Znojmo – Bolzano 2:3 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:3 (1:0, 1:0, 0:3)
HC Bolzano
Neděle 13.01.2019, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:37
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Autorem branky z trestného střílení je ALEXANDER PETAN, který zamíchal s pukem a poslal ho do horního růžku nad lapačku Lassily.
     
    48:58
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Hosté sehráli skvěle situaci v útočném pásmu, kombinace na jeden dotek vedla až mezi kruhy, kde stál osamocený BRETT FINDLAY, který trefuje přesně do horního růžku za Lassilova záda. Asistence: Daniel Catenacci.
     
    47:06
    Bolzano právě vstřelilo branku!
    Po buly v útočném pásmu se hosté přeci jen gólově prosazují. ANTON BERNARD se dostal k puku před brankou Orlů a poslal jej přímo mezi betony brankáře. Lassila chtěl kotouč vypíchnout, ale italský útočník byl rychlejší. Asistence: Daniel Frank.
     
    36:38
    Orli právě vstřelili branku!
    Opět zvoní tyč, ale tentokrát se od ní jen odrazil projektil z hokejky MARKA KALUSE a následně zaplul do sítě. Obrovskou práci u gólu odvedl Stehlík, který Kalusovi objíždějícímu útočné pásmo s pukem na holi, udělal místo. Nejproduktivnější znojemský hráč pak z mezikruží vystřelil ideálně ke vzdálenější tyči. Asistence: Jakub Stehlík, Jan Lattner.
     
    11:35
    Orli právě vstřelili branku!
    Znojmo i v tomto zápase využívá přesilovku, tedy herní situaci, která mu předtím tak dlouho nešla. Hlava se Stretchem šikovně rozhýbali hostující čtveřici, uvolnili na modré Vainonena a jeho dělovku od modré tečoval přesně pod rukavici Irvinga NICOLAS HLAVA. Asistence: Mikko Vainonen, Anthony Luciani.

    Lukáš Peroutka

    Branky a nahrávky: 12. Hlava (Vainonen, Luciani), 37. Kalus (Stehlík, Lattner) – 48. Bernard (Frank), 49. Findlay (Catenacci), 56. Petan (TS)


    HC LERAM Orli Znojmo: Lassila (Halász) – Parkkonen, Sedlák, Vainonen, Tejnor, Lattner, Stehlík, Kruckovyč – Kalus, Matuš, McPherson – Hlava, Stretch, Luciani – Němec, Bartoš, Mrázek – Špaček, Novák, Oščádal.
    HC Bolzano: Irving (Smith) – Nordlund, Marchetti, Geiger, Campbell, Glira, MacKenzie, Rowley, Frank – Brace, Findlay, Petan – Catenacci, Crescenzi, Insam – Deluca, Kuparinen, Miceli – Frigo, Bernard, Schweitzer.

    Rozhodčí: Babić, Trilar – Bärnthaler, Nemeth

    Diváci: 2371
    thejrc.org