Mountfield HK – Liberec 3:1 (kon.) | Zlín – Pardubice 5:1 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 3:5 (kon.)
Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.) | Kometa Brno – Litvínov 3:5 (kon.) | Olomouc – Plzeň 0:4 (kon.)
Třinec – Sparta 2:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
3:5 (1:1, 0:3, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Neděle 13.01.2019, 15:35 • ROCKNET ARÉNA • Tipsport extraliga • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Adam Raška zachytil přihrávku hostující obrany a dostal se ke tvrdé střele. Gašper Krošelj ale skvělým zákrokem chytá! Justin Peters mezitím opustil domácí branku.
    56:43 Lukáš ŽEJDL - 3:5
     
    56:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Brett Flemming zakončoval snažení domácího celku střelou od modré čáry, ale trefil chrániče LUKÁŠE ŽEJDLA, jenž postupoval sám na Peterse. Toho rychlou střelou mezi betony nakonec prostřelil a nejspíše dává rozhodující trefu. Bez asistence.
    54:29 Bohumil JANK - 3:4
     
    54:29
    Piráti právě vstřelili branku!
    V Chomutově to bude ještě pořádně drama! Gašper Krošelj odjel za branku, kde ale nerozehrál ideálně a Piráti toho využili. BOHUMIL JANK dostal přihrávku od Tomáše Svobody a odkrytou branku z mezikruží dokázal trefit. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    49:50
    Domácí si zahrají přesilovou hru, dvě minuty za podražení dostává David Šťastný. Radek Duda udělal kličku na modré čáře, ale po zákroku Šťastného upadl.
     
    46:57
    Hosté pokazili rozehrávku a Radek Duda si najel do střelecké pozice. Zakončoval po ledě z levého kruhu, ale pozorného Slovince nepřekonal ani nyní!
     
    46:00
    David Šťastný dostával následně přihrávku mezi kruhy, ale kotouč ideálně netrefil. Jakub Sklenář se tak dostal do protiakce, ale jeho únik z levé strany skvěle vychytal Krošelj!
    41:01 Marek TOMICA - 2:4
     
    41:01
    Piráti právě vstřelili branku!
    Přesilovka sice domácím nevyšla, ale následně již branka padá a je to MAREK TOMICA, který se prosazuje poprvé v letošní sezóně! Chomutovský útočník číhal u levé tyčky, odkud po ledě překonal ležícího Krošelje. Asistence: Adam Raška a Radek Duda.
     
    38:51
    V předposlední minutě druhé třetiny uvidíme rozpůlenou přesilovku domácího celku. Za nedovolené bránění je potrestán hostující Pavel Kousal.
     
    38:32
    Jan Stránský se nejdříve u pravé tyčky dostal ke střele, ale Krošelj jeho pokus vyrazil. Marek Tomica následně mezi kruhy zakončoval, ale slovinský brankář úžasným zákrokem zneškodnil i jeho ránu!
    28:08 David ŠŤASTNÝ - 1:4
     
    28:08
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboslavští fanoušci si přáli ještě jeden a mají ho! DAVID ŠŤASTNÝ si najel do útočné třetiny a před kruhy zakončoval. Jeho rána zapadla do branky, Justin Peters dneska nemá svůj den. Asistence: Lukáš Žejdl.
    27:41 Pavel MUSIL - 1:3
     
    27:41
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    PAVEL MUSIL je dnes ve formě a právě přidává již svou druhou branku v duelu a kompletuje třetí bod! Hostující útočník si najel na pravý kruh a jeho přesná rána k levé tyčce skončila v brance. Asistence: Ondřej Najman a Martin Látal.
     
    24:18
    Pavol Skalický následně vybojoval kotouč a uháněl v oslabení do protiakce. Od pravého kruhu přihrával na Michala Vondrku, kterému se ale Justina Peterse prostřelit nepovedlo!
     
    22:54
    Lukáš Vantuch v útočné třetině vybojoval kotouč, ale byl hned podražen a domácí si zahrají přesilovou hru. Jakub Klepiš inkasuje dvě minuty za podražení.
    21:46 Pavel MUSIL - 1:2
     
    21:46
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Následná akce již skončila brankou hostujícího celku, který na startu prostředního dějství otáčí skóre duelu. PAVEL MUSIL se po nahození od modré čáry dostal k dorážce u pravé tyčky a překonal Peterse v brance! Asistence: František Hrdinka a Martin Látal.
     
    21:16
    Lukáš Pabiška si následně najel do útočné třetiny a v přečíslení našel u pravé tyčky Martin Pláňka. Ten zakončoval po ledě, ale Justin Peters se neskutečně vytáhl a zasáhl!
    16:48 Ondřej DLAPA - 1:1
     
    16:48
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hned po vhazování přišel střelecký pokus, který končí brankou a je vyrovnáno! ONDŘEJ DLAPA se po vhazování dostal ke tvrdé střele, která nakonec skončila za zády chomutovského Justina Peterse! Asistence: Ondřej Najman a Pavel Musil.
     
    09:38
    První velká šance! Marek Tomica si podél pravého mantinelu najel až před branku, kde se pokoušel po kličce do středu přehodit beton Krošelje, ten ale podržel svůj tým!
     
    07:56
    Po sérii zákroků na hraně jdou hosté poprvé na trestnou lavici. Za nedovolené bránění je potrestán obránce David Němeček, jenž měl ruce vysoko a poslal k zemi jednoho z Chomutovských.
     
    06:16
    Do útočné třetiny se poté najel obránce Ronald Knot, který tvrdě pálil na první tyčku. Jeho dělovka ale nakonec jen rozezvučela brankovou konstrukci!
    04:26 Pavel KLHŮFEK - 1:0
     
    04:26
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se následně dostali do dobré příležitosti, která končí první brankou! Brett Flemming se dostal na pravém kruhu ke střeleckému pokusu, který propadl až na zadní tyčku. Zde stál osamocený PAVEL KLHŮFEK, který dostal kotouč do odkryté klece. Asistence: Brett Flemming.
    Marken.cz

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 5. Klhůfek (Flemming), 42. Tomica (Raška, Duda), 55. Jank (T. Svoboda) – 17. Dlapa (Najman, P. Musil), 22. P. Musil (Hrdinka, Látal), 28. P. Musil (Najman, Látal), 29. Šťastný (Žejdl), 57. Žejdl


    Piráti Chomutov: Peters (Pavlát) – Flemming, Jank, Knot, Antropov, Trefný, Dietz, Buchtela – T. Svoboda, V. Růžička, Marjamäki – J. Stránský, Sklenář, Raška – Duda, Vantuch, Tomica – Klhůfek, Huml, Koblasa.
    BK Mladá Boleslav: Krošelj (Kantor) – Němeček, Bernad, Hrdinka, Pláněk, Dlapa, Kurka – Vondrka, Klepiš, Skalický – Pabiška, Žejdl, Šťastný – Najman, P. Musil, Látal – Flynn, T. Knotek, P. Kousal.

    Rozhodčí: Pavlovič, Hejduk – Gerát, Hynek

    Diváci: 4 651
    thejrc.org