SHK Hodonín – Žďár n/S 3:2 (kon.) | Orlová – Tábor 2:4 (kon.) | Opava – David Servis 7:4 (kon.)
Nový Jičín – Pelhřimov 4:3 (po pr.) | Val. Meziříčí – Písek 3:4 (kon.) | Šumperk – Mor. Budějovice 4:1 (kon.)
Kopřivnice – Havlíčkův Brod 4:3 (po pr.)
konec
HK Opava
7:4 (3:3, 2:0, 2:1)
HC David Servis Č. Budějovice
Sobota 12.01.2019, 17:00 • Zimní stadion města Opavy • 2. liga - Jih a Východ (ČR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:27
    Opava právě vstřelila branku!

    Zdá se, že je rozhodnuto! Do mezikruží dostal přihrávku od Zelenkova DANIEL SPRATEK a střelou z první zkompletoval hattrick! Asistence: Gleb Zelenkov, Filip Jánošík.
     
    53:15
    David Servis právě vstřelil branku!

    David Servis využívá nabídnutou přesilovku a dostává se na rozdíl dvou branek! TOMÁŠ VAK nevěděl co s pukem, tak vystřelil a propálil Waneckého pod lapačkou! Asistence: Petr Škopek, Lukáš Sumerauer.
     
    41:48
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava poprvé v zápase odskakuje na rozdíl tří branek! DANIEL SPRATEK byl u kotouče v mezikruží dřív než Svoboda, který se následně nestihl vrátit včas do své branky a domácí forvard pohodlně zakončil do opuštěné klece. Asistene: Gleb Zelenkov, David Chujac.
     
    36:56
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezané podruhé v zápase odskakují na rozdíl dvou branek! Bažant sice od modré nemířil přesně, jeho střela se ale od zadního mantinelu odrazila k úplně volnému BOHUMILU HERMANOVI, který puk uklidil pod víko. Asistence: Matěj Bažant, Lukáš Černý.
     
    30:28
    Opava právě vstřelila branku!

    Opava po krásné kombinaci strhává na svou stranu! Petr Krejčí našel v mezikruží parádní přihrávkou úplně volného DANIELA SPRATKA a Svoboda se nestačil přesunout včas. Asistence: Petr Krejčí, Vlastimil Malina.
     
    16:21
    David Servis právě vstřelil branku!

    Bláznivá první třetina nekončí! Sumerauerovu střelu z velkého úhlu Wanecki vyrazil jen nad sebe a ze vzduchu kotouč baseballovým způsobem dopravil do sítě ROMAN ŠULČÍK. Asistence: Lukáš Sumerauer.
     
    15:05
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezan proměňuje přesilovku a bere si vedení zpět! Wolf předložil na modrou kotouč DAVIDU CHUJACOVI, jehož pumelice se zastavil až v síti! Asistence: Petr Wolf, Bohumil Herman.
     
    11:57
    David Servis právě vstřelil branku!

    Gólové hody pokračují! Slezan naprosto katastrofálně vystřídal a David Servis tak jel do přečíslení dva na nikoho. Rolínek předložil kotouč PETRU PROCHÁZKOVI a ten už neměl problém puk uklidit za záda bezmocného Waneckého. Asistence: Radek Rolínek.
     
    08:33
    David Servis právě vstřelil branku!

    David Servis se ovšem dostává zpět na rozdíl jediné branky! Od modré napřáhl ke střele z první LUKÁŠ KŘÍŽ a kotouč se zastavil až v síti Slezanu. Asistence: Jiří Ferebauer, Jan Trummer.
     
    07:33
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezan už vede o dvě branky! Krásnou individuální akcí se prezentoval MATĚJ BAŽANT, který projel s kotoučem na holi půl hřiště a rychlou střelou od modré překonal Svobodu. Asistence: David Chujac.
     
    01:13
    Opava právě vstřelila branku!

    Slezan se bleskově ujímá vedení! Rousek našel v mezikruží úplně volného VLASTIMILA MALINU a ten střelou nad Svobodův beton otevírá skóre. Asistence: Tomáš Rousek, Tadeáš Jaroš.
    Branky a nahrávky: 2. Malina (Rousek, Jaroš), 8. Bažant (Chujac), 16. Chujac (Wolf, Herman), 31. Spratek (Krejčí, Malina), 37. Herman (Bažant, Černý), 42. Spratek (Zelenkov, Chujac), 58. Spratek (Zelenkov, Jánošík) – 9. Kříž (Ferebauer, Trummer), 12. Procházka (Rolínek), 17. Šulčík (Sumerauer), 54. Vak (Škopek, Sumerauer)


    HK Opava: Wanecki (Daňa) – Fědor, Bažant, Zouhar, Krejčí, Šindelář (A), Chujac, Vilinskij – Jaroš, Herman, Rousek, Jánošík, Zelenkov, Bjurkland, Spratek, Wolf (A), Hartmann, Peterka, Černý (C), Malina
    HC David Servis Č. Budějovice: Svoboda (Marek) – Procházka, Dudáček, Ferebauer, Radoš, Škopek, Kříž – Schmidmayer, Rolínek, Bárta, Šulčík, Trummer, Tejko, Kronus, Bárta, Sumerauer, Vak
    thejrc.org