Jihlava – Tábor 4:0 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 1:7 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 5:2 (kon.)
Kladno – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Slavia – Plzeň 1:5 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 5:4 (1:0 po s.n.)
Třemošná – Kobra 2:5 (kon.) | Třinec – Pardubice 5:4 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 3:5 (kon.)
Olomouc – Přerov 1:2 (po pr.) | Sparta – Chomutov 2:1 (kon.)
po s.n. (1:0)
HC Motor České Budějovice
5:4 (1:1, 1:2, 2:1 - 0:0)
SKLH Žďár nad Sázavou
Sobota 12.01.2019, 12:30 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Motor České Budějovice.
    Autorem vítězného nájezdu je TOMÁŠ CIBULKA!
     
    58:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To je závěr utkání, jak má být! Motor propuká v jásot! Tomáš Kudrnáč našel na vzdálenější tyči najíždějícího TOMÁŠE BŘEZINU, který z první rozvlnil síťku za Prchlíkovými zády! Asistence: Tomáš Kudrnáč.
     
    44:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí snižují na rozdíl jedné branky! Tomáš Cibulka ujel s DANIELEM HÁLOU do útočné akce. První jmenovaný pálil, druhý poté dorazil Cibulkovu střelu přesně za brankovou čáru. Asistence: Tomáš Cibulka.
     
    43:31
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďárští hokejisté se mohou radovat, neboť jdou do dvoubrankového vedení! ROBERT BAČO vystihl přihrávku domácích a vydal se do akce. Tu pak zakončil přesnou střelou, Slanina ani nestačil zareagovat. Bez asistence.
     
    39:33
    Žďár právě vstřelil branku!
    Českobudějovičtí hráči inkasují chvíli před odchodem do kabin, čeká je tedy opět stahování manka. Procházka poslal kotouč na branku, přičemž jeho pokus nebyl nikterak závažný. Slanina ho ale vykopl betony jen před sebe, kam si sjel PATRIK DOLEŽAL, a ten kotouč rychle zametl mezi brankářovy betony. Asistence: Michael Doležal.
     
    29:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A máme opět srovnáno, začínáme od znovu! Matyáš Fousek vypálil od modré čáry. Po jeho pokusu nastala na brankovišti trma vrma, ze které se prosadil pohotový PETR LUKEŠ, jenž si tak připisuje svůj dnešní druhý zásah. Asistence: Matyáš Fousek.
     
    25:38
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďárští jdou do vedení, Motor tak musí opět dohánět. Václav Macek našel před brankou dobře stojícího MICHAELA PROCHÁZKU, který si pak v blízkosti Slaninovy svatyně počínal mazácky. Asistence: Václav Macek.
     
    13:18
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Je srovnáno! Jihočeši nabídnutou šancí nepohrdli a dokázali brzy srovnat stav utkání. PETR LUKEŠ předvedl několik rychlých kliček, ale nakonec poslal puk na brankářovu vyrážečkou. Pěkný moment v utkání.
     
    09:21
    Žďár právě vstřelil branku!
    Žďárští hokejisté se mohou radovat, jdou totiž první do vedení! MATYÁŠ STANĚK obral soupeře o kotouč a dostal se do střelecké pozice. Před brankou zakončoval z bekhendu, a to úspěšně. Kotouč propadl až za brankovou čáru. Bez asistence.
    Marken.cz

    Denisa Józsová

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 14. Lukeš (TS), 30. Lukeš (Fousek), 45. Hála (Cibulka), 59. Březina (Kudrnáč), rozh. náj. Cibulka – 10. Staněk, 26. Procházka (Macek), 40. Doležal (Procházka), 44. Bačo

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Lukeš (CEM)
    0:0   Doležal (ZNS)
    2. série:
    0:0   Hála (CEM)
    0:0   Polodna (ZNS)
    3. série:
    0:0   Kudrnáč (CEM)
    0:0   Staněk (ZNS)
    4. série:
    0:0   Pitel (CEM)
    0:0   Procházka (ZNS)
    5. série:
    1:0   Cibulka (CEM)
    1:0   Elis (ZNS)


    HC Motor České Budějovice: Slanina (Heidinger) – Cibulka, Placek, Hromada, Fousek, Kumpfmüller, Hail – Čančura, Kašpar, Pitel, Březina, Marhoun, Budík, Kudrnáč, Dubský, Petrásek, Lukeš, Hála, Sochor
    SKLH Žďár nad Sázavou: Prchlík – Macek, Beran, Pecka, Sochor – Procházka, Svoboda, Kotrba, Elis, Polodna, Brúha, Bačo, Doležal, Staněk

    Rozhodčí: Šperl – Jindra, Rubáš
    thejrc.org