Litoměřice – Kladno 2:5 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 0:1 (kon.) | Třebíč – Havířov 5:2 (kon.)
Vsetín – Motor ČB 3:2 (kon.) | Jihlava – Slavia 3:0 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
3:2 (1:0, 0:2, 2:0)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 12.01.2019, 17:30 • Zimní stadion Na Lapači • Chance liga • 45. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:50
    Oba hříšníky čeká minimálně desetivteřinový pobyt na trestné lavici, tresty jsou dvouminutové za hrubost.
     
    59:10
    Motor hraje v šesti!
     
    53:21
    Komplikace pro Motor, zcela zbytečným proviněním proti pravidlům oslabuje svůj tým Martin Heřman na dvě minuty za hrubost.
     
    49:47
    Vsetín v další tutové šanci! Pitule doslova naservíroval kotouč Theoretovi, jenž trefil beton brankáře Strmeně. Valaši jsou na koni a s nimi i celý stadion.
    49:24 Radim KUCHARCZYK - 3:2
     
    49:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši bleskově otáčí skóre a vracejí se do vedení v utkání! Hosté se marně pokoušeli o vyhození kotouče z obranného pásma, ten na modré čáře zachytil Frolo a okamžitě jej napálil na branku, kde stál RADIM KUCHARCZYK a šikovnou tečí poslal kotouč za bezmocného Strmeně. Asistence: Tomáš Frolo.
    48:20 Luboš ROB - 2:2
     
    48:20
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Na Lapači je srovnáno! Nejprve Strmeň nejspíš ani netušil, jak vyrazil střelu od mantinelu v podání Pechance, kotouč se pak dostal za branku na hůl LUBOŠE ROBA, jenž se snažil okamžitě zakončit k tyči, napoprvé jej zastavil beton hostujícího brankáře, ovšem napodruhé už se vsetínský kanonýr raduje. Asistence: Antonín Pechanec.
     
    41:00
    Rychlý protiútok Vsetína v podání Slováčka a Jonáka končí zatáhnutím za záchranu brzdu v podání Pavla Pýchy, ten fasuje dvě minuty za podrážení.
    36:25 Karel PLÁŠIL - 1:2
     
    36:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor otáčí skóre zápasu! Dlouhodobý nápor Jihočechů dokázal ve vedoucí branku přetavit KAREL PLÁŠIL, když střelou zápěstím z mezikruží s pomocí horní tyče zavěsil. Asistence: Zdeněk Doležal, Martin Heřman.
     
    26:41
    Valaši byli blízko ke vstřelení druhé branky! Odražený kotouč nedokázal do odkryté branky uklidit Ondřej Kopta, toto byla obrovská příležitost Vsetína.
    23:38 Jakub DOKTOR - 1:1
     
    23:38
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor srovnává stav utkání! Vydarený napálil kotouč do skrumáže hráčů před Gábou, puk se odrazil na hůl JAKUBA DOKTORA a ten dokázal prostřelit vsetínského brankáře. Asistence: René Vydarený, Martin Novák.
     
    16:33
    V závěru první třetiny si zahraje Vsetín další přesilovou hru, dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě odsedí Václav Karabáček.
    13:24 Tomáš VÁVRA - 1:0
     
    13:24
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Valaši využívají přesilovou hru! Kombinaci Vsetína nyní měli na svědomí dva borci, TOMÁŠ VÁVRA nejprve nabil na střelu obránci Mikušovi, jehož střela orazítkovala tyčku českobudějovické branky, z následné dorážky pak zmiňovaný Vávra uklidil kotouč do branky. Asistence: Peter Mikuš, Roman Rác.
     
    12:38
    Nyní už se vylučuje, hříšníkem se stává Jakub Doktor, dvě minuty za sekání.
     
    09:56
    Motor si zahraje podruhé v utkání v početní výhodě, dvě minuty za podrážení tak zní verdikt pro Michala Hryciowa.
     
    04:22
    Nyní se doslova vyznamenal hostující brankář Strmeň! Pechanec poslal křižnou přihrávku na Luboše Roba, na elitního střelce soutěže zívala prázdná branka, ovšem českobudějovický brankář dokázal na poslední chvíli situaci zachránit svou pohotovou lapačkou!
     
    03:46
    Krušné chvíle pro Motor, ten doplácí na nové pravidlo o opakovaném vykázaní na buly, dvě minuty míří odsedět Jakub Babka a Vsetínu se celkem laciným způsobem naskýtá dvouminutová dvojnásobná přesilová hra.
     
    03:46
    Přesilovka Motoru je u konce a nyní si početní výhodu zkusí domácí tým, dvě minuty za krosček fasuje Martin Beránek.
     
    01:46
    České Budějovice si zahrají první přesilovou hru dnešního utkání, dvě minuty za podrážení v útočném pásmu obdržel Luboš Rob.
    Marken.cz

    Jan Tajzler

    Branky a nahrávky: 14. Vávra (Mikuš, Rác), 49. Rob (Pechanec), 50. Kucharczyk (Frolo) – 24. Doktor (Vydarený, M. Novák), 37. Plášil (Z. Doležal, Heřman)


    VHK ROBE Vsetín: Gába (Šelepněv) – Mikuš, Hryciow, Slováček (A), Teper, Frolo, Jeřábek, Jenáček – Vávra, Kucharczyk (A), Rác – Jonák (C), Pechanec, Rob – Kopta, Pitule, Theoret – Hořanský, Šilhavý, Vítek.
    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Dvořák) – Vydarený (C), Fillman, Plášil, M. Jandus, Pýcha, Pavlin – Beránek, Gilbert, Karabáček – Šimánek, Dančišin, Babka – M. Novák, R. Přikryl, Z. Doležal – Čermák (A), Doktor, Heřman.

    Rozhodčí: Doležal, Barek – Votrubec, Ševic

    Diváci: 3820
    thejrc.org