Havířov – Chomutov 3:1 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 2:0 (kon.) | Havlíčkův Brod – Mladá Boleslav 3:2 (po pr.)
Olomouc – K. Vary 3:6 (kon.) | Vítkovice – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Plzeň 2:0 (kon.)
Vsetín – Liberec 4:6 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 5:4 (3:1 po s.n.) | Sparta – Salzburg 3:4 (po pr.)
Přerov – Jihlava 2:4 (kon.) | Pardubice – Č. Budějovice 6:3 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:6 (0:1, 2:4, 1:1 - N 0:1)
HC Energie Karlovy Vary
Sobota 12.01.2019, 12:00 • Zimní stadion Olomouc • DHL Extraliga juniorů • Skupina o 13. - 24. místo
Partner:
     
    64:41
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přestože Olomouc byla v prodloužení jednoznačně aktivnější, Karlovy Vary si bonusový bod zaslouží za ukázku produktivity, protože z ojedinělého přečíslení Hotěk nabídl puk FILIPU BERNÁTHOVI, který z kruhu překonal přesouvajícího se Hasalu. Asistence: Michal Hotěk, Vít Jiskra.
     
    51:39
    Olomouc právě vstřelila branku!
    MICHAL MATIAŠKO vystihl rozehrávku hostů, protlačil se až před brankáře Bednáře a kolem jeho pravého betonu poslal puk do sítě. Bez asistence.
     
    41:22
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Křehlík vyvezl puk podél levého mantinelu a žabkou ho přistrčil MICHALU HOŤKOVI, který byl sice z úhlu, ale podařilo se mu překvapit Hasalu střelou na bližší tyč. Asistence: Tomáš Křehlík.
     
    39:59
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Tak i na konci druhé třetiny se hostům daří vyprovodit Hanáky do šaten gólem. Bernáth dostal nabito na modrou čáru a věděl, že má málo času, tak jen nahodil puk na branku. V tu chvíli ale před Hasalou projel MICHAL HOTĚK, který puk tečoval za záda domácího brankáře. Asistence: Filip Bernáth, David Novotný.
     
    36:29
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Také hosté svou přesilovku dokázali využít velmi rychle. Prošek nabil na osu hřiště FILIPU BERNÁTHOVI, a ten svou střelu umístil pod horní tyč. Asistence: Radek Prošek, Michal Hotěk.
     
    35:06
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Kdo by to mohl být jiný než dosud jediný střelec karlovarských hráčů v dnešním zápase, MICHAL HOTĚK. Útočník Energie si prostě jen stáhl puk k bruslím a prudkou střelou zavěsil pod horní tyč. Asistence: Radek Prošek, Petr Kořán.
     
    31:33
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Hotěk vyvezl puk podél pravého mantinelu až do útočného pásma, přenechal ho Proškovi, který si sjel na střed a prověřil Hasalu. Ten puk pouze vyrazil a MICHAL HOTĚK ho na dvakrát dorazil za záda domácího brankáře. Asistence: Radek Prošek.
     
    29:04
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to bylo bleskové využití přesilovky. Hned po buly poslal Hlaváč puk na JOSEFA PODLAHU, který poslal na Bednáře nechytatelnou dělovku. Asistence: Matúš Hlaváč, David Kalač.
     
    27:51
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Rutar z osy hřiště přestřelil branku, ale puk se odrazil od mantinelu a k pravé tyči na MATĚJE KOŘENKA, který jen uklidil puk do odkryté branky. Asistence: Adam Rutar.
     
    19:55
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Přece jen se ještě v první třetině mění skóre, poté co MICHAL HOTĚK střelou z mezikruží překonává Hasalu! Asistence: Tomáš Křehlík.
    Marken.cz

    Martin Vavruša

    Branky a nahrávky: 28. Kořenek (Rutar), 30. Podlaha (Hlaváč, Kalač), 52. Matiaško – 20. Hotěk (Křehlík), 32. Hotěk (Prošek), 36. Hotěk (Prošek, Kořán), 37. Bernáth (Prošek, Hotěk), 40. Hotěk (Bernáth, Novotný), 42. Hotěk (Křehlík), 65. Bernáth (Hotěk, Jiskra)


    HC Olomouc: Hasala (Hořejší) – Bahounek (A), Mader, Hlaváč, Vosátko, Rutar, Pírek, Dajčar – Kalač (C), Handl, Matiaško, Štefka, Tomajko, Mácha, Horký, Kořenek, Štědrý, Podlaha (A), Ministr.
    HC Energie Karlovy Vary: Bednář (Kašpar) – Bernáth, Kořán, Pohanka, Tureček, Novák – Záruba, Novotný, Berčík, Prošek (A), Rozhon, Halberštát, Jiskra, Hotěk, Křehlík (A), Holub (C), Černý, Křemen, Remeš.

    Rozhodčí: Škach – Novák, Šimčík

    Diváci: 36
    thejrc.org