Dvůr Králové n. L. – Kobra 1:4 (kon.) | Letňany – Sokolov 1:5 (kon.) | Nymburk – Bílina 1:5 (kon.)
Kolín – Řisuty 2:5 (kon.) | Jablonec n/N – Mostečtí Lvi 8:2 (kon.) | Vrchlabí – Děčín 3:1 (kon.)
Trutnov – Klatovy 1:2 (0:1 po s.n.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
8:2 (1:0, 5:1, 2:1)
Mostečtí Lvi
Sobota 12.01.2019, 18:00 • Zimní stadion Jablonec nad Nisou • 2. liga - Sever a Střed (ČR) • 31. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí ještě stihli přesilovku využít. TOMÁŠ BROKEŠ ze záporného úhlu velmi šikovně nahodil touš na Chabra, od kterého se odrazil přímo za brankovou čáru! Šelmy dnes mají na trefy zpoza klece štěstí. Asistence: Patrik Maďar.
     
    58:03
    Hosté si ještě budou muset poradit ve třech. Aleš Havlůj (MOL) je trestán za podrážení.
     
    57:22
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Sklenička – 2 min., podrážení).
     
    55:51
    Lukáš Tondr přihrál křížem za pravý kruh, kam si najížděl Tomáš Mrkvička. Ten ještě nabízel kotouč na teč Jakubu Mulačovi, ten ho nicméně za beton Chabra neprocedil!
     
    53:07
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Kunrt – 2 min., podrážení).
     
    50:52
    Domácí jdou do přesilovky, František Mála (MOL) si míří sednout za podrážení.
     
    50:15
    Vlci právě vstřelili branku!
    Sedmý gól v síti Lvů je na světě! Byla to trošku kuriózní záležitost. MAREK FRK poslal zpoza klece kotouč do zad Dominika Chabra, od nichž se odrazil těsně za čáru! Asistence: Lukáš Abraham, Lukáš Tondr.
     
    48:03
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Havelka – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Nedrda – 2 min., hrubost).
     
    45:09
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Šťastný zásah Mostu! Kapitán ALEŠ HAVLŮJ se z levého rohu útočné třetiny snažil přihrát před branku a kotouč si za Hosnedla srazil jeden z beků. Na vlastní trefy tak máme vyrovnáno, nicméně celkové skóre zůstává jednoznačné. Asistence: Martin Kunrt, Pavel Smolka.
     
    42:13
    Hosté dostávají k dispozici přesilovku, Lukáš Tondr (JBL) totiž hákoval.
     
    40:01
    Střídání v týmu MOSTEČTÍ LVI: ze hřiště odchází Hanuljak, přichází Chabr.
     
    39:38
    Fantastický zákrok Miroslava Hanuljaka! K dorážce z bezprostřední blízkosti se dostal pohotový Jiří Babec, ovšem vzduch pročísla lapačka maskovaného muže, která zabránila další změně stavu!
     
    39:00
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Havlůj – 2 min., vysoká hůl).
     
    37:55
    Patrik Maďar se v plné rychlosti vydal na okružní jízdu mosteckým obranným pásmem. Hanuljaka si vytáhl z klece, načež se snažil zakončit z takřka nulového úhlu. Ležící Hanuljak ale další trefu nepřipustil!
     
    36:59
    Vlci právě vstřelili branku!
    Pokud se zdálo, že by se Most mohl dostat do zápasu, vše Jablonečtí rychle rozmetali. Po obdrženém gólu se totiž opět zabydleli v útočném pásmu, David Homolka nalezl na levém kruhu číhajícího MICHALA GECKA, a ten zamířil nekompromisně. 6:1! Asistence: David Homolka.
     
    35:49
    MOSTEČTÍ LVI právě vstřelili branku!
    Hosté udeřili přesně v polovině své přesilovky a zmírňují skóre. Přihrávka Pavla Smolky měla oči. Našla totiž přesně čepel hole volného MARTINA MICALA, který na brankovišti nasměroval touš do klece! Asistence: Pavel Smolka, František Bakrlík.
     
    34:49
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Babec – 2 min., držení hole).
     
    34:14
    Lukáš Tondr najížděl z levého křídla na Hanuljaka. Zkoušel to do bekhendu, avšak Miroslav Hanuljak nenechal u tyčky téměř žádný prostor!
     
    30:31
    Vlky navíc čeká přesilovka, Tomáš Přeučil (MOL) míří pykat za hákování.
     
    29:21
    Vlci právě vstřelili branku!
    Destrukce Mostu pokračuje, z pohledu domácích je to třetina snů! LUKÁŠ TONDR si vzal kotouč a měl před sebou doslova volnou dálnici. Využil ji až k nájezdu před Miroslava Hanuljaka, kterého suše prostřelil nad vyrážečku! Bez asistence.
     
    28:06
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonec navyšuje skóre už na 4:0! PATRIK MAĎAR z pravého křídla posílal touš po ledě před branku, kam si najížděl Marek Frk. Práci za něj odvedl mostecký obránce, jenž kotouč smolně tečoval pod horní tyčku vlastní svatyně! Bez asistence.
     
    25:27
    Další velká příležitost Jablonce! Patrik Maďar si najel mezi kruhy, kde jej výborně našel Tomáš Brokeš. Okamžitá rána prvního jmenovaného se po zákroku Hanuljaka zastavila v ochranné síti.
     
    24:14
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nyní měli domácí pro změnu štěstí a vedou 3:0! Jiří Babec z nulového úhlu nahrnul kotouč do betonů Hanuljaka. Tomu černá guma prošla až za záda, zastavila se přesně na čáře, avšak po zásahu hole MICHALA GECKA už skončila v síti. Asistence: Jiří Babec, Petr Pilař.
     
    23:42
    Tak to bylo těsné! Tomáš Brokeš v přečíslení přihrál mezi kruhy na Patrika Maďara, jenž zatáhl kotouč na bekhend a nabízel jej přes brankoviště pro Marka Frka. Tomu už stačilo pouze zamést za čáru, ovšem Hanuljak si zázračně poradil pomocí betonu!
     
    22:24
    Vlci právě vstřelili branku!
    Dnes je to zatím večer TOMÁŠE NEZBEDY! Ten si nyní našel střelu Jakuba Mulače, kterou vykopl Miroslav Hanuljak před poloprázdnou branku, načež do ní snadno zakončil. 2:0! Asistence: Jakub Mulač.
     
    18:26
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Mulač – 2 min., podrážení).
     
    18:08
    Vlci právě vstřelili branku!
    Jablonečtí se dostávají do vedení! Mladý TOMÁŠ NEZBEDA si od levého mantinelu najel směrem k ose hřiště, načež vypustil parádní střelu zápěstím. Ta se zastavila až v kleci zaskočeného Miroslava Hanuljaka! Asistence: Jiří Babec, Michal Gecko.
     
    14:12
    Vyloučení v týmu HC Vlci Jablonec nad Nisou (Pavlů – 2 min., podrážení).
     
    11:22
    Vladimír Kýhos nabil Františku Málovi, jenž si najel za kruhy a vypálil zápěstím. Lukáši Hosnedlovi kotouč propadl za záda, na úrovni brankové čáry ho ovšem ve spolupráci s obránci poslal do bezpečí!
     
    05:27
    Vyloučení v týmu MOSTEČTÍ LVI (Přeučil – 2 min., hákování).
     
    03:24
    Abraham zachytil kotouč v útočném pásmu a poslal jej do rohu na Lukáše Tondra. Právě ten byl v pokračujícím tlaku velice blízko k doklepnutí puku do branky, leč nezamířil přesně!

    Ondřej Belák

    Branky a nahrávky: 19. Nezbeda (Babec, Gecko), 23. Nezbeda (Mulač), 25. Gecko (Babec, Pilař), 29. Maďar, 30. L.Tondr, 37. Gecko (Homolka), 51. Frk (Abraham, L.Tondr), 60. Brokeš (Maďar) – 36. Mical (Smolka, Bakrlík), 46. Havlůj (Kundrt, Smolka)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Hosnedl (Jelínek) – Melovič, Mrkvička, Pilař, Pavlů (C), Čechura, Abraham, Havelka – Šilhan, Hájek, Nezbeda, Frk, Homolka, Babec, Tondr Lukáš (A), Gecko, Brokeš, Mulač, Maďar.
    Mostečtí Lvi: Hanuljak (41. Chabr) – Polák, Žižka, Sklenička, Kunrt, Havlůj (C), Novák, Čmolík – Přeučil (A), Böhm, Kýhos, Nedrda (A), Mical, Bakrlík, Mála, Smolka.

    Diváci: 454
    thejrc.org