Dvůr Králové n. L. – Kobra 1:4 (kon.) | Letňany – Sokolov 1:5 (kon.) | Nymburk – Bílina 1:5 (kon.)
Kolín – Řisuty 2:5 (kon.) | Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 8:2 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 3:1 (kon.)
Trutnov – Klatovy 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
8:2 (1:0, 5:1, 2:1)
Mostečtí Lvi
Sobota 12.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky českého druholigového hokeje! Třetí nejvyšší soutěž pokračuje svým 31. kolem. My se společně zaměříme na souboj dvou celků s velice produktivními ofenzivami.

    HC Vlci Jablonec se dnes budou snažit napravit nepochopitelný kolaps, který je potkal ve středu. Nad Kolínem vedli po první části 4:0, jenže nakonec padli 4:6! I tak se Vlci stále nacházejí na nejvyšším stupínku skupiny Střed, bod před druhým Vrchlabím. V nedávných dnech ovšem Severočeši přišli o člena elitní formace, Tomáš Plíhal, jenž má na kontě bohaté zkušenosti i z NHL, se totiž odebral do Německa.

    MOSTEČTÍ LVI nabízejí ve svých utkáních gólové hody. Nikdo nevstřelil více branek, než oni! Souběžně s tím je nicméně sužují potíže s defenzivou, zároveň totiž velmi mnoho inkasují. V průměru mají fanoušci v zápasech Mostu šanci vidět neskutečných 9,6 tref. Naprosto bezpečně drží třetí místo ve skupině Sever, přičemž mají velkou ztrátu na Klatovy a komfortní náskok před Děčínem. Čeká nás dnes další přestřelka?

    To se začneme dozvídat od sobotních 18 hodin, kdy bude střetnutí na jabloneckém zimním stadionu zahájeno. Sledujte jej s námi!
     
    Úvodní sestavy:

    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů (C), Čechura, Abraham, Havelka – Šilhan, Hájek, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Gecko, Brokeš, Mulač, Maďar.

    MOSTEČTÍ LVI: Hanuljak (Chabr) – Polák, Žižka, Sklenička, Kunrt, Havlůj (C), Novák, Čmolík – Přeučil (A), Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smolka..
     
    Hráči obou mužstev již vstupují na ledovou plochu. Jablonec oblékl bílé dresy, hosté se představí v modré barvě. Utkání za malou chvíli započne!
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:14
    Jdeme na to. Po úvodním vhazování zůstal kotouč na hokejkách mosteckých hokejistů, kteří donutili Vlky k rychlému vyhození na icing.
     
    00:28
    Lukáš Abraham vyčkával za vlastní brankou. Později rozvinul útok, který Tondr prodloužil až do rohu kluziště.
     
    00:58
    Martin Mical si odclonil protihráče. S pukem se dostal za domácí branku, nicméně tam už byl uhlídán a k žádnému zakončení nedošlo.
     
    01:30
    Smolka nezpracoval Nedrdovu přihrávku, načež se Jablonečtí vydali do brejku. Z pravého kruhu střílel Marek Frk, Hanuljak zasahuje betonem.
     
    02:12
    Tomáš Nezbeda vjel za modrou čáru a prověřil pozorného Miroslava Hanuljaka lehkým nahozením.
     
    02:43
    Zatím sledujeme spíše opatrnější hokej, ani jeden z týmů nechce přehnaně otevírat zadní vrátka.
     
    03:24
    Abraham zachytil kotouč v útočném pásmu a poslal jej do rohu na Lukáše Tondra. Právě ten byl v pokračujícím tlaku velice blízko k doklepnutí puku do branky, leč nezamířil přesně!
     
    04:17
    Mulačovi bylo signalizováno postavení mimo hru, musel tedy přenechat kotouč soupeři, jenž obrací hru na druhou stranu.
     
    04:52
    Michal Gecko nabral rychlost, po levém křídle se protlačil téměř na úroveň brankové čáry a ještě vystřelil. Hanuljak si bližší tyčku hlídal.
     
    05:27
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Přeučil – 2 min., hákování).
     
    05:37
    Patrik Maďar zachytil hostující vyhození těsně za modrou lajnou, jeho spoluhráči tedy museli vyklidit útočnou třetinu.
     
    06:06
    Mostečtí se zatím v poklidu brání a už podruhé v krátkém časovém sledu posílají touš až na druhý konec ledové plochy.
     
    06:40
    Jablonci se stále nedaří vůbec nic vymyslet, hosté si za bránění oslabení zatím zaslouží velkou jedničku.
     
    07:17
    Jakub Mulač nabízel puk ze záporného úhlu před bránu, nikdo jej ale nedokázal trefit a Lvi se zřejmě naposledy osvobozují.
     
    07:57
    Tomáš Přeučil napálil kotouč z téměř nulového úhlu proti Hosnedlovi. Ten zasahovat nemusel, rána totiž prosvištěla podél brankoviště až k mantinelu.
     
    08:28
    Mostečtí se nicméně v ofenzivní zóně uchytili a soupeř se osvobozuje pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    08:39
    Následuje další technický přestupek domácích. Nyní se jedná o postavení mimo hru, což se jabloneckým příznivcům nikterak nepozdává.
     
    09:08
    Michal Gecko získal puk za domácí brankou a k ráně z velké dálky se později dostal Dominik Havelka, jenž zamířil mimo tři tyčky.
     
    09:59
    Jakub Mulač se po odvážné střele Brokeše ocitl v nadějné palebné pozici, uvnitř pravého kruhu však našel pouze beton Miroslava Hanuljaka. Brokeš se zvedá velmi těžko, vylučovat se nicméně nebude.
     
    10:28
    Marek Frk nabral rychlost a po pravé straně pláchl svým pronásledovatelům. Bekhendem ještě z ostrého úhlu zaměstnal gólmana.
     
    11:22
    Vladimír Kýhos nabil Františku Málovi, jenž si najel za kruhy a vypálil zápěstím. Lukáši Hosnedlovi kotouč propadl za záda, na úrovni brankové čáry ho ovšem ve spolupráci s obránci poslal do bezpečí!
     
    11:46
    Po dobré práci Gecka střílel David Homolka. Brankář Mostu jeho pokus dobře viděl a uschoval pryž spolehlivě ve výstroji.
     
    12:29
    Michal Gecko vjel za modrou lajnu příliš brzy. Píská se postavení mimo hru, vhazovat se bude v neutrální zóně.
     
    12:50
    Jablonečtí hokejisté ve svém defenzivním teritoriu zahráli vysokou holí, čeká nás tedy buly před Lukášem Hosnedlem.
     
    13:04
    Miroslav Hanuljak v klidu zastavil nahození ze středního pásma a přenechal kotouč spoluhráči, jenž rozehrává útočnou akci.
     
    13:41
    Lvi v těchto chvílích disponují územní převahou, nicméně se jim z toho nedaří vytěžit nic podstatného. Přesto musí být Hosnedl pozorný.
     
    14:12
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pavlů – 2 min., podrážení).
     
    14:19
    František Bakrlík otevřel první přesilovku Mostu nebezpečným nahozením přes houštinu těl. Lukáš Hosnedl zastavil kotouč pod svými betony.
     
    14:33
    Stejný hráč to o malou chvíli později zkoušel téměř totožným způsobem, domácí gólman nyní schoval černou gumu v lapačce.
     
    14:55
    Mical se za brankou přetahoval s Mrkvičkou. Silnější byl druhý jmenovaný, jenž svého soka posadil na ledovou plochu.
     
    15:27
    V další fázi oslabení se Jablonečtí brání bez větších potíží a hned dvakrát v krátkém časovém sledu odesílají kotouč až k Hanuljakovi.
     
    15:55
    Mostečtí ještě zkoušejí něco vymyslet, ale chybí jim finální přihrávka. Michal Pavlů se už chystá k návratu z trestné lavice.
     
    16:44
    Marek Frk získal pro svůj tým vhazování v útočném pásmu, jeho nahození totiž musel Miroslav Hanuljak zastavit ve výstroji.
     
    17:00
    Tomáš Brokeš se snažil menší fintou obalamutit Miroslava Poláka, což se mu nepovedlo. Hostující hokejisté rychle obracejí hru na druhou stranu.
     
    17:45
    Michal Gecko to zkoušel z levého kruhu po ledě. Po zákroku Hanuljakova betonu ještě z dálky střílel Havelka, je z toho však pouze další zákrok.
     
    18:08
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí se dostávají do vedení! Mladý TOMÁŠ NEZBEDA si od levého mantinelu najel směrem k ose hřiště, načež vypustil parádní střelu zápěstím. Ta se zastavila až v kleci zaskočeného Miroslava Hanuljaka! Asistence: Jiří Babec, Michal Gecko.
     
    18:26
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., podrážení).
     
    18:56
    Těsně před začátkem poslední minuty aktuální části se domácí čtyřlístek osvobozuje pomocí dlouhého vyhození.
     
    19:29
    Martin Mical odváděl dobrou práci před brankovištěm. Lukáš Hosnedl toho přes něj moc neviděl, zasahovat nakonec ke svému štěstí nemusel.
     
    19:44
    Od modré to zkoušel ještě Miroslav Polák, nicméně ani v tomto případě neměli hosté seřízená mířidla dostatečně přesně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Navzdory předpokladům to dnes zatím na žádnou velkou přestřelku nevypadá. Sledujeme vyrovnané utkání, v jehož první periodě se trefil pouze Nezbeda. Most bude mít k dispozici ještě zbývajících 26 sekund z přesilové hry.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:45.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:26
    Hosté dohrávali zbytek přesilovky z předchozí třetiny, ale už se jim nepodařilo nic vymyslet, Jablonec je znovu kompletní.
     
    20:39
    František Bakrlík se do odraženého puku opřel rovnou bez přípravy, zpoza pravého kruhu jej napálil ke své smůle pouze do zadního plexiskla.
     
    21:10
    Mostečtí zblokovali střelu Michala Pavlů do ochranné sítě, hra je tedy přerušena, bude se vhazovat.
     
    21:33
    Nahození Adama Nováka se snažil tečovat před bránou zaparkovaný Jakub Čmolík, nicméně Lukáš Hosnedl žádnou změnu směru puku řešit nemusel.
     
    21:50
    František Mála se z levého rohu útočného pásma prodral až k brankovišti, avšak z nulového úhlu Hosnedla nepřekvapil.
     
    22:24
    Vlci právě vstřelili branku!
    Dnes je to zatím večer TOMÁŠE NEZBEDY! Ten si nyní našel střelu Jakuba Mulače, kterou vykopl Miroslav Hanuljak před poloprázdnou branku, načež do ní snadno zakončil. 2:0! Asistence: Jakub Mulač.
     
    23:03
    Jablonečtí po vstřeleném gólu na ledě dominují. Tomáš Brokeš to po velkém tlaku zkusil od modré čáry, Miroslav Hanuljak zasahuje betonem.
     
    23:42
    Tak to bylo těsné! Tomáš Brokeš v přečíslení přihrál mezi kruhy na Patrika Maďara, jenž zatáhl kotouč na bekhend a nabízel jej přes brankoviště pro Marka Frka. Tomu už stačilo pouze zamést za čáru, ovšem Hanuljak si zázračně poradil pomocí betonu!
     
    24:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nyní měli domácí pro změnu štěstí a vedou 3:0! Jiří Babec z nulového úhlu nahrnul kotouč do betonů Hanuljaka. Tomu černá guma prošla až za záda, zastavila se přesně na čáře, avšak po zásahu hole MICHALA GECKA už skončila v síti. Asistence: Jiří Babec, Petr Pilař.
     
    25:27
    Další velká příležitost Jablonce! Patrik Maďar si najel mezi kruhy, kde jej výborně našel Tomáš Brokeš. Okamžitá rána prvního jmenovaného se po zákroku Hanuljaka zastavila v ochranné síti.
     
    25:51
    Marek Frk nabral rychlost a podmanil si pravou část ledové plochy. Z relativně ostrého úhlu ještě vystřelil a puk se odrazil od gólmanovy masky.
     
    26:32
    Tomáš Nezbeda přenechal kotouč za sebe pro Michala Gecka, který se mu ho ještě neúspěšně snažil vrátit před branku.
     
    26:58
    Jakub Mulač se snažil uspět po výletu na brankoviště, avšak na zádech mu doslova visel obránce. K zakončení tedy nedošlo.
     
    27:22
    Jakub Mulač si nyní vybral Lukáše Tondra. Ten zakončoval z oblasti pravého kruhu, hůl soupeře vyslala střelu do ochranné sítě.
     
    27:39
    Jakub Čmolík nabízel puk mezi kruhy pro Tomáše Přeučila, který z obtížné pozice zakončil mimo prostor domácí klece.
     
    28:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec navyšuje skóre už na 4:0! PATRIK MAĎAR z pravého křídla posílal touš po ledě před branku, kam si najížděl Marek Frk. Práci za něj odvedl mostecký obránce, jenž kotouč smolně tečoval pod horní tyčku vlastní svatyně! Bez asistence.
     
    28:55
    Krátký pobyt Lvů v ofenzivní zóně nic nepřinesl. Posléze vyvezl puk Gecko alespoň na úroveň půlicí čáry.
     
    29:21
    Vlci právě vstřelili branku!
    Destrukce Mostu pokračuje, z pohledu domácích je to třetina snů! LUKÁŠ TONDR si vzal kotouč a měl před sebou doslova volnou dálnici. Využil ji až k nájezdu před Miroslava Hanuljaka, kterého suše prostřelil nad vyrážečku! Bez asistence.
     
    30:11
    Michal Gecko se vydal do útočného pásma v momentu, kdy z něj ještě nestihl vyjet Jiří Babec. Píská se tedy postavení mimo hru.
     
    30:17
    Lvi absolutně vypadli ze zápasu a nestíhají. Není tedy divu, že vyhazují pouze za cenu zakázaného uvolnění.
     
    30:31
    Vlky navíc čeká přesilovka, Tomáš Přeučil (MOL) míří pykat za hákování.
     
    30:46
    Lukáš Abraham vypustil pořádnou dělovku, která prosvištěla kousek od levého horního růžku hostující klece.
     
    31:27
    Mostečtí se v těchto chvílích brání velice solidně, teď si navíc ještě vysloužili vhazování po pravé ruce Lukáše Hosnedla.
     
    31:44
    Jablonečtí se usadili v útočném pásmu, místo střelby si zatím prodlužují kombinaci podél mantinelů.
     
    32:15
    Marek Frk si sjížděl před branku pro zajímavou přihrávku od Patrika Maďara, obtěžován protihráčem ale puk nedokázal trefit.
     
    32:50
    Most hraje v plném počtu. Bakrlík vystřelil z poměrně ostrého úhlu, branku Hosnedla při tom minul o pořádný kus.
     
    33:22
    Po icingu domácích Vlků se vhazovalo před jejich bránou, ale hra se rychle přesunula na druhou stranu. Geckovu prudkou přihrávku na dlouhou hůl tečoval Frk vysoko nad břevno.
     
    33:48
    Miroslav Hanuljak pomohl obráncům. Nejenže odvážně vyjel až do rohu kluziště, ale ještě dokázal také přesně rozehrát.
     
    34:14
    Lukáš Tondr najížděl z levého křídla na Hanuljaka. Zkoušel to do bekhendu, avšak Miroslav Hanuljak nenechal u tyčky téměř žádný prostor!
     
    34:49
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., držení hole).
     
    35:49
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté udeřili přesně v polovině své přesilovky a zmírňují skóre. Přihrávka Pavla Smolky měla oči. Našla totiž přesně čepel hole volného MARTINA MICALA, který na brankovišti nasměroval touš do klece! Asistence: Pavel Smolka, František Bakrlík.
     
    36:59
    Vlci právě vstřelili branku!
    Pokud se zdálo, že by se Most mohl dostat do zápasu, vše Jablonečtí rychle rozmetali. Po obdrženém gólu se totiž opět zabydleli v útočném pásmu, David Homolka nalezl na levém kruhu číhajícího MICHALA GECKA, a ten zamířil nekompromisně. 6:1! Asistence: David Homolka.
     
    37:28
    Od brusle Vítězslava Nedrdy se puk odrazil přímo na Hosnedla. Ten měl s jeho přikrytím potíže a museli mu pomoci pozorní obránci.
     
    37:55
    Patrik Maďar se v plné rychlosti vydal na okružní jízdu mosteckým obranným pásmem. Hanuljaka si vytáhl z klece, načež se snažil zakončit z takřka nulového úhlu. Ležící Hanuljak ale další trefu nepřipustil!
     
    39:00
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Havlůj – 2 min., vysoká hůl).
     
    39:04
    Hosté dokázali hned z buly poslat touš do bezpečí, Petr Pilař se pro něj tedy musí vracet až do vlastního obranného pásma.
     
    39:38
    Fantastický zákrok Miroslava Hanuljaka! K dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal pohotový Jiří Babec, ovšem vzduch pročísla lapačka maskovaného muže, která zabránila další změně stavu!
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Prostřední dvacetiminutovka přinesla gólové hody, které mnohem víc chutnaly domácím. Jablonec totiž na ledě zcela dominoval, z čehož pramení vysoké skóre 6:1! Mohlo být pro Most i hůře, však Hanuljak ještě několik velkých šancí dokázal zlikvidovat.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:39.
     
    Jablonec se na led vrátí s tím, že má k dispozici ještě rovnou minutu početní výhody.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu MOSTEČTÍ LVI: ze hřiště odchází Hanuljak, přichází Chabr.
     
    40:05
    Jsme zpátky. Jablonec se okamžitě snažil dostat za útočnou modrou čáru, ovšem provinil se postavením mimo hru.
     
    40:37
    Domácí se v početní převaze ani nemohou dostat do útočného pásma. Lvi se v naprostém klidu brání.
     
    41:20
    Most je znovu kompletní. Hraje se přesto u jeho branky. Rozehrát se snažil Jakub Žižka, avšak ve středním pásmu nepřihrál přesně.
     
    41:48
    Dominik Chabr se vydal za svoji klec, kde se trošku seznámil s kotoučem a posunul jej na spoluhráče. Most si posléze vysloužil buly v útočné třetině.
     
    42:13
    Hosté dostávají k dispozici přesilovku, Lukáš Tondr (JBL) totiž hákoval.
     
    42:30
    František Bakrlík přihrál křížem na Milana Böhma, jemuž se snaha o střelu vůbec nevydařila a pouze promáchl.
     
    43:16
    Martin Mical pronikl za modrou lajnu, načež prověřil Lukáše Hosnedla. Ten dával pozor a Micalův pozdrav vyráží.
     
    43:52
    Lvi si konečně vytvořili slušný nápor, Hosnedl nicméně stejně nemusel řešit nic závažného. Poté, co puk skončil v ochranné síti, se bude vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    44:27
    Tomáš Mrkvička utopil jabloneckou akci v rohu ledové plochy, kde byl o kotouč připraven. Most vyráží do brejkové situace.
     
    45:09
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Šťastný zásah Mostu! Kapitán ALEŠ HAVLŮJ se z levého rohu útočné třetiny snažil přihrát před branku a kotouč si za Hosnedla srazil jeden z beků. Na vlastní trefy tak máme vyrovnáno, nicméně celkové skóre zůstává jednoznačné. Asistence: Martin Kunrt, Pavel Smolka.
     
    45:47
    Marek Frk se prezentoval dalším zajímavým průnikem po levé straně. Šanci ke střele prováhal, alespoň se tak snažil přihrát, avšak spoluhráče o kousek nenašel.
     
    46:44
    Mostečtí ve třetí části působí zlepšeným dojmem. Těžko říct, na kolik to je způsobeno polevením na domácí straně. Nyní Vlci vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    47:17
    Lukáš Tondr za obranné modré čáře ustřelil touš mimo dosah Martina Micala. Jindřich Sklenička musí tedy zakládat celou akci nanovo.
     
    47:46
    Vítězslav Nedrda nabral rychlost a prozkoušel Lukáše Hosnedla ranou z pravé strany, která mu narazila přímo do hrudi.
     
    48:03
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Havelka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Nedrda – 2 min., hrubost).
     
    48:28
    Patrik Maďar si vyměnil puk s Michalem Pavlů, od kterého zamířil gumový nesmysl za branku Lvů.
     
    48:50
    Samozřejmě se hraje ve čtyřech na obou stranách. Patrik Maďar se zcela sám vydal na výlet do útočného pásma a dělovkou donutil Dominika Chabra k přerušení hry.
     
    49:45
    Jablonec se držel v útočném pásmu, nicméně Marek Frk dojel s kotoučem až do rohu. Následná přihrávka na modrou už tlak neprodloužila.
     
    50:15
    Vlci právě vstřelili branku!
    Sedmý gól v síti Lvů je na světě! Byla to trošku kuriózní záležitost. MAREK FRK poslal zpoza klece kotouč do zad Dominika Chabra, od nichž se odrazil těsně za čáru! Asistence: Lukáš Abraham, Lukáš Tondr.
     
    50:52
    Domácí jdou do přesilovky, František Mála (MOL) si míří sednout za podrážení.
     
    51:26
    Dominik Chabr musel hned čelit jabloneckému náporu. Mířila na něj prudká rána z levého kruhu, proti které zasáhl velmi dobře.
     
    51:53
    Mostečtí mohli udeřit v oslabení. Vítězslav Nedrda si totiž najel před Hosnedla, načež k němu zamířila přihrávka zprava. Nedrda ji ale netrefil.
     
    52:50
    V závěru přesilovky nabízel Tomáš Mrkvička na teč Davidu Homolkovi, jenž se zády k brance nedokázal ideálně zorientovat.
     
    53:07
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Kunrt – 2 min., podrážení).
     
    53:21
    David Homolka se chopil odraženého puku mezi kruhy. V obležení mosteckých hráčů hned střílel, Dominik Chabr vyráží do vzduchu.
     
    53:47
    Jablonečtí pokračovali v tlaku. Michal Gecko k jejich smůle touš trošku předržel na pravém kruhu a byl o něj ve snaze o přihrávku okraden.
     
    54:27
    Tomáš Čechura se musel vrátit až do vlastního obranného pásma, cesta kupředu totiž nebyla volná.
     
    54:54
    Toto oslabení se Mosteckým vydařilo, soupeře nepustili k žádné vážnější střele. Kunrt se už pomalu chystá k návratu z trestné lavice.
     
    55:51
    Lukáš Tondr přihrál křížem za pravý kruh, kam si najížděl Tomáš Mrkvička. Ten ještě nabízel kotouč na teč Jakubu Mulačovi, ten ho nicméně za beton Chabra neprocedil!
     
    56:39
    Lukáš Abraham nahodil touš do útočného pásma a odebral se střídat. Puk tedy drží hosté, utkání již se vyloženě dohrává.
     
    57:22
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Sklenička – 2 min., podrážení).
     
    57:27
    Melovič rychle nahodil puk na branku. Stejně, jako o chvíli později Michal Pavlů, nedokázal Chabra ohrozit.
     
    58:03
    Hosté si ještě budou muset poradit ve třech. Aleš Havlůj (MOL) je trestán za podrážení.
     
    58:15
    Vladimír Kýhos se dobře vložil do domácí kombinace, a poté, co ji překazil hokejkou, posílá černou gumu až před Lukáše Hosnedla.
     
    58:42
    Jabloneckým byla ve skrumáží před brankou odpískána přihrávka rukou, hra je tedy pozastavena. Pokračovat budeme na buly po levé Chabrově ruce.
     
    59:00
    Tomáš Brokeš po přihrávce od Pavlů hledal mezi kruhy Marka Frka, jenže poslal kotouč zcela mimo útočné pásmo.
     
    59:43
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí ještě stihli přesilovku využít. TOMÁŠ BROKEŠ ze záporného úhlu velmi šikovně nahodil touš na Chabra, od kterého se odrazil přímo za brankovou čáru! Šelmy dnes mají na trefy zpoza klece štěstí. Asistence: Patrik Maďar.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Jablonec roznesl Most osmi zásahy a uhájil si první místo v tabulce!

    Do třetí části se už vstupovalo za plně rozhodnutého stavu, ani jeden z týmů už tak neměl důvod se někam zvláště hnát, přesto se oba dokázaly prosadit. Vlci dvakrát udeřili zpoza klece, pro střídajícího Chabra to byly vskutku smolné situace. Dá se říct, že vysoké skóre plně vypovídá o ději na ledě.
     
    To už je ode mne pro dnešek vše. Z Jablonce přeji hezký večer, a někdy příště se budu těšit znovu na počtenou! (20:22:15)

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 19. Nezbeda (Babec, Gecko), 23. Nezbeda (Mulač), 25. Gecko (Babec, Pilař), 29. Maďar, 30. L.Tondr, 37. Gecko (Homolka), 51. Frk (Abraham, L.Tondr), 60. Brokeš (Maďar) – 36. Mical (Smolka, Bakrlík), 46. Havlůj (Kundrt, Smolka)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů (C), Čechura, Abraham, Havelka – Šilhan, Hájek, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Gecko, Brokeš, Mulač, Maďar.
    Mostečtí Lvi: Hanuljak (41. Chabr) – Polák, Žižka, Sklenička, Kunrt, Havlůj (C), Novák, Čmolík – Přeučil (A), Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smolka.

    Diváci: 454
    thejrc.org