Jihlava – Přerov 1:0 (kon.) | Benátky n/J – Motor ČB 2:3 (kon.) | Vsetín – Prostějov 4:1 (kon.)
Třebíč – Ústí n/L 3:2 (po pr.) | Poruba 2011 – Kadaň 8:1 (kon.) | Frýdek-M. – Kladno 5:1 (kon.)
Litoměřice – Havířov 5:1 (kon.)
po prodl.
SK Horácká Slavia Třebíč
3:2 (0:0, 1:1, 1:1 - 1:0)
HC Slovan Ústí nad Labem
Pondělí 14.01.2019, 17:30 • KHNP Aréna • Chance liga • 46. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    62:50 Karel NEDBAL - 3:2
     
    62:50
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je konec! Zohorna se protáhl kolem Buchteleho a Stezka musel kopírovat jeho rychlý pohyb, přičemž se po zákroku dostal mimo branku. Volný puk z brankoviště dorazil KAREL NEDBAL. Asistence: Radim Zohorna a Vojtěch Střondala.
    52:12 Lukáš VÁGNER - 2:2
     
    52:12
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Slovanu se nepodařilo využít přesilovou hru naopak se domácí snažili být aktivnějším celkem. Po důrazném hitu LUKÁŠ VÁGNER už odjížděl z útočného pásma, ale hned nato se k němu dostal puk a zcela osamocený měl dost času zamířit přesně do levého růžku. Bez asistence.
    42:37 Matěj HES - 1:2
     
    42:37
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Druhou brankou v řadě jdou hráči Slovanu do těsného vedení. Po přesunutí hry na levou stranu poslal od modré čáry MATĚJ HES přesnou střelu do pravé spojnice. Asistence: Tomáš Schwamberger a Antonín Melka.
    30:43 Tomáš SCHWAMBERGER - 1:1
     
    30:43
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Hosté srovnávají a začíná se od znova! Dlouhou přihrávku Weinhold prodloužil mezi kruhy na vytaženého TOMÁŠE SCHWAMBERGERA, který si roztáhl Dostála a poslal puk do odkryté části branky. Asistence: Martin Weinhold a Václav Krliš.
    23:55 Silvester KUSKO - 1:0
     
    23:55
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Je tu první branka, kterou z trestného střílení vstřeluje SILVESTER KUSKO. Ten ne v nijak velké rychlosti poslal rychlou střelu mezi betony Stezky.
    Marken.cz

    Lukáš Ureš

    Branky a nahrávky: 24. Kusko (TS), 53. L. Vágner, 63. Nedbal (R. Zohorna, Střondala) – 31. Schwamberger (Weinhold, Krliš), 43. Hes (Schwamberger, Melka)


    SK Horácká Slavia Třebíč: Dostál (Jekel) – Vl. Brož, Bilčík, L. Vágner, Nedbal, V. Čejka, Furch – Kusko, Nedvídek, Psota – Vodný, R. Zohorna, T. Havránek – Süss, M. Novák, Střondala – Malec, Tadeáš Král, Paták – P. Kratochvíl.
    HC Slovan Ústí nad Labem: Stezka (Volke) – Hes, Buchtela, Zukal, Weinhold, Mert, M. Zdvořáček – Melka, Roubík, T. Jandus – D. Merta, Šťovíček, Chlouba – Krliš, Schwamberger, Chrpa – Davídek, Tůma.

    Rozhodčí: Čech, Barek – Bohuněk, Zídek
    thejrc.org