Litoměřice – Kladno 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 0:1 (kon.) | Třebíč – Havířov 5:2 (kon.)
Vsetín – Motor ČB 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:0 (kon.)
konec
SK Horácká Slavia Třebíč
5:2 (1:1, 2:0, 2:1)
AZ Havířov
Sobota 12.01.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Dne 12. 1. se proti sobě postaví na domácím ledě Třebíče AZ RESIDOMO Havířov a SK Horácká Slavia Třebíč. Hosté v posledním zápase dokázali přehrát vysoko Ústí nad Labem, a to 9:1. Domácí Horácká Slavia nedokázala ustát rytířské nájezdy Kladna a prohrála 2:4. Jak bude probíhat zítřejší utkání? To vše a ještě více se dozvíme v čase 17.30, kdy padne úvodní vhazování.

    Sestava Třebíče z minulého utkání: Jekel (Do. Svoboda) – V. Čejka, Furch, Vl. Brož, Nedbal, Bilčík, L. Vágner, Szathmáry – M. Novák, Malec, Paták – Nedvídek, Kusko, P. Kratochvíl – Tadeáš Král, Vodný, Střondala – Psota, Süss, R. Zohorna.

    Sestava Havířova z minulého utkání: Bláha (Matoušek) – Matai, Chroboček, Bořuta, Dudek, Rašner, Kachyňa, Mrowiec – Rehuš, F. Seman (A), R. Veselý – L. Bednář, Maruna (C), Haas (A) – Kotala, Pořízek, Gřeš – O. Procházka, Cihlář, Bambula.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Do. Svoboda) – Szathmáry, Vl. Brož, Nedbal, L. Vágner, Bilčík, V. Čejka, Furch – Psota, Nedvídek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec – P. Kratochvíl, M. Novák, Vodný – Havlát, Süss, J. Čejka.

    AZ RESIDOMO Havířov: Bláha (Dufek) – Matai, Chroboček, Bořuta, Dudek, Rašner, Kachyňa, Mrowiec – Rehuš, F. Seman, R. Veselý – L. Bednář, Maruna, Haas – Kotala, Pořízek, Gřeš – O. Procházka, Cihlář, Macuh.

    Rozhodčí: Pilný, Vrba – Zedník, Kučera.
     
    Přeji příjemný hokejový podvečer. Dnes se proti sobě postaví domácí SK Horácká Slavia Třebíč a AZ RESIDOMO Havířov. Oba týmy jsou již po zahajovacím rozbruslení a my čekáme na úvodní vhazování. Jak bude utkání probíhat? To se dozvíme již v čase 17.30.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní vhazování končí na hokejkách hostů. Ti se pouští do rychlého výpadu směrem na Vejmelku a pokračují kombinací v levém rohu kluziště.
     
    00:45
    Brož vyhozením kotouče dostává domácí mimo úvodní nápor.
     
    01:20
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Ondřej Malec – 2 min., faul loktem).
     
    01:25
    Rašner kombinuje s Bořutou na modré čáře, ten se dostává k první střele, která míří za bránu Vejmelky. Za brankou dále drží kotouč Kotala, který nahazuje puk opět na modrou čáru.
     
    02:13
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Kotala – 2 min., hákování).
     
    02:30
    Veselý nahazuje kotouč za Vejmelku, kde už ale hraje Nedvídek. Ten posílá zadovkou puk před svého brankaře, tam se ale ke kotouči nakonec dostávají hosté, atakováni třebíčskou obranou.
     
    03:20
    Domácí v plném počtu.
     
    03:35
    Domácí ustáli úvodní oslabení a následnou čtyřhru a mají před sebou pár sekund přesilovky.
     
    03:45
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí dokázali využít poslední půl minuty své přesilové hry ve svůj prospěch a dostávají se do vedení 1:0. Brož poslal kotouč na rozjetého Jana SÜSSE a ten svou střelou zavěsil kotouč do rohu Bláhovy svatyně. Asistence: Brož.
    03:45 Jan SÜSS - 1:0
     
    05:03
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Radek Pořízek – 2 min., faul loktem).
     
    05:20
    Nedvídek se snaží najít dobrou pozici pro přihrávku. Domácí se ale nedokázali domluvit a dostávají se mimo útočné pásmo.
     
    06:02
    Nedvídek si obkroužil bránu Bláhy a pokusil se o přihrávku svým spoluhráčům na modré čáře. Ta mu ale nevyšla a hosté se osvobozují vyhozením kotouče ven ze třetiny.
     
    07:00
    Nádhernou souhru nám nyní ukázali dva hráči z řad třebíčského útoku, kdy ale při následné střele po přihrávce k prázdné bráně kotouč minul své místo určení a stav zůstává beze změny, 1:0. Hosté nyní měli štěstí.
     
    07:03
    Hosté v plném počtu.
     
    08:10
    Seman vypálil tvrdou střelu na Vejmelku, který ji ale likviduje svým připraveným levým betonem.
     
    08:50
    Domácí dostávají kotouč do středního pásma a za Bláhu ho posouvá Havlát. Tam dobře pracuje obrna Havířova a hosté mají možnost k útoku.
     
    09:36
    Pořízek vyjel na Vejmelku přes střední pásmo společně se svými dvěma spoluhráči. Brankář domácích byl ale pozorný a kotouč po střele ukryl do své náruče.
     
    09:46
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, za bránou ale dobře pracuje Rehuš a dostává se ke kotouči.
     
    09:59
    Vhazování před Vejmelkou si berou hosté. Po krátké hře je ale utkání na okamžik přerušeno, kvůli posunuté bráně domácích.
     
    10:09
    Vhazování si berou hosté, v pravém rohu dobře s pukem pracuje Procházka, hosté jsou ale nemilosrdně okupováni obranou domácích a dostávají se posléze do středního pásma.
     
    10:52
    Odpískán ofsajd hostů.
     
    10:55
    Kotouš si berou domácí. Za pukem spěchá Havlát až k bráně Bláhy, následně s ním pracuje Süss, který střílí, jeho pokus ale končí v jednom z hráčů a hosté ho vyváží mimo svou třetinu.
     
    11:55
    Gřeš se dostal ke kotouči a přichystal ke střele. Náhle mu ale kotouč sjel z hole a k puku se rychle dostal Psota, který otočil situaci a vyjel na Bláhu. jeho následná střela končí ale mimo bránu Bláhy.
     
    13:16
    domácí vyhazují kotouč. Za bránou Vejmelky o něj po výjezdu za chvíli dále bojuje jeden z hráčů Havířova, ale bez úspěchu. Domácí se opět dostávají pryč z krátkého sevření.
     
    14:30
    Vodný nahrává kotouč na Szathmáryho a ten střílí od modré čáry. Jeho pokus se podařilo Bláhovi vyrazit svou vyrážečkou.
     
    16:15
    Hosté se dostávají ke kotouči. Chroboček drží puk na své holi a hosté se dostávají před Vejmelku. Odtud jsou ale nekompromisně vyhnáni a domácí pokračují v souboji o kotouč v levém rohu kluziště před bránou Bláhy.
     
    17:10
    Brož posouvá puk na Krále, chvíli pokračoval ve hře Paták, ale hosté jsou pozorní a dostávají se do středního pásma.
     
    17:59
    Havířov právě vstřelil branku!
    Z pravé strany brány Vejmelky přišla rychlá přihrávka z otočky na rozjetého Jana MARUNU, který tečoval kotouč do odkryté a nehlídané části brány. Tato pěkná kombinace byla posléze odměněna v podobě srovnání stavu utkání na 1:1. Asistence: Bednář, Haas.
    17:59 Jan MARUNA - 1:1
     
    18:55
    Hosté se rozjíždí přes střední pásmo. Do popředí se dostává Gřeš, projíždí až za bránu domácích, ale tam už pokračuje třebíčská obrana.
     
    19:27
    Szathmáry kombinuje s Kuskem před Bláhou, následná přihrávka na Kuska do prostoru před bránou ale nevyšla a dohrávají se poslední sekundy úvodní třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    V průběhu první třetiny jsme mohli vidět poměrně vyrovnané utkání. Oba týmy hrály zprvu klidnější hru a postupně začaly přidávat na rychlosti a lehce i agresivitě. Poměrně rychle se do vedení dostali domácí, kteří dokázali využít přesilovou hru a v čase 3:45 se prosadil Jan Süss. Poslal tak Třebíč do vedení 1:0. Hra se poté přelévala ze strany na stranu. Oba týmy měly pěkné šance a oba brankáři pěkné zákroky. Zbývaly dvě minuty do konce třetiny a už to vypadalo, že první dvacetiminutovka skončí vedením Třebíče. Havířov to ovšem nechtěl dopustit a po rychlém výpadu Maruny před Vejmelku se mu v čase 17:59 podařilo srovnat stav utkání na 1:1. Zbytek třetiny se dohrál beze změny stavu utkání. Po první třetině máme tak vyrovnaný zápas. Jak bude vypadat průběh druhé třetiny? Ujme se některý z týmů vedoucí pozice? To se dozvíme již v čase 18:20, kdy padne úvodní vhazování druhé třetiny.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Hosté vyhrávají úvodní vhazování. Po rychlém přesunu za bránu Vejmelky přichází další rychlý přesun, ale před bránu Bláhy. Ani z jedné ze situací však nevzešla nijak nebezpečná akce.
     
    20:38
    Kotouč si berou hosté a Rehuš může rozehrát. Hosté se svou akcí končí ve středním pásmu po zákroku hráčů Třebíče a musí se rozjíždět opět od své brány.
     
    21:28
    Vejmelka musel čelit sérii několika střel a napadání. Vše se mu ale podařilo ustát a domácí se dostávají do středního pásma.
     
    22:08
    Novák se pokusil prokličkovat mezi dvěma hráči Havířova, ti mu to ale značně zkomplikovali a následně od kotouče i odstavili.
     
    22:30
    Václav Čejka se dostal k pěkné střele na Bláhu z pravé strany, ten byl ale pozorný a puk mu po střele končí na hrudi.
     
    22:57
    Vhazování si berou domácí, Nedvídek si objíždí bránu a v kombinaci následovně pokračuje Nedbal na modré čáře. Hosté ale nepustili domácí ke střele a po krátké okupaci ve svém obranném pásmu se mohou pustit do protiútoku.
     
    23:40
    Vhazování ve středním pásmu si berou hosté. Veselý se před Vejmelkou pokoušel natáhnout pro kotouč, to se mu ale nepodařilo a domácí pokračují v kombinaci za svou bránou.
     
    24:18
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    24:20
    Kotouč se dostává k hráčům Havířova. Od modré čáry pálí Rašner, jeho pokus končí na pravém betonu Vejmelky a puk putuje do středního pásma.
     
    24:45
    Kratochvíl se dostal s kotoučem až do pravého rohu útočného pásma. Tam je ale v obležení několika hráčů Havířova a ti ho nepouští ke hře.
     
    25:15
    Kotala se dostává ke střele z pravé strany, kterou si Vejmelka ale svým betonem pohlídal a do protiútoku míří třebíčský útok. Přímo mířená střela z levé strany na Bláhu zasáhla jeho helmu a chvíli se oklepává. Po chvilce je ale opět připravený hrát.
     
    26:46
    Nedvídek kombinuje s Kuskem, který posílá puk na modrou čáru, odtud kotouč putuje opět za bránu hostů a tam pokračují ve hře už hosté.
     
    27:57
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí se dostávají do vedení po pěkně provedené akci Brože s Patákem. Vladimír Brož poslal bekendem přihrávku přímo před bránu na Lukáše PATÁKA a ten ho následně tečoval do odkryté části Bláhovy brány. Stav utkání je tak 2:1. Asistence: Brož.
    27:57 Ondřej MALEC - 2:1
     
    29:09
    Hosté se dostávají do útoku, Procházka se pokoušel dostat před Vejmelku, ale bez úspěchu.
     
    29:45
    Seman se dostává ke střele, která je ale sražena do ochranné sítě. Vhazovat se bude před Vejmelkou.
     
    29:53
    Kotouč si berou pod svá křídla hosté. Ke střele od modré čáry se dostává Veselý a jeho pokus je sražen betonem Vejmelky do ochranné sítě.
     
    30:10
    Veselý se pokoušel u modré čáry objet obranu domácích, to se mu ale nedaří a hosté se dostávají do středního pásma.
     
    31:05
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A domácí navyšují své vedení! Po ztrátě kotouče u modré čáry se k puku dostal Matěj Psota. Ten ho rychle posunul na před ním stojícího Lukáše Vágnera a ten vše završil zavěšením puku do brány Bláhy. Stav utkání je tak 3:1. Asistence: Psota.
    31:05 Lukáš VÁGNER - 3:1
     
    32:23
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Ondřej Kachyňa – 2 min., držení).
     
    32:45
    Hosté zachytili kotouč a dostávají se ze sevření vyhozením puku.
     
    33:18
    Kotala se dostává do protiútoku s Rašnerem v oslabení. Přihrávku ale nedokázal Rašner zachytit a žádná vážnější akce se tak nekonala.
     
    34:23
    Hosté v plném počtu. Havířov dokázal ubránit své oslabení s přehledem.
     
    34:45
    Pořízek se dostává ke kotouči a k následné střele. Ta ale míří přímo do Vejmelkovy lapačky.
     
    35:23
    Jan Süss si objíždí bránu a pokouší se o přihrávku do prostoru před bránou. To se mu ale nedaří a hosté mohou založit protiútok.
     
    36:37
    Szathmáry vyhazuje kotouč do středního pásma a tam se o něj pere Malec. Je úspěšný a dostává puk dále před Bláhu, kde je nachystaný jeden z třebíčských hráčů. přichází střela, ale Bláha je připraven a má situaci pod kontrolou.
     
    37:00
    Dudek poslal na Vejmelku ne nijak rychlou, ale nebezpečnou střelu na Vejmelku. Ta se dostala přes všechny hráče stínící Vejmelkovi až k jeho bráně a odrazila se od tyčky. Nyní měli domácí štěstí.
     
    38:20
    Rašner nahazuje puk do středního pásma, následně se dostává ke střele, ta ale míří za bránu Vejmelky.
     
    39:10
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    39:15
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, ti ale vyhazují kotouč ven přes střední pásmo až k Bláhovi.
     
    39:42
    Jakub Čejka vyváží kotouč do středního pásma.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Oprava střelce druhé branky Třebíče v čase 27:57 – střelcem byl Lukáš Paták.
     
    Máme za sebou i druhou třetinu dnešního utkání. V té jsme byli svědky hned dvou gólů a to obou na straně Třebíče. Zprvu jsme ale mohli vidět rychlejší a agresivnější hru na straně Havířova, který se dostal k nejedné nebezpečné střele, ani z jedné z nich však nevzešel gól. Jako první se tak v čase 27:57 prosadil Lukáš Paták a poslal Třebíč do vedení 2:1. Zanedlouho přišlo i navýšení vedení Třebíče na 3:1, kdy se v čase 31:05 prosadil tentokrát Lukáš Vágner. Domácí po těchto dvou gólech pokračovali ještě chvíli v náporu, ale následně se pustili spíše do defenzivní hry. Snažili se ubránit svůj dvoubrankový náskok a to se jim podařilo. I přes některé pěkné akce Havířova se o udržení stavu utkání dokázal Karel Vejmelka se svými spoluhráči postarat a z této třetiny odchází jako vítěz Třebíč. Havířov má tak před sebou dvoubrankovou ztrátu, na jejíž stažení mají k dispozici ještě jednu třetinu. Jak bude probíhat poslední dvacetiminutovka dnešního utkání? Udrží si Třebíč své vedení nebo půjdeme do prodloužení? To se dozvíme přibližně v čase 19:11, kdy padne úvodní vhazování třetí třetiny.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:02
    Domácí si berou vhazování na své hole a přichází rychlá střela z otočky od brány Bláhy, o kterou se pokusil Lukáš Paták a nakonec s ní měl brankář hostů menší potíže. Nakonec ale dokázal situaci pokrýt a bude se vhazovat.
     
    41:18
    Rašner posílá střelu na Vejmelku, do té mu ale zaklekl jeden z hráčů domácích a Třebíč se dostává do středního pásma.
     
    42:17
    Süss posílá kotouč do středního pásma, tam si ho přebírá jeden z hráčů domácích a pokouší se o střelu z ostrého úhlu. Ta ale míjí bránu Bláhy.
     
    43:06
    Vhazování před Vejmelkou si berou domácí, a rozehrávají puk přes střední pásmo. Tam ale dochází ke střetu jednoho z hráčů Třebíče a Havířova, na pomstu přijíždí další z hráčů Havířova, tomu to přijíždí oplatit další z hráčů Třebíče a dostáváme pomalu ale jistě chumel agresivních hráčů ve středním pásmu. Následně jsou rozdány tresty a za chvíli budeme pokračovat ve hře.
     
    43:43
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Lukáš Vágner – 2 min., hrubost).
     
    43:43
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Radek Veselý – 2 min., hrubost).
     
    44:25
    Brož se dostává ke kotouči a nahazuje ho do prostoru před Bláhou. Tam přichází rychlá střela, o kterou se ale Bláha postaral a nebezpečný pokus o dorážku Nedvídka, o kterého se musí postarat jeden z obránců. Z těchto šancí však nevzešel gól. Hra se přesouvá do středního pásma.
     
    45:43
    Obě mužstva v plném počtu.
     
    46:25
    Procházka dostává kotouč za bránu Vejmelky, odtud rozehrávají domácí puk do středního pásma a tam opět pokračuje ve hře Havířov.
     
    46:57
    Nebezpečná situace nyní před Vejmelkou. Střela mířená pod horní tyč skončila na mantinelu za bránou domácích, odtud se ale odrazila zpět před Vejmelku a přišel rychlý pokus o dorážku. Brankář Třebíče byl ale připraven.
     
    47:10
    Havlát se dostává za bránu Bláhy, odtud nahrává kotouč do prostoru před bránou, kde je připravený jeden z domácích hráčů. Jeho pokus končí v náruči Bláhy.
     
    47:55
    Rehuš nahazuje kotouč před Vejmelku a ten jeho pokus likviduje betonem.
     
    48:25
    Zakázané uvolnění domácích.
     
    48:28
    Kotouč se dostává na hole Třebíče a ti zakládají útok. V rohu je ale faulovaný jeden z hráčů hostů a Havířov bude hrát přesilovku.
     
    48:44
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Tadeáš Král – 2 min., podrážení).
     
    49:26
    Domácí se dostávají z úvodního sevření vyhozením kotouče za Bláhu.
     
    49:45
    Kusko zachytil přihrávku hostů a otočil se na Bláhu, místo střely ale objíždí celou bránu a snaží se získat svému týmu čas.
     
    50:15
    Havířov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilové hry a stahují stav utkání na 3:2. Po střele a několika dorážkách se nakonec kotouč dostal do brány právě po dorážce Marka HAASE. Asistence: Matai.
    50:15 Marek HAAS - 3:2
     
    51:15
    Jan Süss nahazuje kotouč za bránu Bláhy.
     
    51:30
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A přichází rychlá odpověď ze strany domácích. Po kombinaci před Bláhou se nakonec dostal k dorážce po střele Süsse Michal VODNÝ a zakončil pouť kotouče přímo mezi betony Bláhy. Stav utkání je tak 4:2. Asistence: Süss, Nedbal.
    51:30 Michal VODNÝ - 4:2
     
    52:20
    Vyloučení v týmu AZ RESIDOMO Havířov (Jakub Kotala – 2 min., napadení).
     
    53:08
    Hosté se i přes své oslabení dostávají do šancí a napadají Vejmelku.
     
    53:37
    Krásný průnik se nyní povedl Süssovi, který vystřelil na Bláhu po přihrávce Nováka, jeho pokus ale končí v náruči brankáře hostů.
     
    53:58
    Hosté se osvobozují a vyhazují kotouč do středního pásma.
     
    54:20
    Hosté v plném počtu.
     
    54:20
    Vyloučení v týmu SK Horácká Slavia Třebíč (Matěj Novák – 2 min., vysoká hůl).
     
    54:30
    Kotala kombinuje na modré čáře s Mataime, ale zatím nepřichází střela.
     
    55:07
    Vejmelka poprvé při tomto oslabení zasahuje a domácí se dostávají ze sevření hostů.
     
    55:34
    A domácí se opět osvobozují vyhozením kotouče.
     
    56:00
    Přichází střela od Rašnera, do které mu lehl Bilčík a následně kotouč vyhodil do středního pásma.
     
    56:20
    Domácí v plném počtu.
     
    56:35
    Domácí ustáli oslabení a vyhazují kotouč za záda Bláhy.
     
    57:08
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Michal VODNÝ zachytil nepovedenou přihrávku hostů v před brankovém prostoru a zavěsil puk do levého rohu Bláhovy brány. Stav utkání je tak 5:2. Asistence: Kratochvíl.
    57:08 Michal VODNÝ - 5:2
     
    58:20
    Maruna se pokouší něco vymyslet za bránou Vejmelky, tam je ale okupován třebíčskou obranou.
     
    58:48
    Přichází střela od modré čáry na Vejmelku, která je přizvednuta nad jeho bránu.
     
    59:08
    Vhazování ve středním pásmu si berou domácí. Szathmáry o kotouč přichází při průjezdu středním pásmem a hosté se dostávají před Vejmelku.
     
    59:40
    Dohrávají se poslední sekundy utkání.
     
    Konec zápasu.
     
    A máme za sebou i třetí třetinu. V té jsme byli svědky nejdříve snížení stavu utkání na 3:2 ze strany Havířova, kdy se v čase 50:15 prosadil Haas. Po minutě a patnácti sekundách v čase 51:30 přišla rychlá odpověď Třebíče, která se dostala opět do dvoubrankového vedení díky Michalu Vodnému, a to 4:2. Třebíč opět zaujala obrannou pozici a snažila se dohrát zbytek utkání za stejného stavu. Jejich chuť po gólech ale neustala a v čase 57:08 se prosadil opět Michal Vodný. Tím poslal Třebíč do vedení 5:2 a zbylých pár minut se utkání už pouze dohrávalo. Třebíč si tak bere další tři cenné body. To bude pro dnešní onlajn přenos vše. Děkuji Vám za pozornost a někdy příště, na shledanou. (19:51:46)
    Marken.cz

    Jan Míšek

    Branky a nahrávky: 4. Süss (Vl. Brož), 28. Paták (Vl. Brož), 32. L. Vágner (Psota), 52. Vodný (Süss, Nedbal), 58. Vodný (P. Kratochvíl) – 18. Maruna (L. Bednář, Haas), 51. Haas (Matai)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (Do. Svoboda) – Szathmáry, Vl. Brož, Nedbal, L. Vágner, Bilčík, V. Čejka, Furch – Psota, Nedvídek, Kusko – Paták, Tadeáš Král, Malec – P. Kratochvíl, M. Novák, Vodný – Havlát, Süss, J. Čejka.
    AZ Havířov: Bláha (Dufek) – Matai, Chroboček, Bořuta, Dudek, Rašner, Kachyňa, Mrowiec – Rehuš, F. Seman, R. Veselý – L. Bednář, Maruna, Haas – Kotala, Pořízek, Gřeš – O. Procházka, Cihlář, Macuh.

    Rozhodčí: Pilný, Vrba – Zedník, Kučera.
    thejrc.org