prudential Center, Newark • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:58 Sean COUTURIER - 3:2
     
    59:58
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    SEAN COUTURIER si najel v závěru na fantastickou kolmou přihrávku Jakuba Voráčka z pravého kruhu obranného pásma a od modré čáry se řítil do samostatného úniku, který zakončil střelou k levé tyči! Flyers snížili pozdě. Asistence: Jakub Voráček a James van Riemsdyk.
    41:18 Miles WOOD - 3:1
     
    41:18
    Devils právě vstřelili branku!
    Carter Hart sice dokázal vyrazit střelu Devils z pravého kruhu pro vhazování, na vzdálenější levé tyči se ale prosadil z dorážky MILES WOOD – 3:1! Asistence: Nico Hischier a Blake Coleman.
    35:51 James VAN RIEMSDYK - 2:1
     
    35:51
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    JAMES VAN RIEMSDYK podél střídaček vyrazil společně s Claudem Girouxem do přečíslení dva na jednoho a po rychlém zamíchání s pukem z blízkosti zamířil nad pravým ramenem brankáře Devils do bližšího levého horního rohu brány! Asistence: Sean Couturier a Ivan Provorov.
    25:08 Nico HISCHIER - 2:0
     
    25:08
    Devils právě vstřelili branku!
    NICO HISCHIER po návratu z trestné lavice ve středovém kruhu fantasticky vystihl rozehrávku Flyers a mezi dvěma protihráči se protáhl do samostatného úniku, který zakončil krásným blafákem a bekhendem zasunul puk mezi betony Cartera Harta! Devils vedou nad Flyers nyní 2:0.
    06:32 Damon SEVERSON - 1:0
     
    06:32
    Devils právě vstřelili branku!
    DAMON SEVERSON v levém kruhu pro vhazování napřáhl po kolmé diagonální přihrávce Drewa Stafforda od modré čáry bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem a o horní tyč poslal puk do sítě! Asistence: Drew Stafford a Pavel Zacha.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 7. Severson (Stafford, Zacha), 26. Hischier, 42. Wood (Hischier, Coleman) – 36. J. van Riemsdyk (Couturier, Provorov), 60. Couturier (Voráček, J. van Riemsdyk)


    New Jersey Devils: Blackwood (Kinkaid) – A. Greene (C), Severson, Vatanen, Butcher, Müller, Lovejoy – Ma. Johansson, Hischier, Palmieri (A) – Bratt, Zajac (A), Coleman – Wood, Zacha, Stafford – Seney, Boyle, Noesen. Hlavní trenér: John Hynes.
    Philadelphia Flyers: Hart (McKenna) – Provorov, Sanheim, Gostisbehere, Gudas, Hägg, Folin – J. van Riemsdyk, Giroux (C), Konecny – Lindblom, Couturier (A), Voráček – Laughton, Patrick, Simmonds (A) – M. Raffl, Varone, Weise. Hlavní trenér: Scott Gordon.

    Rozhodčí: Steve Kozari, Brad Watson. Čároví: Tim Nowak, Brian Murphy

    Diváci: 16514
    thejrc.org