Jihlava – Tábor 4:0 (kon.) | Zlín – Kometa Brno 4:1 (kon.) | Vítkovice – Havířov 7:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.) | Warriors Brno – Vsetín 1:7 (kon.) | Technika Brno – HK MD Šumperk 5:2 (kon.)
Kladno – Mountfield HK 5:2 (kon.) | Slavia – Plzeň 1:5 (kon.) | Č. Budějovice – Žďár n/S 5:4 (1:0 po s.n.)
Třemošná – Kobra 2:5 (kon.) | Třinec – Pardubice 5:4 (kon.) | K. Vary – PZ Kladno 3:5 (kon.)
Olomouc – Přerov 1:2 (po pr.) | Sparta – Chomutov 2:1 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
4:0 (2:0, 1:0, 1:0 - N 0:1)
HC Tábor
Sobota 12.01.2019, 11:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    60:47
    Tábor právě vstřelil branku!
    Tak ani třetí nastavení v novém roce Dukla nevyhrává. Jihlava sice získala puk po ztrátě domácích, jenže při rozehrávce sama zbytečně tratila. Před Maláčem tak docela zadarmo dostal kotouč LUKÁŠ POLÁK po tom, co mu ho poslal Eremiáš. Útočník hostí si položil gólmana a vzápětí zamířil přesně pod horní tyčku. Asistence: Adam Eremiáš.
     
    57:18
    Matyáš Sapík dostává dvě minuty za držení a to bude poslední možnost pro Tábor, jak vstřelit alespoň čestný úspěch.
     
    54:15
    Filip Maláč, domácí gólman, je vyloučen na dvě minuty za sekání. A protože samozřejmě "Malage" na trestnou jako gólman nepůjde, odsedí si jeho prohřešek Marek Chvátal.
     
    51:01
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zřejmě je rozhodnuto. Melenovský našel poblíž pravého kruhu MATYÁŠE SAPÍKA, který se nerozpakoval a rychle propálil Šmelka, čímž dává svůj třetí gól v sezoně. Asistence: Marek Melenovský.
     
    50:24
    Martin Hrbek je vyloučen na dvě minuty za hrubost, hraje se tak ve čtyřech.
     
    49:56
    Přesilovka také pro Duklu, Marek Herda jde ven za hákování.
     
    46:15
    Marek Chvátal si to namířil mezi dvěma soupeři, ale k puku se nedostal. Naopak hosté budou hrát přesilovou hru. Ondřej Broža totiž sekl soupeře a půjde si odpočinout.
     
    39:35
    Dukla právě vstřelila branku!
    24,3 sekundy před koncem prolomila Jihlava smůlu druhé třetiny. Mezi kruhy se puk odrazil k DAVIDU BULÍKOVI, který jej převzal na hokejku, ihned vystřelil a propálil překvapeného Šmelka. Asistence: Šimon Báťa.
     
    34:45
    Hrbkova střela z kruhů byla pro Šmelka hodně nebezpečná, ale gólman hostí jí stačil zblokovat a z následné dorážky nedokázal Pavelec zvednout puk nad natahujícího se gólmana.
     
    34:08
    Jeden z domácích hráčů dostal na středovém kruhu pořádně naloženo a je z toho přesilová hra pět na tři pro Duklu. Adam Eremiáš se dopustil faulu kolenem a možná bude rád, že to je jen za dvě minuty.
     
    33:22
    Vyloučení také na druhé straně, Dukla si dnes zahraje čtvrtou přesilovou hru. Jaroslav Suchan jde ven na dvě minuty za napadení.
     
    30:35
    A právě Dominik Mlejnek dostává dvouminutový trest za krosček právě na Stevena Blengina.
     
    28:42
    Jonáš Jungwirth si šikovně povodil napadajícího hráče a najel si na osu hřiště, odkud vystřelil a jeho rána nadělala Šmelkovi značné problémy. Stihl jí ale vytěsnit mimo tři tyče.
     
    28:11
    Adam Kofroň dnes usedá podruhé na trestnou lavici, dostává dvě minuty za podrážení.
     
    24:38
    Martin Pigl měl na holi druhý gól. Byl první u puku a jel sám na Šmelka, který jeho pokus pod horní tyčku vystihl.
     
    21:05
    Druhá přesilovka pro Duklu, Adam Kofroň se provinil zdržováním hry, když vystřelil puk mimo kluziště.
     
    17:52
    Ale také hosté zahrozili. Nechybělo moc, aby se Adam Eremiáš dostal u pravé tyče Maláče k puku a tváří v tvář domácímu gólmanovi zakončil. Nakonec mu kotouč lehce uskočil od hole.
     
    14:38
    Dukla právě vstřelila branku!
    Necelých třech minutách od první jihlavské trefy je tu druhý gól domácího týmu. Šmelko byl dříve u puku než Jungwirth, ale tím, že lehce povyjel z branky, dal domácím příležitost. Gólman Táboru totiž nepokryl puk, který se odrazil před jeho brankoviště a MARTIN PIGL si již věděl rady, jak ho doklepnout do sítě. Asistence: Jonáš Jungwirth.
     
    11:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už to branka je. Je to trošku paradox, protože vyložené šance domácí nedokázali využít a nyní Šmelko nechytil ne úplně těžkou střelu. Možná na pokus JONÁŠE JUNGWIRTHA neviděl, ale jeho střela z kruhů končí v síti. Asistence: Marek Melenovský.
     
    08:20
    Broža si nyní prohodil post s Piglem, kterého krásně našel u pravé tyčky Jonáš Jungwirth, ale ani nyní si puk nenašel přes Šmelka cestu do sítě. Další dobrý zákrok hostujícího gólmana.
     
    08:05
    Kterému nyní po střele Broži z pravého kruhu pomohlo také břevno.
     
    06:21
    Jihlavští si zahrají první přesilovou hru dnešního utkání. Adam Kofroň jde ven za držení hole.
     
    04:26
    A nyní se ukázal dobře i Filip Maláč, který pravým betonem vyráží nebezpečnou střelu kousek nad ledem na vzdálenější tyč z hole Štěpána Koreše.
    Marken.cz

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 12. Jungwirth (Melenovský), 15. Pigl (Jungwirth), 40. Bulík (Báťa), 52. Sapík (Melenovský) – 61. Polák (Eremiáš)


    HC Dukla Jihlava: Maláč (Švec) – Adam, Hrbek, Chvátal, Sapík, Vranka, Port – Jungwirth, Melenovský, Broža – Pavelec, Bulík, Pigl – Báťa, Zdarsa, Mlejnek – Matějíček. Trenér: Štěpán Moravec
    HC Tábor: Šmelko (Korytár) – Janda, Herda, Šťastný, Kofroň – Bašta, Polák, Kundrát – Eremiáš, Cháb, Kofroň – Matašovský, Vaněk, Blengino – Koreš, Suchan, Mareš. Trenér: Tomáš Matušík

    Rozhodčí: Reich – Zedníková, Polák
    thejrc.org